Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A co do husków i innych Soniek :cool3:
Mam nadzieję, że poznasz wkrótce na tyle dobrze tę złośnicę :diabloti:, że będę mogła już ją trochę ogłosić :)
Robisz jej zdjęcia marzenie :) Marzenie i dla ciotki od ogłoszeń takiej jak ja :)

Posted

[quote name='halbina']:crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol: Constancjo, opowiedz dokłądnie, jak zagaiłaś rozmowę?... :evil_lol:[/quote]

Halbinko,
a jak zaczynają rozmowę właściciele psów i to tej samej rasy? :diabloti:

Posted

[B]Miało to niby wyglądać tak, że jesteśmy przejazdem i przystanęliśmy przespacerować psiaki........tylko czy to tak wyglądało:cool1:? Śmiem wątpić...:roll:[/B]
[B]A potem to było palenie głupa i pytania o płeć i imiona .........[/B]
[B]W międzyczasie moje pannice wywaliły tego co był na drugim końcu smyczy i jakoś poszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

No to fajnie, że jakoś poszło... i że są wieści... i że cioteczka Hala wreszcie uspokojona... ciekawe tylko na jak długo...

A teraz off:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85336[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showth...51#post7873251[/URL]
Zapraszamy wszystkich do wątku kociaków i szczeniaków, prosimy o systematyczne odwiedzanie, podrzucanie wątku, podtrzymywanie na duchu i motywowanie...
Prosimy też o rozreklamowanie tematu wśród znajomych, reklamy w internecie, allegro etc... pozdrawiam! halbina

Posted

Dzień dobry wszystkim.
Wiecie co, ja jestem już spokojna o moje sunieczki.
Teraz tylko w ramach porządków w plikach z pomniejszonymi zdjeciami, będę każdego dnia wstawiała foteczkę ich starą i jednocześnie usuwała z pliku. Więc sięnie dziwcie, że wstawiam zdjecia. ;)

Posted

aż serce się raduje widząc takie obrazki!!!:loveu:

Dziewczyny - mam prośbę - czy możecie na KrakVecie oddać glos na Fundację AST???? PROSZĘ!!!!! w tej chwili mamy pod opieką 3 chore przewlekle psy - nerki, trzustka i alergia...proszę

Posted

Byliśmy dziś na spacerku na łąkach. Wszystko było cudownie do czasu aż Cortez postanowił jednak znaleźć strumyk...bagnisty i śmierdzący i się w nim wytaplać... Późnie czekaliśmy aż wyschnie nieco.. A on znalazł sadzawkę śmierdzącą szlamem..blleee....i sięw niej wytarzał. Obleśne to było. I tak musiałam go do auta wsadzić... :cool1: