supergoga Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 O pięknej Maszy wszyscy zapomnieli? A ta sliczna suka nadal nie ma domu. Może nie marznie, ma gęste futro. Ale nie ma swego ludzia na zawsze.:shake: Quote
supergoga Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Królowa na pewno, ale bez poddanych. Nikogo nie zauroczyła. Owszem, pytały pewne osoby o suke, ale jakoś nie wiem: poprzedni pies ucuekł - zostały po nim akcesoria, więc będą dla Maszy jak znalazł. Czyzby nie szukali psa. Karma: jedzenie dla psów i resztki z obiadu. Hmmmmm No i sama nie wiem. Quote
supergoga Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Masza nie pojechała do domu. Ludzie bez emocji opowiadali, że uciekł im poprzedni pies, i chcą następnego. No nie wiem, ale to chyba coś nie tak. Quote
supergoga Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Piekna Masza chciałaby też mieć własny dom. Mądra, super sunia - czeka!!! Quote
supergoga Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Oprócz tych jednych obojętnych osób nikt więcej nie chce naszej królowej.:shake: Quote
maggiejan Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Masza - urodziwa, wspaniała, majestatyczna sunia czeka na przytulny domek, którego będzie ozdobą i na kochającego opiekuna, którego będzie najlepszym przyjacielem. Czy widziałeś już Maszę? Robi wrażenie, prawda? Quote
supergoga Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Masza jest najlepszą z charakteru sunią w przytulisku. ktoś kto to dostrzeże zdobędzie prawdziwy skarb: powagi, miłości, wierności. Królowa schroniska chciałaby pokochać - niestety nie ma kogo. Quote
supergoga Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Nie wiem, nie rozumiem - wspaniała psychika, piękna suka - i nic...:shake: Quote
PaulinaT Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 supergoga napisał(a):Nie wiem, nie rozumiem - wspaniała psychika, piękna suka - i nic...:shake: Za dużo psów za mało dobrych ludzi. :sad: Quote
maggiejan Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Piękna Masza cierpliwie i z godnością czeka na kogoś, kto ją doceni. Nie skarży się, ale wiemy, że pod jej opanowaniem kryje sie wielki smutek. Ta dama nosi w swoim sercu miłość, której nikt nie potrzebuje.:placz: A może myli się? Może ktoś jednak potrzebuje jej miłości...? Quote
supergoga Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Masza czeka. Może tak nie marznie jak Rysio, ale na pewno marzy o domku. Quote
supergoga Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Nikt nie pyta. Nikt nie szuka cudownego psa - Maszy o wybitnej psychice. Quote
Amanita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Pięęęękna psica:crazyeye::loveu: I tak długo już czeka:shake: Quote
PaulinaT Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czeka i czeka i doczekac się nie może... :shake: Quote
maggiejan Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czy Maszy byłoby też wygodnie gdyby mieszkała w porządnej budzie? Ma grubą sierść... Taki pies w ogrodzie samym wyglądem wzbudza respekt, a do tego jest przyjazny, łagodny...więc dwa w jednym...;) Quote
supergoga Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Nic nie powiem, ale trzymajcie wszystko co macie zacisnięte na maksa. Wszystko!!! Quote
Amanita Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 To my z Azulą tak po cichu zaciskamy, co mamy;) Quote
Recommended Posts