Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hala- decyzja nalezy do Ciebie- jesli chodzi o chudzine- zmieni sie w oka mgnieniu- po 2tyg bedzie nie do poznania...ale wtedy KONIECZNIE potrzebujesz DUZEGO wsparcia finansowego- taka chudzinke trzeba wyleczyc, podawac bardzo dobra droga lecznicza karme... itd itp... czy dasz sobie z tym rade?? bo jak rozumiem jeszcze nie wybralas???

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No też sugerowałam Hali, że dla niej po dwóch suczydłach to będzie ogromny finansowy wysiłek i że może mając jednak doswiadczenie z tą rasą to lepiej by było husky zabrać. To paskudnie tak ekonomicznie podchodzić ale zanim się zbierze kasę to efekt może być taki, że Hala już na dłuugo nie będzie mogła następnej bidzie pomóc.
Może ta chudzina moze zostać jeszcze trochę tam gdzie jest a to też jest dla niej dobre miejsce z fachową opieką.
Ja chyba rozumiem Hali rozterki ale niech kobieta pomyśli też chwilę o sobie. A swoją drogą huszczak jest tak śliczna, że mozliwe iż szybciutko znajdzie nowy dom - jednej łatwiej niż dwom - no i Hala zdąży pomóc tej chudzince również.:lol:

Posted

Chcecie powiedzieć, że jej suczydła skonsumowały drzwi i tapety?
a co do napraw to niechaj najpierw nóżkę naprawi - a taki kanapowy huszczak to napewno nie będzie potrzebował na początku rajdów rowerowych :lol:

Posted

Chciałam oznajmić, że decyzja zapadła i husia o imieniu Sonia będzie u mnie na DT. Czeka ją teraz zabieg sterylizacji u Greven, krótka rekonwalescencja i transport do mnie. :) Chcę też oświadczyć, że to nie znaczy że ja zapomniałam o moich ukochanych suczydłach. Może raczej zrozumiałam, że one mają kochający dom i do mnie już nie wrócą. I że gdzieś tam, czeka na mnie kolejny pies...

Posted

[quote name='Yona']To co Hala?...
Ogłoszonka jakieś?... :cool3:
Przypominam, że jeszcze mam maile osób, które chciały jedną sunkę...[/quote]

Dajcie się Hali najpierw poznać z Sonią ;-).

Posted

[quote name='MonikaP']Dajcie się Hali najpierw poznać z Sonią ;-).[/quote]

No tak, bo wyadoptujemy, zanim Hala ją pozna :lol:

Dobrze, to może najpierw niech Sonia do Hali przyjedzie, a potem powoli będziemy szukać chętnych :lol:

Posted

Szman udało się i jako stary i niedołęzny już pies, pojechał do Niemiec do swojego nowego domu. Jednak zaraz po dojechaniu zachorował. A może już był chory...

Posted

Ja wczoraj jednak posżłam na mały spacer do lasu. Najpierw jednak chcieliśmy obejrzeć wydarzenie poznańskie...przesuwanie mostu św. Rocha. Nieasamowite wrażenie. Most ponoć dziennie przebywa ok30metrów . Wstawię kilka fotek.

Posted

Kiedyś ten most stał na łównej drodze przez rzekę, ale nie wytrzymywał już i stwarzła zagrożenie. Więc na jego miesce wybudowali zupełnie nowy a on ma być taką kładką miedzy wyspą na kórej jest katedrra a starą dzielnicą.

Posted

[quote name='Hala']Kiedyś ten most stał na łównej drodze przez rzekę, ale nie wytrzymywał już i stwarzła zagrożenie. Więc na jego miesce wybudowali zupełnie nowy a on ma być taką kładką miedzy wyspą na kórej jest katedrra a starą dzielnicą.[/quote]
Wiadomo , Poznaniacy :lol:U nas by go pocieli i sprzedali na złom :cool1: Większość zabytkowych obiektów burzą . Potem afera goni aferę :shake: