Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bogusik']Jestem u Skoczusia :smile: Śliczny kudłaczek i ma bardzo dużo fajnych fotek do ogłoszeń.Będę zaglądać...[/QUOTE]
Witamy serdecznie :).

[quote name='ewu']Skoczuś śliczny, wg mnie bardzo adopcyjny:)[/QUOTE]
Tylko ten wiek ..

Posted

[quote name='Dogo07']Witamy serdecznie :).

Tylko ten wiek ..[/QUOTE]
Eee tam są ludzie , którzy wolą starsze pieski.
On jest malutki , w dobrych warunkach może pożyć dłuuuuuuuuuuuuuugo i zdrowo.
Miałam sunieczki , które żyły po 18 lat i też miały problemy z oczkami.

Posted

zaglądam do misiaczka z zakupów cegiełkowych :loveu:

trzymam kciuki aby udało się go wyciągnąć :thumbs:, cudny z niego psiaczek:loveu:

na Paluchu jest Karlosek (chora starowinka) nad wyciągnięciem którego pracujemy może się chłopaczki znają :lol:
mam nadzieję, że Skoczuś jest zdrowy

Posted

Narazie jakoś się trzyma staruszek, mamy nadzieję że we wrześniu piesek opuści schron chociaż nic wiecej nie piszemy zeby nie zapeszyć.. Ciągle mam w myślach sunie SOnie z tego samego geriatrium która już już miała jechać do dt/hoteliku i została uśpiona:(, podobno z uwagi na zbyt zły stan zdrowia , tak wg lecznicy, biedna sunieczka nie udało się jej chociaż krótkiego czasu spędzić na koniec przy kochającym człowieku, tylko musiała samotnie odejść w klatce :( :( :(.
Proszę więc o dobre myśli dla Skoczusia!

Posted

Ciągle mam w myślach sunie SOnie z tego samego geriatrium która już już miała jechać do dt/hoteliku i została uśpiona:-(, podobno z uwagi na zbyt zły stan zdrowia , tak wg lecznicy, biedna sunieczka nie udało się jej chociaż krótkiego czasu spędzić na koniec przy kochającym człowieku, tylko musiała samotnie odejść w klatce :-( :-( :-(.
Proszę więc o dobre myśli dla Skoczusia!

historia Soni jest bardzo smutna, była moją deklarowiczką:-( trzymam kciuki za Skoczusia

Posted

Jest PDT (240zł za mc) w Krakowie. Skoczuś mógłby przyjechać we wrześniu.
Wczoraj była straszna nawałnica w nocy, w taką noc zawsze myślę jak te biedne psiaki, bezdomne, i te w lichych budkach schroniskowych sie czują :( :(.