Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Betinko czy rozmawiałaś z Pajunią na temat tego domku dla Łapci który miała...lub ma??

Napisalam do niej wiadomosc prywatna jednak do tej pory nic nie odpisala

Posted

betinka, nie dostalam zadnej wiadomosci od Ciebie.
bede sie jeszcze z tym domkiem kontaktowala, ale to juz bylo bardzo dawno, wiec nie wiem, czy jeszcze aktualne. Ale, jak pisalam, problem jest z transportem. Ren domek byl calkiem na polnocy Niemiec, w Schleswig Holstein, a my tam nigdy nie jezdzimy. Wiec nie wiem, jak by mozna bylo ten problem rozwiazac.

Posted

pajunia napisał(a):
betinka, nie dostalam zadnej wiadomosci od Ciebie.
bede sie jeszcze z tym domkiem kontaktowala, ale to juz bylo bardzo dawno, wiec nie wiem, czy jeszcze aktualne. Ale, jak pisalam, problem jest z transportem. Ren domek byl calkiem na polnocy Niemiec, w Schleswig Holstein, a my tam nigdy nie jezdzimy. Wiec nie wiem, jak by mozna bylo ten problem rozwiazac.

A to niewiem czemu nie dostalas, bo wysylalam ale no coz ciesze suie ze sie odezwalas.
Faktycznie problem z transportem bylby duzy ale moze bedziemy mieli szczescie i ktos sie znajdzie kto by Łapcie zawiózł tam, bo łapcia ciagle jest w schronisku na Pluchu

Posted

A jak Łapcia zachowuje się w stosunku do innych psów? i czy ewentualnie mogłaby mieszkac w domku z ogrodem ale w ocieplanej budzie? Niczego nie obiecuję, spróbuję porozmawiać ze znajomą, której mama niedawno straciła psa, na razie przeżywa tę śmierć bardzo ale...może uda się ją przekonać. Tyle, że jeśli w ogóle to byłoby aktualne dopiero pod koniec lipca, jak ta znajoma wróci z urlopu

Posted

[quote name='jola od jadzi']A jak Łapcia zachowuje się w stosunku do innych psów? i czy ewentualnie mogłaby mieszkac w domku z ogrodem ale w ocieplanej budzie? Niczego nie obiecuję, spróbuję porozmawiać ze znajomą, której mama niedawno straciła psa, na razie przeżywa tę śmierć bardzo ale...może uda się ją przekonać. Tyle, że jeśli w ogóle to byłoby aktualne dopiero pod koniec lipca, jak ta znajoma wróci z urlopu
Bylo by cudownie gdyby sie udalo, w kazdym razie juz bardzo dziekuje za chec pomocy, Łapcia jest wspanialym psem jest ona usposobieniem łagodnosci w stosunku do ludzi i innych psów. w sprawie Łapci najlepiej sie kontaktowac z jej opiekunka e-mail do niej to [email protected] .

Posted

Dzięki Joli od Jadzi widzę jakieś światełko dla naszej Łapci :roll:.......ale nie chce zapeszać :shake:........czekamy na wieści od Joli.

Posted

Dziewczyny, ja powiedziałam,że spróbuję przekonac tę znajomą ale to troszkę potrwa, bo ona wraca z urlopu dopiero pod koniec lipca, a przez ten czas może napiszcie mi coś więcej o Łapci, jak wygląda od strony medycznej sprawa jej tylnych łap, czy to trzeba leczyć, czy to jest zwyrodnieniowe, czy w budzie to by się nie pogłębiało? Tam u tej starszej pani są dwa małe zadziorne psy, pies i sunia, czy nie byłoby ze strony Łapci problemów w stosunku do nich, no, proszę ogólnie i szczególowo jak najwięcej informacji,żebym mogła wszystko przekazać.

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Dziewczyny, ja powiedziałam,że spróbuję przekonac tę znajomą ale to troszkę potrwa, bo ona wraca z urlopu dopiero pod koniec lipca, a przez ten czas może napiszcie mi coś więcej o Łapci, jak wygląda od strony medycznej sprawa jej tylnych łap, czy to trzeba leczyć, czy to jest zwyrodnieniowe, czy w budzie to by się nie pogłębiało? Tam u tej starszej pani są dwa małe zadziorne psy, pies i sunia, czy nie byłoby ze strony Łapci problemów w stosunku do nich, no, proszę ogólnie i szczególowo jak najwięcej informacji,żebym mogła wszystko przekazać.

Napisze zaraz do opiekunki Łapci i wypytam ja o wszytsko

Posted

Niestety opiekunka od Łapci narazie mi nic nie odpisala . Więc narazie nic wiecej niewiem o Łapci, przypuszczam ze pewnie wyjechala na dzialke gdzie opiekuje sie bezdomnymi zwierzakami, a tam niestety niema komputera, ale mniejmy nadzieje ze lada dzien sie odezwie i powie cos wiecej o Łapci

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Ja czekam, spokojnie...

Dzis odezwala sie do mnie opiekunka ŁApci, niestety powiedziała mi że buda dla ŁApci to nie jest najlepszy pomysl i ze moze byc problem z dogadaniem sie z innymi psiakami. No cóż szkoda wielka ale i tak bardzo dziekuje za chec sprobowania znalezienia domku dla Łapci