Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cóż . Mój Roki nałogowo bierze borowiny na spacerach . Dobka mojej córki wytarzała się kiedyś na wczasach w zdechłej śmierdzącej rybie . Nie mieli jej gdzie wykąpać , i tak spali razem w namiocie .:diabloti:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

co do zdjęć to jakiś filtr by się przydał co by niebo nie było takie prześwietlone a co do Corteza to proponuję do haka go i niech biegnie za autem :diabloti: szybciutko wyschnie a jeszcze się wykruszy.

No ja rozumiem się wytarzać ale żeby w czymś takim? Moja Gala kiedyś zrobiła nam numer - pełnia lata - tak 40 na dworze. Pojechaliśmy nad jakąś wodę - taką Krakowie - nie mam pojęcia jak to się nazywało. A ta bandytka znalazła zgniłą rybę i się w niej wytarzała. Niby woda była ale z takimi betonowymi brzegami, że się nie dało jej zwodować. Spanie w namiocie z tym śmierdzielem to byłby pikuś. Myśmy musieli wsiąść do auta. Auto stało na tym skwarze - w środku była sauna. Plus ta śmierdząca ryba. No jak sobię teraz to przypomnę to mam odruch wym... Ja chyba jechałam z głową po za autem :diabloti:. Ech - wykąpanie psa to nic. Wykąpanie auta po tym to była sztuka. Do teraz mam wrażenie, że każdy polonez jedzie rybą :p

Posted

[quote name='constancja']hahaha
Yorija,
a co byśmy wpominały na stare lata, gdyby tak zawsze grzecznie i przewidywalnie było? :evil_lol:

hmm - ja po ostatnichekscesach nieprzewidzianych to chcę żeby już zawsze grzecznie było - nawet kosztem wspomnień.