Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Szczeniaczki ogłoszone na ox.pl

Ela dzięki:p szczeniaki są przefajne!

Jeśli się uda, to Haiti (husky z pomieszczenia bez kojca) pójdzie we wtorek do DT. Niestety są z nią problemy, po każdym spacerze wyje i robi demolkę w pomieszczeniu, w piątek rozwaliła całe drzwi, pozostałe psy pouciekały z tego pomieszczenia... Jeśli pójdzie na DT jest jakaś szansa, że z pozostałymi nadal będę mogła wychodzić, zobaczymy.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale sie cieszę!!! Tak niedawno zaproponowałam wątek dla niej, dziewczyny założyły i po tak długim czasie w schronisku, cierpieniach, już piękna i szczęśliwa. Dziękuję bardzo serdecznie za domek, metamorfozę, w schronisku Basia sie starała, ale takiej trendy fryzurki niestety nie udało sie zrobić :evil_lol: Schronisko i krótka fryzurka odpada.

Posted

Dea napisał(a):
Ela dzięki:p szczeniaki są przefajne!

Jeśli się uda, to Haiti (husky z pomieszczenia bez kojca) pójdzie we wtorek do DT. Niestety są z nią problemy, po każdym spacerze wyje i robi demolkę w pomieszczeniu, w piątek rozwaliła całe drzwi, pozostałe psy pouciekały z tego pomieszczenia... Jeśli pójdzie na DT jest jakaś szansa, że z pozostałymi nadal będę mogła wychodzić, zobaczymy.

to może niech basia uświadomi przyszłych właścicieli Haiti jak to jest miec psa takiej rasy? zawsze to pewniejsze , że nie wróci do schronu. Jak sądzisz? a gdzie domek?

Posted

to będzie Dom Tymczasowy, nie Stały, u moich znajomych. To ludzie odpowiedzialni, do wtorku jeszcze przemyślą na spokojnie sprawę, nie podejmują nieprzemyślanych decyzji. Jeśli do nich trafi, to na pewno nie oddadzą spowrotem do schronu, jedynie do dobrego domu stałego. Teraz mieli młodego dobermana na DT (pojechal wczoraj do Gdańska do domu stałego:multi:) mam do nich zaufanie.

Posted

Wizyta przedadopcyjna dla Toriny wypadła doskonale!:multi: Koleżanki powiedziały, że dałyby pani psa w ciemno, każdego:loveu: No więc...suczka może jechać:cool3:
Jutro husky Haiti idzie do DT:p zostanie także wysterylizowana, już w DT, ale na koszt schroniska.

Posted

Herspri jamolek siedzi w szczeniakarni, na szczęście nie ma tego łańcucha na sobie (on większy od niego był), został załozony tylko na chwilę, na wyprowadzenie ze schronu do zdjęć, zamiast obróżki, akurat to mieli w ręce po wyprowadzeniu owczarków.

Tanitka zdjęcia te które posiadam poślę ci na maila, za kilka dni mija kwarantanna.

Posted

Dzięki, wyżlak został znaleziony 7 kwietnia, więc jeszcze parę dni czekamy na właściciela.
Haiti już w domu tymczasowym:p
Strona schronu zaktualizowana, Beki (bokserka) poszła do adopcji:multi:
Po jamolka zgłosił się właściciel:lol:

Posted

Kluska4 napisał(a):
Ale się cieszę, że Beki w domku :multi: Się dziewczyna doczekała :loveu:

:loveu: Myślę, ze będzie miała dobrze, co prawda poszła do adopcji przez schronisko, ale panie - mama z córką pisały do mnie na maila schronu, i dzwoniły przed adopcją aby o wszytko wypytać.

Posted

To dobrze wróży :p

Beki ma jeszcze aukcję na allegro przez 7 dni. Może w takim razie zmienię na inną bidę? Pomyślałam o tym małym jamniczku .... nie wiem co on jeszcze robi w schronie :shake:

Posted

No to po kolei:p

Kluska4 jak najbardziej siedzi tam biedak dalej, a taki fajny jamnikowaty chłopak z niego!:cool3:

Witokret wizyta adopcyjna wypadła super, czekam na Waszą decyzję w kwestii transportu;)

Tanitka Żakowi kończy się kwarantanna 21 kwietnia!:p

Elżbietka dostałam już trzy maile z tego OX, ale wszyscy chcą tą suczkę:-( a chłopaka i tych z Goleszowa nikt nie chce:shake: No ale mam nadzieję, że i pozostałe w końcu zauważą:p

I dzięki wszystkim!:loveu:

Posted

Suczka, ta z tych dwóch cieszyńskich szczeniaczków już w nowym domu w Ustroniu:p

Będzie do pilnej adopcji bokser, 18 miesięcy, na razie jeszcze w dawnym domu w Katowicach jest, czekam na zdjęcia i dane.