Figunia Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Nadlecialllaaammm z pozdrowionkiem ogromnym Laluni Figuni i Bgruni :) :) Ale fajny stworek do nas przyleciał. Tylko czemu taki czerwony i jeszcze te różki...chyba jednak wolę tego skrzata z koniczynką :) Ewuniu, pozdrawiamy i ściskamy!!!! Quote
Figunia Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 kochani pomocy http://www.dogomania.com/forum/topic/148469-pilne-za-pare-dni-wyw%C3%B3zka-pies-z-padaczk%C4%85-ka%C5%BCda-pomoc-potrzebna-post-14-film/page-3#entry16352654 zajrzę oczywiście, ale zzaraz musze wyjść, po powrocie... Quote
Figunia Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Wszystkie faktury ślij do Fundacji.Pieniądze z bazarku przeznacz na karmę, taxi i inne wydatki udokumentowane tylko paragonami. Na wszelki wypadek dobrze by było zrobić ksero faktur. Dziękuję pięknie za radę. Muszę w takim razie solidnie się za to zabrać. Lecznica ze Ślężnej nie przysłała mi faktury (miała być przysłana pocztą) i pewnie już nie przyślą. Szkoda mi czasu, by do nich jechać. Mam jednak od nich wypis - nawet jest na wątku fotka zrobiona przez Anusię. Nie wiem, czy Fundacji to wystarczy, czy muszę jednak starać się o Fakturę. Quote
Poker Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Nie jedź tylko zadzwoń na Ślężną.Muszą przysłać fakturę. Quote
b-b Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Wszystkie faktury ślij do Fundacji.Pieniądze z bazarku przeznacz na karmę, taxi i inne wydatki udokumentowane tylko paragonami. Na wszelki wypadek dobrze by było zrobić ksero faktur. I tu zgadzam się z Poker! A ja o bazarku pamiętam kochana i zrobię tylko się ogarnę :) Quote
Nadziejka Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Figuniu sciskam Ciebie i lalunie :) :) potwierdz prosze ciociu na bazareczku ze kwota 306 zl juz u Ciebie http://www.dogomania.com/forum/topic/148122-rozliczamlonia-lonieczka-wola-na-kramiczek-malunki-perfum-bi-es-cartier-15-mll-dez-exclamation-zapraszam-do-12-sierpien-g2200/page-13 pozdrawiam sciskam spokojnej nocki Quote
Bgra Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 wow! ladna suma się zebała :) gratuluję Ewciu ! Quote
Nadziejka Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Ta sumka dzieki wszystkim cudnym dziewczynom kupujacym :) :) Quote
Figunia Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Oczywiście, potwierdzam! Kwota 306 złotych już u mnie na koncie w całości!!! Dziękuję Ewuni i wszystkim Ciociom, dzięki którym Lonia otrzymała tak znaczącą pomoc :) Quote
b-b Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 I tu zgadzam się z Poker! A ja o bazarku pamiętam kochana i zrobię tylko się ogarnę :) Aniu to na czerwono było do Ciebie :) Quote
Figunia Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Nie jedź tylko zadzwoń na Ślężną.Muszą przysłać fakturę. Może to tak długo trwa...ale to już ponad 3 tygodnie. Jak jutro nadal nie dostanę, to w przyszłym tygodniu zadzwonię. Dziękuję i za tą podpowiedź :) Quote
Figunia Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 I tu zgadzam się z Poker! A ja o bazarku pamiętam kochana i zrobię tylko się ogarnę :) Widzę, widzę! I wiem, że nie zapomniałaś...:) Tylko nie wiem, co napisać... Może Ciociu kochana, najpierw jeszcze te psiaczki, które nie mają nic i choreńkie są. Dla nich bazarki to czasem "być albo nie być" (raczej utarg z nich). Nie, żebym była wielce majętna, albo miała maszynkę do robienia banknotów, ale Lonia dostała juz pomoc a jak jeszcze Fundacja wróci za leczenie, to już będzie całkiem nieźle... Quote
b-b Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Widzę, widzę! I wiem, że nie zapomniałaś... :) Tylko nie wiem, co napisać... Może Ciociu kochana, najpierw jeszcze te psiaczki, które nie mają nic i choreńkie są. Dla nich bazarki to czasem "być albo nie być" (raczej utarg z nich). Nie, żebym była wielce majętna, albo miała maszynkę do robienia banknotów, ale Lonia dostała juz pomoc a jak jeszcze Fundacja wróci za leczenie, to już będzie całkiem nieźle... Fundacja Aniu zwróci Ci to co wydałaś. Na "w razie czego" też musisz coś mieć bo to jak życie pokazuje różnie bywa. Bazarek nie będzie duży wiec nie martw się o inne psiaki bo ja też nie jestem w stanie dla wszystkich coś zrobić a szkoda. Takim psiakom jak Lonia też potrzebna jest pomoc i zapasik swój musi maleńka mieć :) Quote
Bgra Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Fundacja Aniu zwróci Ci to co wydałaś. Na "w razie czego" też musisz coś mieć bo to jak życie pokazuje różnie bywa. Bazarek nie będzie duży wiec nie martw się o inne psiaki bo ja też nie jestem w stanie dla wszystkich coś zrobić a szkoda. Takim psiakom jak Lonia też potrzebna jest pomoc i zapasik swój musi maleńka mieć :) Tak,tak,tak Figuniu,popieram to co napisała Bogda :) Mało masz zmartwień,żeby jeszcze w razie W martwić się o pieniądze? Lońka musi mieć jakieś swoje pieniądze! Quote
Nadziejka Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Spokojnej nocki Laluni Foguni :) :) Aniu nadchodza znow upaly kilka dni horroru ....ale dacie rade serduszko dacie rade pomalunku i w cieniu w domku jak najwiecej Quote
Havanka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Witam się na wątku Loni. Trafiłam tu dzięki Anuli, która poprosiła mnie o ogłoszenia dla tej małej kruszynki. Chętnie pomogę, ale nijak nie mogę znaleźć odpowiednich zdjęć do ogłoszeń. Wątek jest długi i przyznam, ze całego jeszcze nie przejrzałam. Figuniu, czy mogę liczyć na jakieś fajne fotki? Quote
Figunia Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Witam się na wątku Loni. Trafiłam tu dzięki Anuli, która poprosiła mnie o ogłoszenia dla tej małej kruszynki. Chętnie pomogę, ale nijak nie mogę znaleźć odpowiednich zdjęć do ogłoszeń. Wątek jest długi i przyznam, ze całego jeszcze nie przejrzałam. Figuniu, czy mogę liczyć na jakieś fajne fotki? Witaj Miła Ciociu :) Pięknie dziękuję Tobie i Anulce (kochana ta Ciocia, stale o Loni myśli...) za chęć pomocy w ogłaszaniu jamnisi. Ale Lonia ma ogłoszenia. Nawet dzis aktywowałam takie z OLX.. Robiła jej też ogłoszenia Ciocia Halszka. Nie wiem, jakie obowiązują zasady, ale czy to nie przeszkadza i można robić kolejne? Jeśli tak, to...no właśnie...zdjęcia...niby jest ich trochę, ale takich super fajnych do ogłoszeń i nowych, to raczej nie mam. Przeszukam wątek i postaram się choć podać strony, na których one są wstawione a Ty Ciociu, podejmiesz decyzję, czy mogą być, czy nie. Przepraszam, że nie wkleję ich na bieżące strony, ale tego już chyba nie potrafię. Mogłabym jedynie wysłać fotki na maila, jeśli Ciociu Ci to odpowiada...bo tyle potrafię... Quote
Nadziejka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Na str 12 , 24 i 122 str sa fajowe zdjatka laluni i dalej tez sciskam pozdrawiam spokojnej nocunki launie ... ciekawa była wszystkiego, wydaje mi się że poznała że już tu była... ... minki Loni, rozbrajają :) 1 Quote
Anula Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Witam się na wątku Loni. Trafiłam tu dzięki Anuli, która poprosiła mnie o ogłoszenia dla tej małej kruszynki. Chętnie pomogę, ale nijak nie mogę znaleźć odpowiednich zdjęć do ogłoszeń. Wątek jest długi i przyznam, ze całego jeszcze nie przejrzałam. Figuniu, czy mogę liczyć na jakieś fajne fotki? Havanko,z całego serca dziękuję za pomoc.Jesteś Kochana.Sądzę,że Figunia wskaże posty na których są zdjęcia Loni.Zdjęcia są bardzo ładne tylko trzeba przewertować wątek.Jesień zbliża się dużymi krokami a Figunia zapewne musi wyjechać na okres zimy.Co będzie z Lonią? Bardzo martwię się tym,a domku nie widać i sam nie przyjdzie,dlatego poprosiłam o pomoc HaVankę.Za OLX zapłacę wyróżnienie za miesiąc. Zaproponowałam kontakt na anicę i zmianę imienia na Kamyczek i tym samym tekst będzie inny i ogłoszenia powinny przejść. A może jeszcze coś z tych zdjęć? W sumie potrzeba 8 zdjęć. Quote
Figunia Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Ewuniu, dziękuję za pomoc w szukaniu fotek :) Dopiero wymęczyłam odpowiedź dla Havanki a jeszcze siostra zarzuca mnie zdjęciami Loni, które robiła jakiś czas temu (te "pościelowe") No właśnie, czy zdjęcia w tzw. betach, nadają się do ogłoszeń, czy nie bardzo... Bo Lonia tak fajnie wtedy wyszła...taka słodka jest... Anulko, serdecznie dziękuję za Twoją troskę o Lonię (i o mnie...). Naprawdę jestem wzruszona. Quote
Figunia Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Ogłoszenia robione przez Ciocię Halszkę są na str. 1-3 post 2043 - gdyby to było potrzebne... Loni zdjęcia w pościeli są na str. 118 Dziękuję Ciocie za pomoc w szukaniu zdjęć!!! Zdjęcia, które teraz wkleiłaś, Anulko są właśnie w ogłoszeniu Halszki. Natomiast "pościelowych" jeszcze w ogłoszeniach nie było... Quote
Havanka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Właśnie odnalazłam te łóżkowe zdjęcia. Zajęło mi to sporo czasu, ale warto było. teraz tylko muszę stworzyć dobry tekst do ogłoszeń. Anula proponuje do ogłoszeń imię Kamyczek. Tylko rodzaj męski, sugeruje, że jest to piesek. A może trochę podobnie - Kamisia? Figuniu, jeśli masz jeszcze jakieś inne zdjęcia, to podrzuć je. Dobre zdjęcia, to połowa sukcesu ! Quote
Recommended Posts