ewatr Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 no to sobie podrzuce .......................hop !!!! Quote
mulinka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a może warto napisać w tytule, że Misiek jest wspaniały, kochany, coś w tym stylu, żeby było wiadomo, że kocha ludzi Quote
troglodytes Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Właściciele domów z ogrodem nie wstyd wam. Misio czeka Quote
asiak Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 jaka smutna historia...:-( Misiu życzę aby spełnił się sen o wspaniałym domku z ogródkiem, gdzie spedzisz szczęśliwie reszte swoich dni... Quote
Tootiki Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jestem Misiek, mam 12 lat, nie wiele już pamiętam ze swojego szczenięctwa. Od kiedy pamiętam mieszkałem na zgierskim osiedlu. Wszyscy do tego przywykli i tak stało się oczywiste, że Misiek był tu od zawsze i zawsze będzie. Przynosili mi jedzenie, dawali mi schronienie, a ja wiodłem życie szczęśliwego psa – kloszarda. Miałem tyle dachów nad głową ile chciałem. Miałem tylu panów ilu chciało. Byłem lubiany, chadzałem na spacery z domowymi psami. Tak tez zamierzałem przeżyć całe swoje pieskie życie. Ale… Nie pozwólmy Misiowi spędzić reszty życia w ciasnej klatce!!!!!!! Quote
mulinka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 mulinka napisał(a):a może warto napisać w tytule, że Misiek jest wspaniały, kochany, coś w tym stylu, żeby było wiadomo, że kocha ludzi W Zgierzu jest inny pies - Rudzik, który też mieszka pod blokiem i też chcieli go zabrać do schroniska ale prezydent miasta (chyba) dał mu specjalny immunitet i psiak został pod blokiem dokarmiany przez mieszkańców. Był o Rudziku reportaż w TVP3. Szkoda, że Misiek nie dostał immunitetu :( Najważniejsze, żeby Misiek znalazł jak najszybciej dom i troskliwych opiekunów. Quote
eria Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 czytałam o Rudziku w najnowszym MP podnoszę Miśka!! Quote
matinestka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Misiak nie chowa się po kątach.....tam Szcześcia nie odnajdzie:( :bluepaw: Quote
aneta-amicus Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 jaki piękny pies - całkiem w moim typie:lol: ale ja niestety nie mam jak go zabrać, mieszkam w bloku z 3 psami:multi: Misku szukaj domku Quote
Recommended Posts