Beata_Dorobczyńska Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Twoje zdjecia Hala sa niesamowite , bardzo lubie je ogladac. Masz moze jakies wiadomosci co u dziewczyn ? Quote
Hala Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Niestey nie mam żadnych wiadomosci. Pan Marek nie wywiazał sięz tego co obiecał. Czasem tak sobie wspominam dziewczyny. Są bardzo kochane i tęskno za nimi. Takie żywe sreberka. Ehh...puchaty Carmelek i słodka Olcia. :loveu: Wspomnienia... zostały na szczęście wspomnienia. Quote
AMIGA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ojeeej, to nieładnie z jego strony. A przecież widział, jaka byłaś z nimi związana! A Ty nie możesz po takiej długiej przerwie do niego zadzwonić i zapytać co tam u nich słychać? Quote
Yorija Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Takie brudne paskudy umieśłiliscie na allegro? Ale piękne paskudy :diabloti: Quote
Hala Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Tak sobie myślę nieśmiało, że może by do pana Marka wysłać świąteczne życzenia? Może mi odpisze chociaż kilka zdań o dziewczynach? :roll: Quote
Hala Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 No i nie wytrzymałam.. napisałam list do Marka z życzeniami świątecznyi...:shake: Quote
asiak Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 to dobrze Halinko :loveu: niech pan Marek wie, że dziewczynki cały czas są obecne w Twoim serduszku :loveu: Quote
Hala Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Witam Pani HalinoŻyczymy także spokojnych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku przesyłamy my oraz wszystkie psie mordki.U Dziewczyn wszystko w porządku,łobuzują troszkę,każda ma wybrany własny kąt do spania,biegają po ogrodzie i czekają na śnieg . Pozdrawiam Marek Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Troche Ci lepiej czy idąc za ciosem wyslesz noworoczne ? :) Pozniej troche przerwy niestety bo wielkanoc za 4 miesiace. Hala, mysle ze im tam dobrze, nie martw sie :) Quote
Hakita Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Tahoma]Niech te Święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek… Niechaj gwiazdka z nieba leci, a Mikołaj tuli dzieci. Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada... Niech choinka pachnie wszędzie, no i radość wokół będzie… Radosnych, cudownych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT] [FONT=Tahoma]Życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre [/FONT]:tree1: Quote
asiak Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Tahoma]Śnieg okrył ziemię puszystą bielą,[/FONT][FONT=Verdana] [FONT=Tahoma]Wokół się wszyscy ludzie weselą. Spłynęła z niebios dla nas nowina- Najświętsza Panna powiła Syna. I my Dzieciątku dziś hołd oddajmy Polską kolędę Mu zaśpiewajmy. Niech śpiew przy żłóbku i w dzień i w nocy Mocą, radością serca jednoczy...[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma]Zdrowych, Spokojnych i Radosnych [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma]Świąt Bożego Narodzenia...:tree1:[/FONT][/FONT] Quote
Hala Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Tak sobie dziś o moich słoneczkach pomyślałam... co też tam u nich? :shake: Quote
Yona Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Może kogoś tam podesłać z huskami :evil_lol: niby na spacerek koło ich domku.... Quote
AMIGA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Już raz chyba taka akcja byla - dobrze mi się wydaje? Quote
Recommended Posts