Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hopaj Misiaczku...Na pewno jest jeszcze jakaś szansa... Quote
tania11 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wierzę, że Misio znajdzie domek. I mam nadzieję że mój Łatek też doczeka pomyślnego rozwiązania, te psy mają podobną historię. :shake: Quote
ewatr Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 do góry ..................pokazuj sie Michu :p Quote
Cambel&Megi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Misiaczku..... Szukaj swojego Człowieka.. :( Quote
matinestka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Misiek..nie kręcimy się gdzieś z TYłu!!!!!!szuramy na pierwszą:loveu: :bluepaw: Quote
monikusf Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 a nie mozna mu zrobic kojca gdzies na podworku lub pod czyims balkonem Quote
amelka0 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 monikusf napisał(a):a nie mozna mu zrobic kojca gdzies na podworku lub pod czyims balkonem Dobry pomysł,miałby swój kąt,nie wadziłby nikomu,a na spacerki,Ci którzy tak go dokarmiają by Go wyprowadzali i wtedy byłby wilk syty i owca cała jak to mówią, a Misiek byłby na Swoim,znanym od lat terenie!! Quote
monikusf Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 na watku o Alfredzie czytalam o kojcu na Allego za 300 zl,podobno samemu mozna zrobic taniej.mozliwe chyba jest tylko rada osiedla czy cos pobobnego formalnie powinna sie zgodzic tylko powinny byc opiekujace sie osoby zgloszone i pies niejazgotliwy. Quote
amelka0 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 monikusf napisał(a):na watku o Alfredzie czytalam o kojcu na Allego za 300 zl,podobno samemu mozna zrobic taniej.mozliwe chyba jest tylko rada osiedla czy cos pobobnego formalnie powinna sie zgodzic tylko powinny byc opiekujace sie osoby zgloszone i pies niejazgotliwy. Myślę,że warto by popytać!! Quote
magda222 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Trzymam kciuki za Miśka i jestem z nim całym sercem!!! I z Wami-Jego przyjaciele!!! Quote
Recommended Posts