Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety nic sięę nie dzieje, nikt nie dzwoni :( dt brak, a bardzo by się mu przydal ze względu na konieczność kąpieli, których o tej porze roku i w warukach kojcowych po prostu się nie da wykonywać :(

na dodatek konto Pasji hery, która robiła mu wydarzenie zostało wywalone przez FB a z nim wszystkie wydarzenia/komentarze itd - łącznie z wydarzeniem chłopaka :( :(

założyłam nowe wydarzenie, ale szkoda, ze nie ma poprzedniego, bo jednak nie da się tego odtworzyć...

https://www.facebook.com/events/567534120056811/?ref=29&ref_notif_type=plan_user_joined&source=1

• 2 weeks later...
Posted

Cezar pojechal do domku!!! :) Przyjechal po niego osobiście prezes SMONU wraz z nową właścicielką :) malo tego - pani zabrala z Kielc do towarzystwa donkę, która trafila do schroniska w Nowinach :) Też z problemami skórnymi :( cuda się zdarzają!!! :)...chyba :siara:

Posted

Cezar pojechal do domku!!! :) Przyjechal po niego osobiście prezes SMONU wraz z nową właścicielką :) malo tego - pani zabrala z Kielc do towarzystwa donkę, która trafila do schroniska w Nowinach :) Też z problemami skórnymi :( cuda się zdarzają!!! :)...chyba :siara:

Cudnie. Święta już w nowym domku.

Posted

niestety wieści są srednio dobre...generalnie problemy zdrowotne :( sunia po super sterylce źle się czuła i okazało się, ze ma zostawiony prawdopodobnie kikut macicy!  natomiast Cezar dzisiaj mia pod głupim jasiem czyszczone uszy, guzek któego miał na skórze okazał się być wypełniony krwią - raczej nie jest to zlośliwa zmiana, ale wycinek poszedł do badania :( :(

chyba będziemy musiały jakiś bazarek zrobić i wspomóc pania, bo diagnozy ją powaliły :(

• 7 months later...
Posted

raczej wszystko dobrze. Z panią Dorotą - nową właścicielką Cezara, największy kontakt miał prezes SMONU - mieszkają niedaleko od siebie:)

Niestety tytułu nie mogę zmienić, bo nie ja zakładałam wątek :(

• 2 months later...
Posted

Ostatnio pani Dorota pisala mi, ze u Cezara nawrócił problem ze skórą :( chce pojechać z nim gdzieś do Częstochowy - tam podobno jest jakiś lekarz, który leczy naturalnie. Sunia cieszy się dobrym zdrowiem.