BIANKA1 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 No cóż . Mój Roki nałogowo bierze borowiny na spacerach . Dobka mojej córki wytarzała się kiedyś na wczasach w zdechłej śmierdzącej rybie . Nie mieli jej gdzie wykąpać , i tak spali razem w namiocie .:diabloti: Quote
Hala Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 A feffe..co Ty Bianka tu opowiadasz...fuj.... Quote
halbina Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ależ widoki!!! I nawet ładna pogoda... a u nas na Śląsku... ech... :shake: Quote
Yorija Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 co do zdjęć to jakiś filtr by się przydał co by niebo nie było takie prześwietlone a co do Corteza to proponuję do haka go i niech biegnie za autem :diabloti: szybciutko wyschnie a jeszcze się wykruszy. No ja rozumiem się wytarzać ale żeby w czymś takim? Moja Gala kiedyś zrobiła nam numer - pełnia lata - tak 40 na dworze. Pojechaliśmy nad jakąś wodę - taką Krakowie - nie mam pojęcia jak to się nazywało. A ta bandytka znalazła zgniłą rybę i się w niej wytarzała. Niby woda była ale z takimi betonowymi brzegami, że się nie dało jej zwodować. Spanie w namiocie z tym śmierdzielem to byłby pikuś. Myśmy musieli wsiąść do auta. Auto stało na tym skwarze - w środku była sauna. Plus ta śmierdząca ryba. No jak sobię teraz to przypomnę to mam odruch wym... Ja chyba jechałam z głową po za autem :diabloti:. Ech - wykąpanie psa to nic. Wykąpanie auta po tym to była sztuka. Do teraz mam wrażenie, że każdy polonez jedzie rybą :p Quote
constancja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 hahaha Yorija, a co byśmy wpominały na stare lata, gdyby tak zawsze grzecznie i przewidywalnie było? :evil_lol: Quote
masienka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hala! ale zobacz jaki Cortez szczesliwy :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Yorija Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='constancja']hahaha Yorija, a co byśmy wpominały na stare lata, gdyby tak zawsze grzecznie i przewidywalnie było? :evil_lol: hmm - ja po ostatnichekscesach nieprzewidzianych to chcę żeby już zawsze grzecznie było - nawet kosztem wspomnień. Quote
Yorija Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Hala'] Ziomal przerobił Corteza na Puchatka!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Hala Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Zapewniam, że jasne spodenki mojego TZta, nie pozostały takie czyściutkie. :diabloti: Quote
Yorija Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Z imion indiańskich "Chodząca po ścianie" Quote
Neigh Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Yorija napisał(a):Z imion indiańskich "Chodząca po ścianie" Idealne:-) hihiih Masz u mnie 100 punktów hihihi :-) Quote
Hala Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Hehhehe...dobre, podoba mi się...hiehiehie... :roflt::roflt: Quote
BIANKA1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ciotki , podbijajcie czasem moje bazarki :placz: Proszę ................:lol: Quote
Recommended Posts