Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest domek który czeka na Maszkę - mam nadzieję, że ją pokocha. Tylko trzeba ja tam zwieźć, a to około 100 km. Musimy wszystko poustalac, więc paluchy także i na tym wątku potrzebne.

• 2 weeks later...
Posted

Czekamy na potwierdzenie, czy domek zainteresowany nadal czeka na sunię. Nie było kiedy zawieźć psicy, a to kawałek drogi. Jeśli domek czeka, to może w najbliższy weekend pojedzie,

• 2 weeks later...
Posted

Niestety domek chyba zrezygnował z Maszy a my nie mieliśmy wówczas jak dowieźć. Ale gdyby domek był ten maszkowy to by poczekał na nia. Teraz może by pojechała. Czyli szukamy nadal.

Posted

Taka piękna psina... dlaczego jeszcze nie ma domku... ? :shake:

Posted

Ja sama tego nie rozumiem. To najwspanialszy psychicznie pies w schronisku. Po prostu idelna. Miała już mieć dom, ale dom chciał, żeby dowieźć Maszę, nie mielismy jak. A gdy sie okazało że już damy radę - domek sie przestał odzywać i nie odpowiada na meile i tel.
Szkoda, ale pewnie to nie był ten dom, skoro zrezygnował.

Posted

To napewno nie był ten domek :shake: Chcielibyśmy dla Maszy, kogoś komu będzie na niej zależeć, kto będzie wierzył, że jest najwspanialszym psem. Warto poczekać na taki domek, ale domek musi pozwolić się znaleźć... Piękna suczka czeka...