Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miś jest wspaniałym psiakiem podobny jest do psa, który grał w filmie "Beby - świnka z klasą" ;))
Lubi bardzo spacery i gdy poświęca mu się uwagę. Lubi sobie pospać z racji wieku, więc nie stanowi dużego problemu - zajmuje się sam sobą. Szuka osoby, która do mu schronienie na starość. Jest pięknym i bardzo mądrym psem ZAOPIEKUJ SIĘ MNĄ !!! Czekam na ratunek

Madzia Ł

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magija napisał(a):
Jest pięknym i bardzo mądrym psem ZAOPIEKUJ SIĘ MNĄ !!! Czekam na ratunek

Madzia Ł

fajnie Madziu ,ze sie odezwałas na wątku witamy :loveu:

Posted

Tootiki napisał(a):
Przeczytałam... nie mogę... życzę tym typom żeby ich też ktoś wykopał na starość :angryy::angryy:

mysle ,ze to sprawiedliwa kara :diabloti:

Posted

witam serdecznie i bardzo Wam wszystkim dziękuję
Magda Ł. to moja pracowa koleżanka, która korzysta z mojego konta tutaj, dla spraw Miśkowych. Niestety w domu nie ma netu, więc musi pisać cichcem w pracy.
Niestety nie mam nikogo chętnego na Misia.
Misio w bloku mieszkać nie może, on całe swoje życie spędził na dworze, nie przetrzyma nocy zamknięty w czterech ścianach - inaczej nie było by problemu.
Maili żadnych w sprawie Misia nie ma - dostałam tylko jednego z dobrą radą, bym wybudowała willę z basenem i sama sobie wzieła tego kundla:placz:

Posted

Magija napisał(a):
Maili żadnych w sprawie Misia nie ma - dostałam tylko jednego z dobrą radą, bym wybudowała willę z basenem i sama sobie wzieła tego kundla:placz:

:crazyeye: Co za świnia musi być z kogoś, kto potrafił tak napisać... :-(

Posted

Magija napisał(a):

jak to mówia " głupich nie sieją sami sie rodzą " ...............:mad:

czasem to ręce opadaja na ludzka wrazliwośc

ale co tam Misiu szuka domu z ogrodem i bedzie szukał az do skutku :eviltong: