ewatr Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 szukamy szukamy ..................:painting: Quote
diana79 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ale przykra historia :placz: Misiu dlaczego nagle po tylu latach straciłeś swoje miejsce na ziemi :placz: to takie niesprawiedliwe :angryy: musisz znaleźć nowy dom :modla: :modla: :modla: Quote
ewatr Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 kto jeszcze przeczyta wspomnienia niechcianego psa ?????:-( Quote
troglodytes Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ciekaw jestem jaką starość będzie miała osoba, która "postarała" się o usunięcie staruszka. W marcu odszedł od nas po 19 latach Azor. Myślę, że miał piękną starość. Tego również życzę ci PSINKO Znajdź dom Quote
ewatr Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Magdalenkl napisał(a):slychac cos juz o domku ... ewus:-( ani mru mru :-( Quote
Guest Reyes Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Na pewno w końcu domek sam się znadzie ... Quote
eria Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 biedny pies....przeczytałam całą historię :-( :-( ma jakieś ogłoszenia??? Allegro?? Quote
amelka0 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Czy naprawdę nie znajdzie się choć jedna osoba na tym osiedlu,czy.np..dwie,które mogłyby tego pieska,zabrać do siebie na przemian,chociaż na noc.Wszyscy go na osiedlu lubią i znają,więc składali by się na karmę,chodzi tylko o nocleg,o to aby oficjalnie wszyscy widzieli,że ma jakąś opiekunkę-w dzień ktoś by zawsze z nim wyszedł na spacerek,jak nie jedna pani to druga,albo ktoś z sąsiadów co z psem swoim na spacerek idzie to i tego by wziął przy okazji,w ten sposób ten Piesek,co zna dobrze te okolice i tam czuje się najlepiej,mieszkałby tam dalej,ale jednocześnie,oficjalnie byłby-CZYJŚ-i nikt by się go tak nie czepiał. Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 przeczytalam cala historie... rownie jak wiele osob po przeczytaniu poplakalam:placz: :placz: sie cos strasznego do tego on jest taki piekny, te oczy, ta siersc nie wyglada na 12 lat:roll: :-( Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ja moge wstawic go na innych stronach tylko jakiś tekst by sie przydał... Quote
ewatr Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ja moge wstawic go na innych stronach tylko jakiś tekst by sie przydał... Paulinko weż moze z 1 strony tam jest troche tekstu ;) Quote
ewatr Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 eria napisał(a):biedny pies....przeczytałam całą historię :-( :-( ma jakieś ogłoszenia??? Allegro?? allegro ma :lol: / wystawia go Ta Pani która prosiła o zalozenie wątku !/ Quote
Recommended Posts