Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dwóch piesków naraz na pewno nie uda się wyciągnąć :(.  Skoczuś nie miał deklaracji na cały pobyt miesięczny.

A może jest jakaś inna bieda w pilnej potrzebie.

Prosiłam wolontariuszkę żeby dała znać na wątku jak będzie miała jakieś wieści z domku SKoczusiowego.

Posted

Skoczuś powoli się aklimatyzuje w nowym domu. Został już wykąpany i wyczesany. Wszystkie zabiegi znosił grzecznie jak baranek. Był tez u lekarza, ma dobrze wyniki krwi tylko podniesione enzymy wątrobowe więc przyjmuje leki, dostał tez witaminy na wzmocnienie. Miał też zbadany kał i nie ma żadnych pasożytów. Zdjęcia będą wkrótce

Posted

Bardzo się cieszę, że Skoczuś zdrowy (może z wyjątkiem wątroby trochę sfatygowanej :rolleyes: ) i dobrze się sprawuje. Mam nadzieję, że Frycia też ok. Wszystkiego co najlepsze życzę :klacz:

Czekamy na fotki .

Posted

W woj. sląskim jest schronisko M, gdzie nie ma wolontariuszy, jakiś czas temu osoba z dogomanii wypatrzyła tam dwa szczeniaczki, jeden z łapką w źle założonym gipsie i drugiego kudłatego malutkiego ze zmiażdżoną łapinką:((, kiedy przyjechała tam po raz drugi żeby pomóc okruszkom, okazało się że żyje tylko jeden szczeniaczek z łapką w gipsie. Tamtemu już nie udało się pomóc :((.  Kiedy była tam ostatnio okazało się że jest tam w bardzo pilnej potrzebie wychudzony szczeniak duży i mała kaleka nieśmiała kilkuletnia sunieczka. Ma coś dziwnego z łapką, chyba kica na trzech :(. Może zechcecie jej pomóc ? Wiem że kalekie malutkie psinki mają w schroniskach bardzo ciężko..

Posted

Chciałam napisać pw do basiek, ranias, sybisi i Aski7 - ale nie mogę :(.

A mam ważne pytanie o Wasze deklaracje, bo były na SKoczusia i i i chciałam zapytać czy zechcecie pomóc tej małej nieśmiałej sunieczce kalekiej ? Tam psinki są wychudzone, a ta mała kica na trzech łaponkach :(.

Proszę o odp. albo tutaj na watku albo na maila co jest w podpisie.

Posted

moja też

Bardzo dziękujemy :).

Zapraszam więc serdecznie na wątek sunieczki, która wczoraj została wyciągnięta ze schronu.

A tutaj czekamy na fotki z domku skoczusiowego i jeśli za jakiś czas znów będą jakieś wieści o Skoczusiu to będzie super.

• 2 weeks later...
Posted

Cudny Rumburak, jeździ po pościeli i mruczy z zadowolenia, wreszcie!
Też się zastanawiam jak wołają? Rumbuś? Byle nie Burak ha, ha, ha.
PS. Nie wiem dlaczego zniknęły mi emotikonki, w ogóle nowe dogo jest do bani (żeby nie powiedzieć gorzej)