Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']
no i jeszcze ciężko dyszy, ale miejmy nadzieję, że to z gorąca albo ciągłego stresu i niepewności o jutro.[/QUOTE]
Ja to jej dyszenie już zauważyłam u nas podczas spacerów; może to rzeczywiście z nerwów (wtedy to dla niej też była nowa sytuacja). Miejmy nadzieję...
Być może, że to częściowo też i zmiana warunków życia; do tej pory była na zewnątrz, a tu nagle w ciepłym pomieszczeniu. Jak to dom, to mogą jeszcze grzać. U mnie Kaja dyszała przez ponad dwa tygodnie, pomimo że wzięłam ją późną wiosną.

Posted

Kleo już nie dyszy, był to prawdopodobnie stres, natomiast chrapie niemiłosiernie i nie daje nikomu spać, a wybrała sobie na spanie sypialnię państwa :evil_lol:, poza tym ochy, achy itp itd, nawet słyszałam jak szczekała na swoje odbicie w lustrze ( no patrzcie taka gwiazda a nigdy sie nie widziała ;) ). Szaleje razem z Kluską, no i jak pani mówi to Kluska będzie raczej rządziła, a Kleo jej sie podporządkowuje, no i ma inne imię ale jakie to zapomniałam :cool3:

Posted

nowe imię na nową drogę życia :lol:

bardzo się cieszę ,że Kleo szaleje ,śpi w sypialni u państwa , a może nawet u nich w łóżku
i w ogóle ,że nasza dziewczynka ma teraz tak fajnie
a nikt jej nie chciał

to co , jutro zmienię tytuł ?:multi:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='figa33']pisałam już dwa razy do modów z prośbą o przeniesienie wątku , ale cisza jak widzę
napiszę jeszcze do kogoś innego[/QUOTE]

ja zawsze piszę do maupa4 i szybciutko przenosi i jeszcze o tym zawiadamia :lol:, przemiła osoba.

Posted

[quote name='Becia66']ja zawsze piszę do maupa4 i szybciutko przenosi i jeszcze o tym zawiadamia :lol:, przemiła osoba.[/QUOTE]

też zawsze pisałam do Maupa4 ,szybciutko przenosiła , ale od jakiegoś czasu nie ma jej na dogo