Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sybisia']Biedaczek, od września 10/mies. dołożę Skoczusiowi.[/QUOTE]

Witamy u SKoczusia :).
I bardzo dziekujemy za pomoc.
Czekamy na wieści o Skoczusiu od wolontariuszki.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ciezko bedzie..... ale nie beznadziejnie. Po niedzieli postaram sie porozsylac watek.......:)
Uda sie zobaczycie.....:)[/QUOTE]

Serdecznie dziękuję :).
Skoczuś już tak długo czeka na dom, bez nas nie ma szans na inną niż schroniskową samotną starość.

Posted

[quote name='basiek8']Skromne 20 zł miesięcznie dla Skoczusia proszę o nr konta.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :). Jakie tam skromne - każda złotówka jest na wagę złota.:lol:

Posted

Skoczuś mógłby we wrześniu przyjechać do PDT w Krakowie. Potrzeba by zorganizować jakiś transport, i osobę która go wyciągnie. Wolontariuszka miała mi dać znać co tam u psiaka słychać ale narazie nic nie napisała.

Posted

[quote name='Dogo07']Skoczuś mógłby we wrześniu przyjechać do PDT w Krakowie. Potrzeba by zorganizować jakiś transport, i osobę która go wyciągnie. Wolontariuszka miała mi dać znać co tam u psiaka słychać ale narazie nic nie napisała.[/QUOTE]
Byloby super......:):)

Posted

[IMG]http://s7.postimg.org/joq585tjf/10553369_10201518150070439_5358601786607904976_n.jpg[/IMG]

Takie nieładne zdjęcie z klatki.
Skoczuś nie wykazuje cienia agresji wobec obcych zwierząt – kiedy widzi psy bawiące się na wybiegu obok, biega wzdłuż ogrodzenia i wesoło merda ogonkiem. Kocha człowieka: podchodzi do niego, tuli się i całym sobą okazuje radość ze wspólnie spędzonych chwil. Nie pogardzi też smakołykami, które bardzo delikatnie bierze z ręki, tak pisze mi o małym wolontariuszka.

Posted

mam już ok 20 deklarowiczów więc w tym momencie stałą wesprzeć nie mogę, będę zaglądać do misiaczka:loveu:

może przydadzą się ogłoszenia , mam do wykorzystania pakiet 20 ogłoszeń z bazarku Ziutki

Posted

śliczny biedaczek :( tak długo w schronisku :( :(
nawet nie napiszę, jaka była moja pierwsza myśl, gdy go zobaczyłam....
wczoraj kolejną psią biedę z ulicy zabrałam :(
Jakby te młodsze, adopcyjne moje domki znalazły..... oj, naiwwna jestem :(

Posted

Do opłaty DT brakuje tylko 90,00 zł. Trzeba porozsyłać zaproszenia na wątek, a jak nie da się uzbierać pełnej kwoty to zawsze bazarkami można się poratować. Trzeba chłopaka wyciągać. Dla niego każdy dzień jest darowany.

Posted

Jeszcze kilka słów wolontariuszki o Skoczusiu:

bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, bardzo lubi się przytulać ..dni spędza w małym boksie, śpi na drewnianej palecie albo posadce..jedyną rozrywką jest pora karmienia i obszczekiwanie przechodniów w schronisku..jedyne co widzi ze swojej klatki to pawilon na przeciwko z innymi biednymi psami, które jak on odsiadują wyrok za nie swoje winy..czas ucieka im będzie starszy tym trudniej będzie znaleźć dom..czy umrze zapomniany sam i zostanie tylko numerem w kartotece..