polciuaa Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='iskra_wroc']No i niestety muszę się wypisać - praca wzywa :([/QUOTE] ojej :( [quote name='asiak_kasia']ej ja tez bym chciała, tylko nie wiem jak bedziemy z kasą stać. No i mam mały rudy problemik, a mianowicie pieska, który kocha pieski i jednocześnie chce się bawić w śmierć. I nie wiem czy to dobry pomysł się tam do was pchać... :roll:[/QUOTE] dostałam info od Ewki, żeby jednak Was zapisać, więc już lecę do pierwszego posta :lol: Quote
asiak_kasia Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='dogomanka_']ojej :( dostałam info od Ewki, żeby jednak Was zapisać, więc już lecę do pierwszego posta :lol:[/QUOTE] tak nas zapisac, czyli ja i TZ i rude wredne. Obiecuje, ze nie bedziemy sprawiac problemów ;) Quote
polciuaa Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='asiak_kasia']tak nas zapisac, czyli ja i TZ i rude wredne. Obiecuje, ze nie bedziemy sprawiac problemów ;)[/QUOTE] zapisane :lol: Quote
FredziaFredzia Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Ile wyniosło by mnie jakbym przyjechała od 10 do 14 sierpnia? ;) Quote
polciuaa Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='FredziaFredzia']Ile wyniosło by mnie jakbym przyjechała od 10 do 14 sierpnia? ;)[/QUOTE] mysle, ze jakies 100zl, ale poki nie bedzie wiadome ile osob pojedzie, to nie jestem w stanie powiedziec na 100%, ale raczej na pewno nie wyjdzie drozej :) Quote
iskra_wroc Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='anka11']leee, Aga na pewno nie dasz rady?[/QUOTE] Niestety, nie ma szans:( Terminy zajęte:( Quote
Rinuś Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ja się zastanawiam ,ale u mnie tylko 3-4 dni wchodzą w grę, niestety ale na dłużej nie dostanę urlopu...czy takie "kilkudniówki" mogą się na końcu określić? Quote
dog193 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Misie, nikt póki co nie pukał do mnie po nr konta, myślę że powoli można zacząć to ogarniać, bo potem znowu wyjdzie klops :D Trzeba też ustalić, ile mają zapłacić ci, co na kilka dni chcą przyjechać. Quote
Rinuś Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='dog193'] Trzeba też ustalić, ile mają zapłacić ci, co na kilka dni chcą przyjechać.[/QUOTE] jak najmniej :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Wychodzi na to, że nas kilkudniówek będzie tyle że się nie zmieścimy w tych 2 domkach :D Chyba że by wziąć jeden dodatkowy domek an te 3-4 dni, tylko czy ogarniemy jakiś wspólny termin? dla mnie w grę wchodzi tylko weekend plus dwa dni (czwartek-niedziela lub piątek-poniedziałek). Quote
dog193 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ale nie wiadomo, czy się pokryją te przyjazdy. Ja bym nie wynajmowała, wszak chodzi o zmniejszenie kosztów :diabloti: Quote
Rinuś Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='Avaloth']Wychodzi na to, że nas kilkudniówek będzie tyle że się nie zmieścimy w tych 2 domkach :D Chyba że by wziąć jeden dodatkowy domek an te 3-4 dni, tylko czy ogarniemy jakiś wspólny termin? dla mnie w grę wchodzi tylko weekend plus dwa dni (czwartek-niedziela lub piątek-poniedziałek).[/QUOTE] Jest to jakiś pomysł jednak. A ośrodek będzie zamknięty czy jak to wygląda? te domki i tak i tak będa wolne stały czy ktoś inny "obcy" może sobie je wynająć? Jeśli złoży się akurat termin to można o tym pomyśleć, myślałam też żeby wpaść na piątek- poniedziałek. Quote
dog193 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nieeee, ja jestem za dokoptowaniem kilkudniowców do domków, bo to wszystko nas serio drogo wyjdzie. Ośrodek jest ogrodzony, ale ma dużo domków i reszta może być wynajęta przez innych ludzi ;) Quote
Rinuś Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='dog193'] Ośrodek jest ogrodzony, ale ma dużo domków i [B]reszta może być wynajęta przez innych ludzi [/B];)[/QUOTE] Ogólnie nie widzi mi się jak na ośrodku są inni ludzie bo to się zawsze źle kończy :evil_lol: Quote
dog193 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Łeee tam, jedziemy tam już 3 raz i nigdy nie było problemu ;) Quote
Avaloth Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='dog193']Ale nie wiadomo, czy się pokryją te przyjazdy. Ja bym nie wynajmowała, wszak chodzi o zmniejszenie kosztów :diabloti:[/QUOTE] No z drugiej strony tak, tylko jak przyjadą 4 dodatkowe osoby na raz, a Wy będziecie mieć już po 7 osób w 2 domkach, to nie widzę tego żeby się tam ulokować bezkonfliktowo z psami, i zmieścić ze spaniem xD Quote
ulvhedinn Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Ja bym po cichutku wolała, żeby jakoś strasznie nie było ciasno, bo pewnie przyjadę w tym roku z nieco większą ekipą..... ;) Quote
Tepes Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [CENTER][SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]Co do kilkudniowiczów[/B][/COLOR][/SIZE] to policzyliśmy po porstu jakby była pełna liczba osób i jak każdego wychodzi za dobę czyli[SIZE=5][COLOR=#ff0000][B] jedna doba= 25 zł[/B][/COLOR][/SIZE] no i na ile dni poszczególna osoba jedzie tyle tam zapłaci;)[/CENTER] Quote
Fauka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Hej hej! Też bym chciała dołączyć, wcisnąć się do domku z Olkiem i resztą składu :loveu: Quote
Karilka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ja też się potwierdzę - kiedy można się spodziewać nr konta? Quote
dog193 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Wpłacamy do mnie na konto, tylko musimy czekać do końca maja aż wszyscy się potwierdzą bądź nie - wtedy będzie wiadomo, ile trzeba zapłacić. Quote
Karilka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Przy ilości psów, lepiej, żeby było po 6 osób w domkach. Wypada tak po 2 na łeb a 12 psów w jednym domku to już ścisk. Wtedy może jakoś łatwiej będzie dokoptować tych "parodniowców":lol: Quote
Recommended Posts