Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale przykra historia :placz: Misiu dlaczego nagle po tylu latach straciłeś swoje miejsce na ziemi :placz: to takie niesprawiedliwe :angryy:
musisz znaleźć nowy dom :modla: :modla: :modla:

Posted

Ciekaw jestem jaką starość będzie miała osoba, która "postarała" się o usunięcie staruszka.
W marcu odszedł od nas po 19 latach Azor. Myślę, że miał piękną starość.
Tego również życzę ci PSINKO
Znajdź dom

Guest Reyes
Posted

Na pewno w końcu domek sam się znadzie ...

Posted

Czy naprawdę nie znajdzie się choć jedna osoba na tym osiedlu,czy.np..dwie,które mogłyby tego pieska,zabrać do siebie na przemian,chociaż na noc.Wszyscy go na osiedlu lubią i znają,więc składali by się na karmę,chodzi tylko o nocleg,o to aby oficjalnie wszyscy widzieli,że ma jakąś opiekunkę-w dzień ktoś by zawsze z nim wyszedł na spacerek,jak nie jedna pani to druga,albo ktoś z sąsiadów co z psem swoim na spacerek idzie to i tego by wziął przy okazji,w ten sposób ten Piesek,co zna dobrze te okolice i tam czuje się najlepiej,mieszkałby tam dalej,ale jednocześnie,oficjalnie byłby-CZYJŚ-i nikt by się go tak nie czepiał.

Posted

przeczytalam cala historie... rownie jak wiele osob po przeczytaniu poplakalam:placz: :placz: sie cos strasznego do tego on jest taki piekny, te oczy, ta siersc nie wyglada na 12 lat:roll: :-(

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
ja moge wstawic go na innych stronach tylko jakiś tekst by sie przydał...

Paulinko weż moze z 1 strony tam jest troche tekstu ;)

Posted

eria napisał(a):
biedny pies....przeczytałam całą historię :-( :-( ma jakieś ogłoszenia??? Allegro??

allegro ma :lol:

/ wystawia go Ta Pani która prosiła o zalozenie wątku !/