Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oj potrwa, potrwa. Fakt........jak dostałam pierwsze zdjęcia Myszki rozwalonej koło kompa.......Pomyślałam - nie jest żle. A u mnie jest kolejne miejsce dla kogoś w potrzebie.
Ja przepraszam, że tak wprost i z grubej rury.......ale nie myślałaś Hala, żeby jakąś taką malutką psinkę wziąć na tymczas?
Oczywiście za parę dni jak się psice tam zadowmowią i w ogóle.
O jeeeenyyy cieżkie to.

Posted

No jakąś.............co to mało kandydatek? Ja mam dwie suńki co to od szczeniaka w schronie i takie pół zdziczałe są. Szukam im tymczasu co je na prostą wyprowadzi.

Jak się Twoim dziewczynom Hala życie ułoży........będą miały i dobrych ludzi ( a takie sprawiają wrażenie ) i super warunki....a też to tak wygląda.............to zobacz u Ciebie "zwalnia" się miejsce i w głowie i w sercu i w domu..........na kolejną psią tragedię.
Ja sobie tak zawsze powtarzam

Posted

Myślę, że Hali należy się odpoczynek :-).
A tak nawiasem mówiąc, to sądzę, że "na ewentualność" opieki tymczasowej nad kolejnymi psami Hala powinna mieć choćby na AFNie założoną "skarpetę", bo utrzymanie zwierzaka, który przeważnie wymaga odchuchania, podleczenia itd. to są naprawdę spore wydatki...

Posted

Zadzwoniłam do pana znowu. Opowiadał mi chwilkę o suczkach. Podobno spały na kocyku...swoim. Rano się po swojemu bawiły. A jak rozmawiałam z panem to słyszałam jak Olcia śpiewa. Tęsknię za nimi.

Posted

oj te tymczasy....:shake: i ja się zlamalam i już nie moglam oddać mojego Zgredka...choć mialam dla niego domek o jakim psiaki mogą marzyć - serce jest glupie:-( ale jak przychodzi do mnie, wpycha leb pod pachę i moze sie tak godzinę przytulac, zeby go tylko pomiziać to... ech:loveu:

Hala - trzymaj sie!!!

Posted

Hala napisał(a):
posprzatałamleżonko po suczkach...npisałam wczoraj maila...do pana, ale jest cisza. i na skrzynce i w domu

Halu, daj im się wzajemnie poznać, poczekaj z tydzień, dwa - i ludzie, i psy muszą się oswoić z nową sytuacją :-).