ewu Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nie było mnie w kraju i tylko doskakiwałam na moje wątki, wróciłam, zaglądam a tu takie wspaniałe wieści:) :):) Quote
Aimez_moi Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 no to może warto ratować te dwie bidy czyli Malinkę i biszkopcika? Pewnie, ze warto......:) Quote
basiek8 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Jesli będzie decyzja o wyciągnieciu tych piesków to deklaruje stała po zł na każdego, wiem ze niewiele ale na dobry poczatek. Quote
Onaa Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Dwóch piesków naraz na pewno nie uda się wyciągnąć :(. Skoczuś nie miał deklaracji na cały pobyt miesięczny. A może jest jakaś inna bieda w pilnej potrzebie. Prosiłam wolontariuszkę żeby dała znać na wątku jak będzie miała jakieś wieści z domku SKoczusiowego. Quote
sybil Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Czekamy na bardzo dobre wiadomości od Skoczusiowej Rodziny :kciuki: Quote
Pollyg Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Skoczuś powoli się aklimatyzuje w nowym domu. Został już wykąpany i wyczesany. Wszystkie zabiegi znosił grzecznie jak baranek. Był tez u lekarza, ma dobrze wyniki krwi tylko podniesione enzymy wątrobowe więc przyjmuje leki, dostał tez witaminy na wzmocnienie. Miał też zbadany kał i nie ma żadnych pasożytów. Zdjęcia będą wkrótce Quote
sybil Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Bardzo się cieszę, że Skoczuś zdrowy (może z wyjątkiem wątroby trochę sfatygowanej :rolleyes: ) i dobrze się sprawuje. Mam nadzieję, że Frycia też ok. Wszystkiego co najlepsze życzę :klacz: Czekamy na fotki . Quote
Onaa Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 W woj. sląskim jest schronisko M, gdzie nie ma wolontariuszy, jakiś czas temu osoba z dogomanii wypatrzyła tam dwa szczeniaczki, jeden z łapką w źle założonym gipsie i drugiego kudłatego malutkiego ze zmiażdżoną łapinką:((, kiedy przyjechała tam po raz drugi żeby pomóc okruszkom, okazało się że żyje tylko jeden szczeniaczek z łapką w gipsie. Tamtemu już nie udało się pomóc :((. Kiedy była tam ostatnio okazało się że jest tam w bardzo pilnej potrzebie wychudzony szczeniak duży i mała kaleka nieśmiała kilkuletnia sunieczka. Ma coś dziwnego z łapką, chyba kica na trzech :(. Może zechcecie jej pomóc ? Wiem że kalekie malutkie psinki mają w schroniskach bardzo ciężko.. Quote
Onaa Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Proszę dajcie znać co myślicie o tym żeby w miejsce Skoczka pomóc tej małej kalekiej sunieczce. https://lh5.googleusercontent.com/-l-p-3GrMNiM/VC_2Ajz_-_I/AAAAAAAAIyM/tZCcNFJ85yU/s800/DSC_0190.JPG Quote
Onaa Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Chciałam napisać pw do basiek, ranias, sybisi i Aski7 - ale nie mogę :(. A mam ważne pytanie o Wasze deklaracje, bo były na SKoczusia i i i chciałam zapytać czy zechcecie pomóc tej małej nieśmiałej sunieczce kalekiej ? Tam psinki są wychudzone, a ta mała kica na trzech łaponkach :(. Proszę o odp. albo tutaj na watku albo na maila co jest w podpisie. Quote
Onaa Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Ja swoją podtrzymuję Bardzo dziękuję. Dostałam info od Belci i od Natalii z fb że one również podtrzymują swoje deklaracje. Jest szansa że maleńka już jutro ...ale narazie trzymamy kciuki. http://www.dogomania.com/forum/topic/143254-bo-kaleka-znaczy-nikomu-niepotrzebna-niekochana/ Quote
ranias Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Moja też może iść na "trzy łapeczki" moja też Quote
Onaa Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 moja też Bardzo dziękujemy :). Zapraszam więc serdecznie na wątek sunieczki, która wczoraj została wyciągnięta ze schronu. A tutaj czekamy na fotki z domku skoczusiowego i jeśli za jakiś czas znów będą jakieś wieści o Skoczusiu to będzie super. Quote
Pollyg Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Filmik Skoczka z nowego domu nazywa się teraz Rumburak https://www.youtube.com/watch?v=p5uhmKeLFHU :) Quote
Aimez_moi Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Filmik super.....piesio niesamowity.....:) Rumburak? To jak na Niego sie wola? Quote
sybil Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Cudny Rumburak, jeździ po pościeli i mruczy z zadowolenia, wreszcie! Też się zastanawiam jak wołają? Rumbuś? Byle nie Burak ha, ha, ha. PS. Nie wiem dlaczego zniknęły mi emotikonki, w ogóle nowe dogo jest do bani (żeby nie powiedzieć gorzej) Quote
dorcia2 Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Zaglądam do Skoczusia-Rumburaka i Fryteczki :kiss_2: chciałam się upewnić , że są bezpieczni w nowym domku :jumpie: Quote
Recommended Posts