Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby wszystko się szczęśliwie skończyło.

Ja też mam złe przeczucia :pissed:

Jeśli ktoś się zauroczy ,zakocha od pierwszego wejrzenia,to nie zwleka z zabraniem psa tak długo.

Bardzo mnie też zastanawia ta budowa kojca.

Owszem czasami może być potrzebny jeśli nie znają zachowania tak dużego psa ,zwłaszcza w nowym miejscu.

Ale czasami może spowodować ponowne wycofanie u psa.

Posted

Kochani, spokojnie, Baron nie będzie siedział w kojcu, będzie swobodnie chodził po ogrodzie i będzie miał wstęp do domu. Kojec jest po to, żeby schować psa jak przyjdzie ktoś obcy. Baron wprawdzie jest psem łagodnym, ale to Kaukaz, czyli rasa duża, poważna i pilnująca. Jest bardzo prawdopodobne, że po tym jak zrozumie, że jest u siebie, to zacznie pilnować. A atak takiego olbrzyma to nie żarty.

Posted

Kochani, spokojnie, Baron nie będzie siedział w kojcu, będzie swobodnie chodził po ogrodzie i będzie miał wstęp do domu. Kojec jest po to, żeby schować psa jak przyjdzie ktoś obcy. Baron wprawdzie jest psem łagodnym, ale to Kaukaz, czyli rasa duża, poważna i pilnująca. Jest bardzo prawdopodobne, że po tym jak zrozumie, że jest u siebie, to zacznie pilnować. A atak takiego olbrzyma to nie żarty.

To sie zgadza ,dobrze zapobiegac,wiele osob boji sie juz na sam widok wielkoluda a tak psiaka sie schowa w kojcu ,goscie pojda to i psiak wyjdzie na zewnatrz

zawsze tak jak ciocie pisza mozna tez zrobic przyspieszona wizyte poadopcyjana

trzymam kciuki za ciebie piesku :-)

Posted

Bardzo się cieszę.

To takie piękne ,wielkie dostojne psisko.

Strasznie jestem ciekawa jak się zaaklimatyzuje.

Czy pokocha nowych ludzi i czy będzie przez nich kochany.

Wierzę,że TAK.

Czekamy na wiadomości z domku.

Trzymaj się dzielnie Wielki Psie.

Posted

Wpłaty na Baronka:
Malwa-wrzesień[29.09.14]-10zł
Ludwiniak Ewa[29.09.14]-15zł
Gosiaczek1984[01.10.14]-10zł
Milagros19853201[02.10.14]-5zł
Czarna kafka[02.10.14]-10zł

Dziękujemy serdecznie!!!  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:

Posted

Jadwiga, jeśli chcesz dostawać maile o nowych postach z wątków, które Cię interesują, musisz oznaczyć je funkcją "śledź ten temat" i potwierdzić.  Ta funkcja znajduje się nad treścią wątków. Wtedy takie watki lecą do "Lubianej zawartości". Odpowiednika dawnych subskrypcji.

Ta "Lubiana" jest do otwierania kliknięciem w nick przy miejscu logowania (oczywiście po zalogowaniu).

Z tych lubianych wątków przychodzą maile. Nie wystarczy się odezwać jak kiedyś na wątku.

Jest jeszcze "Moja zawartość", ale to są wszystkie wątki, gdzie odezwałaś się choć raz w przeciągu roku chyba.

Też przydatne. 

Pozdrawiam. :)

Posted

Panowie maja swoje sprawy... Samochody... ;) ;)

Fajne fotki.

Szukałam na Dogo Gosiaczka... i znalazłam Barona.

Muszę kiedyś poczytać wątek. :)

Baron, wszystkiego dobrego we własnym Domku.  :)