Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że tu, ale nie mogę znależć kontaktu przez PW z Gosiaczek1984...  Zapchana skrzyneczka pewnie...

Tu Gosiaczek jest. ;)

Gosiaczku, prosimy o kontakt z DORA1020... 

Dora chce rozliczyć bazarek, w którym złożyłaś zamówienie i które zostało zrealizowane. 

Na wątku bazarkowym znajdziesz adres mailowy do Dory, która poda Ci dane do wpłaty...

To na tej stronie:

http://www.dogomania.com/forum/topic/142688-zakonczonysukienkibutytorebki-i-inne-dla-szczebrzeszyniakow-do-1709/page-9

Jeszcze raz przepraszam, ale teraz wszędzie lekkie zamieszanie na Dogo. ;)

Posted

Chciałam zapytac jak wygląda sytuacja Barona w tej chwili?

Gdzie on jest ? Pytam, bo chciałam przelać stałą za wrzesień.

I jak widzę tylko ja zapłaciłam za sierpień............

Posted

Dziewczyny, proszę o cierpliwość:) U naszej księgowej - Asi - stan przedporodowy w domu. Spodziewają się przyjścia na świat miotu małych Kaukazów. Jak tylko sytuacja zostanie opanowana, sprawdzi wpłaty.

Malwa, co do płacenia dalszych deklaracji, to nie wiem na sto procent jak sytuacja się rozwinie. Wszystko wskazuje na to, że będzie OK, ale ja żadnej gwarancji dać nie mogę. Zapłacenie deklaracji za wrzesień jest jak najbardziej wskazane, wszak mamy koniec miesiąca.

Posted

udalo mi sie znalezc w koncu gosiaczek

poniewaz pw do Ciebie nie dochodzi napisze tutaj

prosze Cie o wplate z bazarku dla bezdomniakow ze Szczebrzeszyna

wszyscy wplacili,czekam na Twoja wplate,chce zamknac bazarek

kwota do zaplaty 31.50zl razem z wysylka

zakupilas krotki czerwony zakiecik i lampke nocna

bezdomniaki ze Szczebrzeszyna czekaja na kazda zlotowke,potrzeby sa ogromne.

Posted

udalo mi sie znalezc w koncu gosiaczek
poniewaz pw do Ciebie nie dochodzi napisze tutaj
prosze Cie o wplate z bazarku dla bezdomniakow ze Szczebrzeszyna
wszyscy wplacili,czekam na Twoja wplate,chce zamknac bazarek
kwota do zaplaty 31.50zl razem z wysylka
zakupilas krotki czerwony zakiecik i lampke nocna
bezdomniaki ze Szczebrzeszyna czekaja na kazda zlotowke,potrzeby sa ogromne.

Prosze podaj mi dane i nr konta
Posted

Czy misiek w koncu idzie do swojego domu,bo cos sie to przeciaga,ja jak mi zalezalo na piesku ,ktorego adoptowalam to robilam wszystko,zeby jak najszybciej byl u mnie,a tutaj tak dziwnie Panstwo zwlejaja,zeby Baron w koncu do nich pojechal,nhpdm chce oceniac,ale uwazam,ze nie do konca sa odpowiedzialni

Posted

Gosiaczek, rozmawialiśmy z Panią, zrobiliśmy wizytę PA i stwierdziliśmy, że domek jest naprawdę dobry. Do tego wniosku doszło kilka osób. Więc liczę, że będzie dobrze. Fakt, że sprawa się przeciąga, ale może im po prostu coś wypadło, czasem tak bywa. Trzymamy rękę na pulsie:)

Posted

A teraz rozliczenia:

Havanka- 10zł [14.08.]
Maruda-20z[14.08]
Moca35-20zł[20.08]
Ludwa-15zł[30.08]
Gosiaczek1984-10zł[01.09]
Basiek8-20zł[01.09]
Yolanovi-20zł[01.09]
Czarna Kafka-10zł[01.09]
Milagros19853201-5zł[03.09]
Madziak25-5zł[05.09]
Maruda-20zł[15.09]
Moca35-20zł[17.09]

Dziękujemy wszystkim serdecznie!   :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:

Posted

Dziewczyny, proszę o cierpliwość :) U naszej księgowej - Asi - stan przedporodowy w domu. Spodziewają się przyjścia na świat miotu małych Kaukazów. Jak tylko sytuacja zostanie opanowana, sprawdzi wpłaty.
Malwa, co do płacenia dalszych deklaracji, to nie wiem na sto procent jak sytuacja się rozwinie. Wszystko wskazuje na to, że będzie OK, ale ja żadnej gwarancji dać nie mogę. Zapłacenie deklaracji za wrzesień jest jak najbardziej wskazane, wszak mamy koniec miesiąca.

Jasne, nawet po adopcji nie ma pewności, ze pies tam zostanie. Wpłaty zaraz dokonam.