ala123 Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Dnia 3.11.2017 o 22:58, Aldrumka napisał: oj jakie saldo:( a bazarki słabo idą Cytat Olena84 Ale sunie już w ds wiec będzie lepiej Bazarki słabo idą, nie mam też już fantów :( Dwie suczki w ds, ale obawiam się,że Bojka vel Fobia może wrócić z adopcji. Jestem w kontakcie z domem, jest ciężko: suczka boi się wszystkiego, kłapie na mamę dziewczyny, zdarza jej się zsikać w domu, i kupa się zdarzyła :( Bojka najbardziej lubi tatę, dziewczynę traktuje obojętnie. Najbardziej bezpiecznie czuje się w domu na kanapie, tam ucieka w razie niebezpieczeństwa. Niby są jakieś postępy, ale ludzie wymiękają :( Dają suczce miesiąc,jeżeli przez ten czas nic się nie zmieni, to niestety będzie zwrot do hoteliku :( Ds chętnie skorzystałby z pomocy profesjonalisty, może ktoś zna behawiorystę z okolic Gliwic? Zapraszam na bazarek: Quote
Aldrumka Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 trzymamy kciuki za Bojkę - niech pokona strach i zaufa rodzince Quote
ala123 Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 18 minut temu, Aldrumka napisał: trzymamy kciuki za Bojkę - niech pokona strach i zaufa rodzince Kciuki bardzo się przydadzą, nie chcę czarnowidzieć, ale niestety nie jestem optymistką ... Quote
konfirm31 Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Behawiorystki nie znam, ale ufam COAPE http://www.olimpia.net.pl/ Quote
bakusiowa Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 13 godzin temu, konfirm31 napisał: Behawiorystki nie znam, ale ufam COAPE http://www.olimpia.net.pl/ http://behawioryscicoape.pl/behawiorysci/201 Quote
ala123 Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 21 godzin temu, konfirm31 napisał: Behawiorystki nie znam, ale ufam COAPE http://www.olimpia.net.pl/ Cytat bakusiowa Gdzie przebywa Bojka? http://behawioryscicoape.pl/behawiorysci/201 Bojka pojechała do ds w Gliwicach, ul.Spacerowa Dziękuję za podpowiedź. Rozumiem, że usługa jest płatna? Jaki jest mniej więcej koszt za godzinę pracy z psem? Chciałabym to wiedzieć, zanim wyślę namiary ludziom. Quote
Tyśka) Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Behawioryście różnie sobie liczą... czasem sporo... :( ale to sprawa indywidualna... Jeśli mają fb, to mogę podesłać jeszcze grupę behawiorystów. Czasem tam są bardzo trafne porady, z tym że, radzenie przez internet to jak wróżenie z fusów... Quote
Murka Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 U Bibi wszystko w porządku, dostałam fotkę na ogrodzie: Quote
ala123 Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Behawioryście różnie sobie liczą... czasem sporo... :( ale to sprawa indywidualna... Jeśli mają fb, to mogę podesłać jeszcze grupę behawiorystów. Czasem tam są bardzo trafne porady, z tym że, radzenie przez internet to jak wróżenie z fusów... Pewnie mają , córka to młoda dziewczyna, poproszę. Quote
ala123 Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 9 godzin temu, Murka napisał: U Bibi wszystko w porządku, dostałam fotkę na ogrodzie: Cieszę się,że przynajmniej u Bibi wszystko w porządku :) Quote
ala123 Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Dzwoniłam do Pani Olimpii w sprawie pomocy ds Bojki, ale na razie bez skutku. Napisałam też e-maila, czekam na odpowiedź. Mam nadzieję,że uda się pomóc. Quote
bakusiowa Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 34 minuty temu, ala123 napisał: Dzwoniłam do Pani Olimpii w sprawie pomocy ds Bojki, ale na razie bez skutku. Napisałam też e-maila, czekam na odpowiedź. Mam nadzieję,że uda się pomóc. Miejmy nadzieję, że odpowie bo na fb była 15 godzin temu. Quote
ala123 Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Dnia 7.11.2017 o 10:26, bakusiowa napisał: Miejmy nadzieję, że odpowie bo na fb była 15 godzin temu. Do tej pory cisza :( W telefonie włącza się poczta głosowa, że jest na urlopie do 15 września, a teraz jest już listopad. Quote
ala123 Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Zapraszam na bazarek z biżuterią na FB: https://www.facebook.com/groups/1777550019204516/ Quote
ala123 Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Rozmawiałam dzisiaj z ds Bojki. Jest chyba trochę lepiej: m.in. suczka zaczyna merdać ogonkiem...,ale do kota :) Zawsze to coś :) Poza tym już chyba 4 dni nie zrobiła kupy w domu, a raz zdarzyło się,że dziewczyna po powrocie z pracy zastała rodziców siedzących na kanapie, a w środku Bojkę :) Nie jest jednak całkiem różowo, bo np.sunia w nocy urządza koncerty, domaga się wypuszczenia na zewnątrz, a wypuszczona śpi pod okapem budki, bojąc się wejść do środka. Boi się też nadal nagłych ruchów, gestów wyciągniętej ręki w jej stronę itp. Natomiast w głosie dziewczyny wyczułam więcej optymizmu i to jest najbardziej pocieszające. Kciuki nadal potrzebne. Quote
sharka Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 ala123 zakończyłam bazarek i mam 200 zł dla Twoich/naszych podopiecznych - wpłacić na Twoje konto? będę potrzebowała potwierdzenia że pieniądze wpłynęły żeby rozliczyć bazarek (potwierdzenie tutaj i na wątku bazarkowym) Quote
Tyśka) Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Może zawalczą o Bojkę... oby... A feromony albo KalmAid może by pomogły w walce z lękami? Quote
Olena84 Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Zapraszam - 15% zysku dla psiaków lub kociaków Ali: Quote
ala123 Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 13 godzin temu, bakusiowa napisał: Co z behawiorystą? Nie mogę si e nadal dodzwonić, nie ma też odpowiedzi na fb ani na maila. Czekam, być może jest na urlopie do 15 listopada, a nie września. Cytat sharka ala123 zakończyłam bazarek i mam 200 zł dla Twoich/naszych podopiecznych - wpłacić na Twoje konto? będę potrzebowała potwierdzenia że pieniądze wpłynęły żeby rozliczyć bazarek (potwierdzenie tutaj i na wątku bazarkowym) Dziękuję bardzo :) Jeżeli pieniądze mają być przeznaczone na dług u Murki, to może od razu przelej na jej konto? Cytat Tyś(ka) Może zawalczą o Bojkę... oby... A feromony albo KalmAid może by pomogły w walce z lękami? Bardzo czekają na większe postępy w socjalizacji, ale mam wrażenie,że już się przyzwyczaili do jej zachowania i zechcą zawalczyć :) Jeżeli chodzi o feromony to nie pomyślałam wcześniej, ale już napisałam do dziewczyny o możliwości ich zastosowania. Quote
ala123 Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 2 godziny temu, sharka napisał: Kaska z bazarku w drodze do Murki :) Dziękuję bardzo za pomoc :) Pora też podziękować za wpłaty na moje konto, które przeznaczyłam na dług kotów w lecznicy: Olena84 20zł wpłata 26.10.2017(cegiełka z bazarku słonikowego); sharka 30zł wpłata 02.11.2017; Alla Chrzanowska 28zł wpłata 02.11.2017: LocaiBenio 30zł wpłata 14.11.2017 Dziękuję bardzo !!!!! Wpłaciłam w Przychodni Royal Vet kwotę 146zł (dołożyłam 38zł dla równego rachunku), dzięki czemu dług zmniejszył się do kwoty 950zł. stan na dzień 26.10.2017 : 1226zł -130zł = 1096zł stan na dzień dzisiejszy: 1096zł-146zł = 950zł Quote
Aldrumka Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Trzymam kciuki za Bojke Sharka ale masz fajny utarg w tych trudnych czasach :) Quote
Recommended Posts