ludwa Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 No to może kilka faktów zwłaszcza wobec takiego faktu, iż zostałam publicznie (choć rzecz jasna anonimowo - bo wszak wtedy, jak się niektórym wydaje, wszystko wolno) znieważona przez co najmniej dwie uczestniczki wątku. Post Beat2010, mimo, iż ona sama już trochę edytowała (ale nim to zrobila było na nim jeszcze kilka nonsensów i obelg, które zapewne wiele osób przeczytało przed edycją) jak wspomniałam narusza moje dobre imię. Co ciekawe zawierał i zawiera formę „ wy”np. był zwrot: „ „nie było Was na wątku” . choć jest skierowany do mnie. Postu Beat 2010, który ma charakter publicznego zniesławienia mojej osoby, na pewno nie zostawię bez odpowiedzi, choć z pewnością nie będę z nią nawiązywać dialogu, bo do szamba słownego pełnego oszerstw, pomówień, kłamstw i insynuacji, nie mam w zwyczaju wchodzić. Twierdzenie, iż żądałam „przedłużanie czasu jego umierania i cierpienia” oraz słowa: Jedyne co przychodzi mi do głowy -to znęcanie się nad umierającym Karlosem” zniesławiają mnie i zawierają pomówienia na dodatek nie są podpisane przez wyżej wymienioną uczestniczkę z imienia i nazwiska, stanowiąc też złamanie regulaminu dogomanii. Oszczerstwo, iż chciałam dręczyć Karlosa jest naprawdę skandaliczne . W kupie raźniej, dużo tych pozwów będzie, chyba założymy jakieś stowarzyszenie pozwanych:) Tylko nie wiem, czy zrobić jedno: pozwanych przez AgaG, czy połączyć z kk. Może dwa stowarzyszenia....Trzeba sobie znaleźć pasję w życiu:) Wyników wskazujących na przyczynę nagłego stanu agonalnego nie ma. Efekt jest taki, że nic nie wiadomo. Poza tym co napisała Panna Marple przedstawiając w jak fatalnym był stanie Karlos, gdy pojechała go zobaczyć. Badań Karlos nie miał w ostatnim czasie ( wyników na wątku brak). Przejrzystości, informacji, zdjęć oczekuję od każdego – nie interesuje mnie kto, jest kogo koleżanką, mówię też zawsze we własnym imieniu i nie życzę sobie zwracania się do mnie „wy”, bo nie jestem niczyim rzecznikiem ani reprezentantem. Ponoszę odpowiedzialność wyłącznie za swoje słowa i czyny i życzyłabym sobie, by inni też taką WŁASNĄ odpowiedzialność ponosili za swoje słowa i czyny Niesamowita dwubiegunowość... Wszyscy muszą wstawiać zdjęcia, udzielać informacji natychmiast i już śmierć Buni ukrywałaś wraz z kk przez pół roku. Czemu tam nie ma zdjęć i wyników badań i sekcji? Na ilu wątkach jeszcze siejesz zamęt i straszysz? Nie będę zaśmiecała tego wątku, bo wątek Kajka jest już zniszczony. Ale chcę, żeby osoby, które mają styczność z paniami (Topi również w tym kółeczku uczestniczy) wiedziały co się wokół dzieje. A i grupa wsparcia może się przydać;) Quote
elik Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Ayame, mocno popierasz chlewnię u betkak - wiec twoje slowa sa dla mnie puste ciekawe tylko, dlaczego elik nagle odwrocila sie od hotelu betkak i zaczela umieszczac psy u makily :) ? oj, cosik nie tak poszlo ? :) nie wyglupiajcie sie z tymi pieniazkami chcecie byc w porzo i uregulowac,a ona? jakie warunki dala? I tu znowu wam chodzi o czlowieka, o makile.  Nie o psy. Do ayame to podobne. Robila wszystko zeby betkak duzo zarobila, nie patrzac na warunki jakie dawala psom. Pozdrawiam z Polski :) Takie fanaberie warto zabezpieczyć. Quote
Hope2 Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Ayame, mocno popierasz chlewnię u betkak - wiec twoje slowa sa dla mnie puste ciekawe tylko, dlaczego elik nagle odwrocila sie od hotelu betkak i zaczela umieszczac psy u makily :) ? oj, cosik nie tak poszlo ? :) i nie wyglupiajcie sie z tymi pieniazkami chcecie byc w porzo i uregulowac,a ona? jakie warunki dala? I tu znowu wam chodzi o czlowieka, o makile. Nie o psy. Do ayame to podobne. Robila wszystko zeby betkak duzo zarobila, nie patrzac na warunki jakie dawala psom. Pozdrawiam z Polski :) Doda_ błagam...znów spisek? znów zazdrościsz komuś pracy? chcesz? załóż hotel, zobacz jaka to "łatwa" praca... Quote
Panna Marple Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Doda- u Dody, Lila u Lili, Makila u Makili.... U Makily... 2 Quote
Maruda666 Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Doda, to jest wątek Karlosa, psiak za TM więc uszanuj to. Masz coś do kogoś, chcesz coś wyjaśniać - jest pw. 2 Quote
Maruda666 Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 zdublowało mi się - dopiero teraz zauważyłam, że nie doczytałam całej ostatniej strony. Smutne , że ta awantura dalej trwa :( Quote
Ayame Nishijima Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Ayame, mocno popierasz chlewnię u betkak - wiec twoje slowa sa dla mnie puste ciekawe tylko, dlaczego elik nagle odwrocila sie od hotelu betkak i zaczela umieszczac psy u makily :) ? oj, cosik nie tak poszlo ? :) i nie wyglupiajcie sie z tymi pieniazkami chcecie byc w porzo i uregulowac,a ona? jakie warunki dala? I tu znowu wam chodzi o czlowieka, o makile. Nie o psy. Do ayame to podobne. Robila wszystko zeby betkak duzo zarobila, nie patrzac na warunki jakie dawala psom. Pozdrawiam z Polski :) Doda, odpuść. Przestań wreszcie zachowywac sie jak zakompleksiona nastolatka. To juz sie robi nudne. Dorośnij. Ja wiem, ze Twoim sposobem na "sukces" stało się gnojenie innych, ale nie będziesz od tego ani trochę lepsza. Weź się do roboty, to może zasłużysz na jakiś szacunek. Póki co jestes żałosna. Świadome unikanie spłaty zobowiązań jest równoznaczne z kradzieżą. Nie dorzucaj sobie etykietki złodziejki, juz wystarczająco dużo "zasług" masz na koncie. 4 Quote
ania75 Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Umarł stary, samotny (przez większość życia pewnie) psiak i nawet biedak nie wie ile tu się "cioć" zleciało ......... szkoda tylko, że nie o niego tu chodzi Karlosku pamiętamy :( 4 Quote
Maruda666 Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Wpłynęła mi na konto stała za marzec od Ariete2503 - czy ktoś ma z nią jakiś kontakt poza dogo? Nie mogę posłać pw, bo skrzynka pełna :( Quote
Recommended Posts