agaciaaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='furciaczek']Moze wyslij ich na jakies szkolenie:diabloti::cool3::evil_lol: a co ja mam powiedziec...widzialam na wlasne oczy...a ty tylko czytasz:evil_lol: w tych czasach to juz wszystko kurde mozna zrobic:roll:[/quote] żeby sie dali to bardzo chętnie bym wysłała :evil_lol: trzeba było nie patrzeć :evil_lol: fuuuj :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='agaciaaa']żeby sie dali to bardzo chętnie bym wysłała :evil_lol: trzeba było nie patrzeć :evil_lol: fuuuj :evil_lol:[/quote] Hehe mogliby stworzyc takie kurs "wychowania rodzicow"... moim by sie napewno przydalo:diabloti::evil_lol: juz przelaczylam....masakra:shake: Quote
agaciaaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='furciaczek']Hehe mogliby stworzyc takie kurs "wychowania rodzicow"... moim by sie napewno przydalo:diabloti::evil_lol: juz przelaczylam....masakra:shake:[/quote] Moim tez :evil_lol: Ty może lepiej w ogóle wyłącz telewizor :cool3: o tej porze to raczej nic ciekawego nie ma :cool3: :evil_lol: co najwyżej jakieś filmy od 18 lat :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='agaciaaa']Moim tez :evil_lol: Ty może lepiej w ogóle wyłącz telewizor :cool3: o tej porze to raczej nic ciekawego nie ma :cool3: :evil_lol: co najwyżej jakieś filmy od 18 lat :evil_lol:[/quote] No cos tam powinno sie znalesc...teraz CSI leci:cool3: i sporo takich programow dla pelnoletnich:roll: Quote
agaciaaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='furciaczek']No cos tam powinno sie znalesc...teraz CSI leci:cool3: i sporo takich programow dla pelnoletnich:roll:[/quote] pewnie specjalnie oglądasz tv o tej porze :evil_lol: a ja sobie czytam o dojrzewaniu psa... ech długa droga jeszcze przede mną :roll: Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='agaciaaa']pewnie specjalnie oglądasz tv o tej porze :evil_lol: a ja sobie czytam o dojrzewaniu psa... ech długa droga jeszcze przede mną :roll:[/quote] Pozniej bedziesz wspominac to z usmiechem na twarzy:loveu: wiem co mowie:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='furciaczek']Pozniej bedziesz wspominac to z usmiechem na twarzy:loveu: wiem co mowie:loveu:[/quote] No mam nadzieje, że to szybko nastąpi... ;) Idę spać, jakoś nienajlepiej sie czuje :roll: Dobranoc :bye: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images24.fotosik.pl/83/ff6f0836e086480a.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Tak wczesnie:placz::placz: No ale dzisiaj mam dzien dobroci i jakos Ci to wybacze:loveu: Kolorowych snow zycze:loveu: Dobranoc:loveu: slodko spi to Twoje sloneczko:loveu: Quote
Eriu Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A gdzie czytasz o tym dojrzewaniu, jeśli można wiedzieć? W "Mój pies"? Czy może jakieś inne przystępne źródło? Bo też to chyba zaczynamy przechodzić ;). Quote
basia2202 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [B][COLOR=Purple]wooow... jaka miluusiaaa :loveu: [url]http://images24.fotosik.pl/83/ff6f0836e086480a.jpg[/url] Witajcie dziewczyny!! :multi: słonecznie pozdrawiamy:) P.S. a zajrzyjcie na bloga do Madzi i jej króliczki Frani...;) pusto tam strasznie... nikt ich nie odwiedza...:( a Franiusia taaaka śliczna:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78767[/url][/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='furciaczek']Tak wczesnie:placz::placz: No ale dzisiaj mam dzien dobroci i jakos Ci to wybacze:loveu: Kolorowych snow zycze:loveu: Dobranoc:loveu: slodko spi to Twoje sloneczko:loveu:[/quote] Ciesze sie, że mi wybaczyłaś :loveu: [quote name='Eriu']A gdzie czytasz o tym dojrzewaniu, jeśli można wiedzieć? W "Mój pies"? Czy może jakieś inne przystępne źródło? Bo też to chyba zaczynamy przechodzić ;).[/quote] Czytałam tu [url]http://www.twoj-pies.pl/infopage.php?id=3[/url] nie jest tego zbyt wiele, ale zawsze to coś ;) [quote name='Tina.Sara']cześć cuda :p[/quote] Cześć :) [quote name='despera']Dzień dobry:multi::loveu:[/quote] Dobry :) [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]wooow... jaka miluusiaaa :loveu: [URL]http://images24.fotosik.pl/83/ff6f0836e086480a.jpg[/URL] Witajcie dziewczyny!! :multi: słonecznie pozdrawiamy:) P.S. a zajrzyjcie na bloga do Madzi i jej króliczki Frani...;) pusto tam strasznie... nikt ich nie odwiedza...:( a Franiusia taaaka śliczna:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78767[/URL][/COLOR][/B][/quote] Cześć Basiu :) pewnie, że zajrze na króliczego bloga :loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 hola hola, gdzie foteczki świeże?? :loveu: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]I jak dziś samopoczucie ....wczoraj tak szybciutko w łóżeczku :razz:.....czyżby jakaś grypka....:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 doberek:loveu: Relaksuj sie na tym spotkniu, tylko a alkoholem nie przesadz bo pies Cie nie pozna:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Wiiitam!!!!!:multi: Długo mnie tutajnie było! Pozdrówki i dla Sarci:loveu: głski Quote
Pimpek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [B][COLOR=Blue]Hello :cool3: Co tam u was ?:loveu:[/COLOR][/B] Quote
anetta Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote]jakie łuuuuu? to było wrrrrr[/quote] No łuuu, łuuuu, :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cześć :) Gdzie jesteś? :cool3: Quote
Bzikowa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 jak dla mnie to było takie łuuuu, wtf ? :eviltong: Dobranoc.... WEEKEND!!! :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 agus no gdzie sie podziewasz:placz: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Helga_psiaki']hola hola, gdzie foteczki świeże?? :loveu:[/quote] jutro dam :razz: tzn dzisiaj, ale troche później, jak sie prześpie :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]I jak dziś samopoczucie ....wczoraj tak szybciutko w łóżeczku :razz:.....czyżby jakaś grypka....:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Żadna grypka (na szczęście), tak jakoś źle sie poczułam ;) dziś już ok :) [quote name='tygra']cześć jak zdrówko?[/quote] cześć :) dziękuje, zdrówko dobrze ;) [quote name='furciaczek']doberek:loveu: Relaksuj sie na tym spotkniu, tylko a alkoholem nie przesadz bo pies Cie nie pozna:evil_lol:[/quote] Cześć :loveu: dzisiaj na trzeźwo, jutro pijemy ;) :evil_lol: [quote name='Rybka_39']Wiiitam!!!!!:multi: Długo mnie tutajnie było! Pozdrówki i dla Sarci:loveu: głski[/quote] witamy, witamy :) dziękujemy za pozdrówki i głaski :loveu: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jutro pijesz i mnie nie zaprosilas:crazyeye::mad: Quote
Recommended Posts