supergoga Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Niestety nikt nie widzi piękna Maszy i jej charakteru, a jest wspaniała. Quote
maggiejan Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Może zainwestować w ogłoszenia prasowe...? Sporo psiaków z dogo znalazło tak dom... Quote
supergoga Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Maszeńka szuka swego domku, taka sliczna sunieczka Quote
Guest ursa81 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ehhh ludzie to się nie znają na pięknych i mądrych psach :shake: Quote
supergoga Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Maszeńka przypomina się cioteczkom. Jest taka śliczna. Quote
supergoga Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Nikt już Maszki nie odwiedza. Wiem, ona juz długo na dogo, opatrzyła się. Tyle jest nopwych psiaków. Ale przecież Maszka też szuka domu. Quote
supergoga Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Masza - pokaż się jeszcze. Nisko spadłaś - a tak potrzebujesz domu. Z każdym rokiem szanse maleją. :-( Quote
supergoga Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Maszka tak nisko spadła - nikt prawie nie zagląda. Już za długo na dogo jesteś suniu i wszystkim się widac opatrzyłaś.:-( Quote
saga_86 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Taka piękna jest Masza, aż dziw,że domków brak:shake: Quote
snuszak Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 bardzo fajny psiak z tej Maszy, moglaby byc piekna ozdoba niejednego domu a ona w schronie Quote
supergoga Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Masza nadal czeka - i prawie nikt juz do niej nie zagląda. Za długo już siedzi. I tak pewnie zostanie. Quote
supergoga Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Bardzo proszę o zaciskanie kciuków. Masza właśnie pojechała do domu. Państwo znaleźli sunię w gazecie - dałam ogłoszenie o suni. Okazało się że jest identyczna z psiakiem którego mieli i po ciężkiej chorobie odszedł. Jak siostra. Masza ma rocznego kolege ze schroniska i 2 koty. mam nadzieję, że ich nie zauważy. Ona jest spokojna i stateczna. Pani jak ją zobaczyła w schronisku - podobno popłakała się - tak podobna była Masza do ukochanego psiaka. Teraz pojechała do weta na przebadanie i do domu. Czekamy na wieści. Oby wszystko było dobrze. proszę przekazujcie wszystko, co można - żeby sunia została w domu, żeby się w nim znalazła. Masza - proszę, to twoja szansa, wielka szansa. Bądź grzeczna. Quote
saga_86 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Taka szansa dla Maszeńki:loveu: Na pewno ją ślicznotka wykorzystka,supergoga oby to był początku lawiny domków w Buku;) Quote
supergoga Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Oto wieści z pierwszej ręki. Po przybyciu na miejsce Masza wyskoczyła z auta i nieomylnie pobiegał do miejsca gdzie zwykle stoi woda dla psiaka - napiła się. Póxniej obsiusiała ogród, obszczekała dzikie, ogrodowe koty. Spotkanie z rezydentem w miare spokojne, bez miłości. W końcu Maszka to niemłoda już sunia i na biegi z roczniakiem się nie nadaje. Lekkie warknięcie pokazało młodemu, że dama zmęczona. I już spokój. Weszła do domu, zignorowała najezone i syczące koty. Nie opuszcza na krok swojej Pańci. Chodzi wszędzie za Pania. Teraz ponoć zasnęła i śpi spokojnie. Maszuś - bądź szczęśliwa. Mamy obiecane wieści i fotki, jak tylko będą, wstawię. Quote
supergoga Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Masza nie żyje. 3 miesiące cieszył się nią jej dom a ona domem. Była kochana i szanowana. Przegrała jednak walkę - przegrali ją wszyscy. Rak zabrał Maszę. Skrócono jej wielkie cierpienie. Pozostawiła wielki ból w sercach swoich opiekunów. Ich łzy - były szczere - tak płacze się po stracie prawdziwego przyjaciela. Płaczmy razem z nimi. Maszko - kiedyś się spotkamy - nasza Królowo schroniska. Quote
PaulinaT Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jakie to jest cholernie niesprawiedliwe... :-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 dopiero teraz znalazłam temat w subskrypcjach. Nic nie wiedziałam, bardzo mi przykro . Dobrze że odeszła we własnym domu. Quote
Recommended Posts