Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Ja deklarowalam 20zl stalej[/QUOTE]

Bardzo bardzo Ci dziękuję :Rose: :Rose:

Musiałam przeoczyć Twój post, dużo się działo. Już zapisuję i wysyłam na pw dane.

Posted

Oczywiście, odrobaczenie będzie 2 tyg. po porodzie, wstawię również skan wpisu do książeczki Mili z dnia porodu obity pieczęcią weterynarza, notabene specjalisty rozrodu zwierząt. Psy, które do mnie trafiają mają zakładane książeczki także nie ma problemu.[quote name='Doda_']Betkak - czy wstawisz skan potwierdzenia szczepienia, odrobaczenia i fakturę z lecznicy ? Jak male zostana zaszczepione.[/QUOTE]

Posted

mdk8: Milo, ze pytasz :)

Załaczam zdjęcie. Słodkie Kluchy - widać, ze dobrze dokarmione.

Wszystko jest z nimi dobrze, Maluchy rosną, pełzają i wydają swoje "ufff, Ufff..." dźwięki :)

Cała rodzinka ma osobny pokoik, więc Mila się niczym nie stresuje. Wydaje się zrelaksowana i całkiem zadowolona z życia.
Nie mogę się doczekać, kiedy je wszystkie zobaczę.

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-QXb-igVIi0k/U1bNh8wXcyI/AAAAAAAABgk/TsmBdIVykL0/w1040-h780-no/CAM00542.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Cfp-xzalEDE/U1bNmIyRfzI/AAAAAAAABhE/dBG8vfGNFFM/w1040-h780-no/CAM00548.jpg[/IMG]

Posted

O fakturę pytałam ponieważ ani jednej nie widzialam z tego hoteliku..
Czy ktos odpisal wellington ? bo u mnie juz powoli wzbudza podejrzenie, ze nazwa lecznicy jest 'tajemnicą'.

Nie dziwie sie, ze Mila szybciutko wraca do domu. Matki bardzo pilnuja dzieciaczków.. :) Słodkie kluchy. Pierwsze zdjecie maluchów nie najlepszej jakości ale mogą być na bazarek tylko czy ktoś jest w stanie zrobić zdjęcia każdego malucha osobno ? Chyba ze Ayame zrobisz jak bedziesz u nich?

Posted

Doda będą i faktury, nie były zamieszczane ponieważ Ben, Huzar, Kora i Korek i Lobo mają podstawową opiekę weta w cenie hoteliku, tzn. odrobaczenie, odpchlenie, szczepienie. Więc nie było sensu cokolwiek zamieszczać skoro sama za to płacę. Ale na waszą prośbę oczywiście, nawet wpisy z książeczek. Faktury za hotelik wysyłam na adres domowy osoby płacącej, w przypadku w/w psów jest to elik.
Jak tylko dostanę fakturę od weta za Milę też zostanie zamieszczona, trzeba zrozumieć, że wet nie wozi ze sobą księgowej.
[quote name='Doda_']O fakturę pytałam ponieważ ani jednej nie widzialam z tego hoteliku..
Czy ktos odpisal wellington ? bo u mnie juz powoli wzbudza podejrzenie, ze nazwa lecznicy jest 'tajemnicą'.

Nie dziwie sie, ze Mila szybciutko wraca do domu. Matki bardzo pilnuja dzieciaczków.. :) Słodkie kluchy. Pierwsze zdjecie maluchów nie najlepszej jakości ale mogą być na bazarek tylko czy ktoś jest w stanie zrobić zdjęcia każdego malucha osobno ? Chyba ze Ayame zrobisz jak bedziesz u nich?[/QUOTE]

Posted

Rachunki za sam hotelik będę zamieszczać ja, po uiszczeniu opłaty za dany miesiąc/ okres. W rozliczeniu będzie wpisane, kiedy zapłaciłam i ile i będzie obok link do rachunków do wglądu. Każdy będzie mógł zobaczyć.

Posted

Aha ciocia pieniążki za transport dotarły, dziękuję:-)[quote name='gluchypies']Rachunki za sam hotelik będę zamieszczać ja, po uiszczeniu opłaty za dany miesiąc/ okres. W rozliczeniu będzie wpisane, kiedy zapłaciłam i ile i będzie obok link do rachunków do wglądu. Każdy będzie mógł zobaczyć.[/QUOTE]

Posted

[quote name='betkak']Aha ciocia pieniążki za transport dotarły, dziękuję:-)[/QUOTE]

Dziękuję za potwierdzenie! :)

Fajnie, że Ayame dzisiaj u Ciebie będzie, czekamy z niecierpliwością na zdjęcia i informacje :)

Posted

U nas zmiana planów, z pewnych względów będę dopiero jutro.
Ale foty będą :)

Doda: Wellington dostała ode mnie odpowiedź, więcej z Nią dyskutować nie będę.
Moja wetka dała tylko jedna opinię i napisałam wyraźnie, jej danych zamieszczac nie będę. Psiaki są pod opieką weta u Beaty, a ja nawet nie wiem, jak On się nazywa. To samo dotyczy weta Angeliki od którego była pierwsza opinia o sterylce. Dostałam już skany wpisów z książeczki od Beaty, Jak wrócę do domu to je wkleję. Teraz nie mam czasu.

Posted

[quote name='betkak']
Jak tylko dostanę fakturę od weta za Milę też zostanie zamieszczona, trzeba zrozumieć, że wet nie wozi ze sobą księgowej.[/QUOTE]

Nikt tu nie powiedział, zeby wet ciągnal ze sobą księgowej. faktura ma być, nieważne czy zaraz po szczepieniu czy kilka dni później, ale ma być,jesli mówisz ze bedzie to ok.

W takim razie z bazarkiem się wstrzymuję, czekam na zdjęcia szczylków :)

Posted

[quote name='gluchypies']

Fajnie, że Ayame dzisiaj u Ciebie będzie, czekamy z niecierpliwością na zdjęcia i informacje :)[/QUOTE]

Ciocia Ayame ma przegwizadne ostatnio. Znów musimy przełożyć Kazimierzę na rzecz... Nawojowej. Musze załatwic wizytę PA dla Lobo. Ale co się odwlecze...
Do Mili tez dotrę.

A póki co wklejam fotę z książeczki zdrowia Mili:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-S_5cisY--8I/U1f1a-YccAI/AAAAAAAABh4/cDYU2OZcCt4/w1040-h780-no/porod+mili.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']mdk8: Milo, ze pytasz :)

Załaczam zdjęcie. Słodkie Kluchy - widać, ze dobrze dokarmione.

Wszystko jest z nimi dobrze, Maluchy rosną, pełzają i wydają swoje "ufff, Ufff..." dźwięki :)

Cała rodzinka ma osobny pokoik, więc Mila się niczym nie stresuje. Wydaje się zrelaksowana i całkiem zadowolona z życia.
Nie mogę się doczekać, kiedy je wszystkie zobaczę.

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-QXb-igVIi0k/U1bNh8wXcyI/AAAAAAAABgk/TsmBdIVykL0/w1040-h780-no/CAM00542.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Cfp-xzalEDE/U1bNmIyRfzI/AAAAAAAABhE/dBG8vfGNFFM/w1040-h780-no/CAM00548.jpg[/IMG][/QUOTE]

betkak - śliczne maluchy
chcialam Ci wysłać koce i kołdry, żebyś mogła im cześciej zmieniać, adres taki jak na fb?

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']

Doda: Wellington dostała ode mnie odpowiedź, więcej z Nią dyskutować nie będę.
[/QUOTE]

A gdziez ta odpowiedz ?

Czy nie odpowiadanie na proste pytanie nazywasz [U][I]d y s k u t o w a n i e [/I][/U] ?

Chyba bedzie trzeba te nowa definicje ujac w SJP :cool3:
Czlowiek sie uczy cale zycie....