Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciociu Marudko, dla Karlinka tam gdzie wpisałaś moją wpłatę 120 zł wpłaciłam 150 , bo stała 30 poleciała w oddzielnym zbiorczym przelewie :megagrin:

Dorciu , przepraszam :modla:    Już poprawiam.    Zaraz sprawdzę też wpłatę ariette na ten miesiąc- też jest.

Dorciu, doszło też 50zł od p. Ani  :loveu:  Podziękuj jej bardzo.

Sonka pakuje już kamienie, więc tam też trochę będzie ;)

Coś ostatnio różne rzeczy mi się sypią na głowę i robię głupoty. Dziś poszłam  do sklepu, w jednej ręce złożona torba na zakupy, w drugiej worek ze śmieciami. Było wprawdzie ciemno, ale to chyba niczego nie tłumaczy.  Wrzuciłam torbę do pojemnika i poszłam ze śmieciami w kierunku samochodu  i zaraz było - ,, Sonka,   :help1:  "    Kontener  głęboki, śmiecie wywozili wczoraj. Była gotowa nawet tam wleźć, ale kto ją potem wyjmie??

Posted

Dorciu , przepraszam :modla: Już poprawiam. Zaraz sprawdzę też wpłatę ariette na ten miesiąc- też jest.
Dorciu, doszło też 50zł od p. Ani :loveu: Podziękuj jej bardzo.
Sonka pakuje już kamienie, więc tam też trochę będzie ;)
Coś ostatnio różne rzeczy mi się sypią na głowę i robię głupoty. Dziś poszłam do sklepu, w jednej ręce złożona torba na zakupy, w drugiej worek ze śmieciami. Było wprawdzie ciemno, ale to chyba niczego nie tłumaczy. Wrzuciłam torbę do pojemnika i poszłam ze śmieciami w kierunku samochodu i zaraz było - ,, Sonka, :help1: " Kontener głęboki, śmiecie wywozili wczoraj. Była gotowa nawet tam wleźć, ale kto ją potem wyjmie??

Piękna przygoda:-)
Posted

Marudku i kto nurkował po torbę, powiedz plisss:) (muszę to sobie z wizualizować :) )

Nie  będzie tej radości ;) - poszłam po następną do domu.

A dziś wracając od weta zgubiłam po drodze antybiotyk dla Gucia - jak to mówi mój mąż, chyba już pora umierać  :pissed:

Dziewczyny, pilnujcie moich rozliczeń :mdleje:

Posted

Nie  będzie tej radości ;) - poszłam po następną do domu.

A dziś wracając od weta zgubiłam po drodze antybiotyk dla Gucia - jak to mówi mój mąż, chyba już pora umierać  :pissed:

Dziewczyny, pilnujcie moich rozliczeń :mdleje:

Mój mówi: chyba już pora odchodzić :loveu: . Ja kiedyś wyszłam z workiem ze śmieciami, minęłam kontener i...poszłam daleko. Ocknęłam się po dobrych 10 minutach marszu z workiem na śmieci w łapie :megagrin:

Posted
Ja kiedyś wyszłam z workiem ze śmieciami, minęłam kontener i...poszłam daleko. Ocknęłam się po dobrych 10 minutach marszu z workiem na śmieci w łapie  :megagrin:

:megagrin:  tak się buja w obłokach  :siara: 

kochane cioteczki zajrzyjcie proszę do schorowanych staruszków, które chcą jeszcze zaznać troszkę szczęścia przed śmiercią.

http://www.dogomania...brzydki-na-dom/

Toluś i Maniuś psiaczki , które mieszkały w celi nieopodal byłej celi Karloskowej :lookarou:  

Posted

Toluś i Maniuś psiaczki , które mieszkały w celi nieopodal byłej celi Karloskowej :lookarou: [/quote]

Nawet mi sie wydaje; ze pokazywałam Ci Tolka. Dokładnie naprzeciwko Maksia, Zuzi Soni, Karlos ka (  przed operacjami).Dzieki Wam i ogłoszeniem udało się te sale " wymienić " dwa razy; teraz jest trzeci skład .

Posted

Dziewczyny, wypowiedzcie się co do majtasów., zamawiać takie?

Makila,  zmierzysz ile Karlosek ma w  pasie?  

Do niedzieli mnie nie będzie, ale po powrocie to mu  takie sprawię od siebie ;)

Posted

Dziewczyny, wypowiedzcie się co do majtasów., zamawiać takie?

Makila,  zmierzysz ile Karlosek ma w  pasie?  

Do niedzieli mnie nie będzie, ale po powrocie to mu  takie sprawię od siebie  ;)   

:laola: 

takie galotki będą dobre, tylko na siusiaczka i nie będą urażać chorej dupki  :kiss_2: jestem za :loveu:

cieszę się, że leki pomogły Karlinkowi na stawy  :calus:

stała dla Karlinka poleciała  :calus: buziaczki dla niego ślę  :kiss_2:

Toluś i Maniuś psiaczki , które mieszkały w celi nieopodal byłej celi Karloskowej  :lookarou: 
Nawet mi sie wydaje; ze pokazywałam Ci Tolka. Dokładnie naprzeciwko Maksia, Zuzi Soni, Karlos ka (  przed operacjami).Dzieki Wam i ogłoszeniem udało się te sale " wymienić " dwa razy; teraz jest trzeci skład .

Beaciu, Tolusia pamiętam :-( tyle tych bidulinek ,że wyć się chce  :lookarou:

Posted

Rozmawiałam z wetem na temat leków na stawy dla Karlosa
Leki typu Arthoflex pomagają w początkowej fazie problemów ze stawami, natomiast Karlos ma zaniki mięśni i niestety na to nie ma lekarstwa.
Oczywiście można mu podawać, ale to tylko będą koszty bez rezultatu.
Karlos powinien dostawać cały czas leki przeciwbólowe Cimalgex.
Została mi ostatnia tabletka na jutro.