Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]malo nagadana.. przyszlam z posilkami :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]ktos rzuci temat??? :razz::razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a o czym można by tu podyskutować ....:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Hahahahahahhaaaa, masz talenta:turn-l::turn-l::loveu: [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/inne_002.jpg[/url] A ciasto mniammmmm:p Quote
Rybka_39 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witaj Zuzankowa;* Co tam u Zuzki?:cool3:naszej godzilli:loveu: Quote
Ania-shira Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witajcie Zuznaki :multi: Co tam u Was słychać? Pozdrawiam :multi: Quote
diabelkowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 wiecej fotek bo wy tylko gadacie i gadacie a fotek nie ma... Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Werka']Heeej=) oby było wszystko ok :kciuki: =) też mam taką nadzieję:) [quote name='teqquila']dobra ja biore kawalek ciacha :) i jak? dobre? :cool3: [quote name='groszek83']Ja też bym sie chetnie na ciasto wprosiła:sabber: Witam Zuzkowe :multi: A jak tam ma sie sprawa kolczatki-zdecydowałaś sie na coś?? jeszcze nie zdecydowałam... na razie jeszcze pozwalam się ciągnąć na smyczy :cool3: ale chyba z kolczatką jeszcze się wstrzymamy... [quote name='g_o_n_i_a']Cześć :multi: witaj:) [quote name='madzia i medor']Hahahahahahhaaaa, masz talenta:turn-l::turn-l::loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/inne_002.jpg A ciasto mniammmmm:p starałam się :p [quote name='Rybka_39']Witaj Zuzankowa;* Co tam u Zuzki?:cool3:naszej godzilli:loveu: witaaaaj:) Zuzka śpi... w ogóle.. od sobotniego spacerku z Bimbrem to jakaś taka grzeczna, spokojna... przytulasek taki... :roll: coś się mi pies spsuł :evil_lol: dzisiaj też taka... już dawno się spać położyła :loveu: [quote name='Ania-shira']Witajcie Zuznaki :multi: Co tam u Was słychać? Pozdrawiam :multi: hej hej Aniu... a wszystko dobrze... Zuzka rozleniwiona... mnie też się nie chce pracować...;) buźka dla Was!! :) [quote name='diabelkowa']wiecej fotek bo wy tylko gadacie i gadacie a fotek nie ma... ooo.. proszę.. nowa ciocia przyszła i już nas od progu opierniczyła :eviltong: :evil_lol: fotaski byyły... spacerowe.. i filmiki...:) ale... żeby nie było, to jeszcze wstawię troszkę wakacyjnej Zuzki;) witamy i pozdrawiamy:) Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 ktoś zrobił patykową rzeźbę na plaży Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]no to dobranoc ... kochane.. fotki wyoglondalam :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]:hand: ......byłam ....widziałam :multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Też obejrzałam, tyle, że przy porannej kawusi...:razz: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko z raneczka ... ja już popijam kawusię ...na rozruch ;)...zaraz spacerek z Ozzulkiem :p [/FONT] Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 witankoooo w naszym blogasie! :multi: :loveu: czy u Was też dziś tak paskudnie, pochmurno? :roll: ja już od 7 w pracy... znów nic mi się nie chce...:roll: ale muszę... tyle roboty, ech... Zuzolka pewnie śpi smacznie w domku... :loveu: taaaka grzeczna jest od sobotniego spacerku z Bimbrem:p jak dobrze pójdzie... to w ten weekend też spaceros... tym razem my do Bimbrów się wybierzemy;) no i... oby Tyśki też wyzdrowiały do końca:) BUZIAKI DLA WSZYSTKICH!! zaglądnę tu później;) Quote
jonQuilla Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='basia2202']witankoooo w naszym blogasie! :multi: :loveu: czy u Was też dziś tak paskudnie, pochmurno? :roll: ja już od 7 w pracy... znów nic mi się nie chce...:roll: ale muszę... tyle roboty, ech... BUZIAKI DLA WSZYSTKICH!! zaglądnę tu później;) Cześć :) U mnie też pochmurno i do tego deszczowo :( nic mi się nie chce...a szczególnie iść do szkoły :roll: Szybkiego dnia w pracy i również ślę Buziaki :) http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_839.jpg :loveu::loveu: psujka :D Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Doberek:loveu::loveu::loveu: Jak miło zacząć dzionek od tylu nadmorskich fotek:lol!: Quote
teqquila Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Witaneczko :evil_lol: widze zektos sie tutaj wzial za fotachy z wakacji :evil_lol::evil_lol: superowe tylko pogode mieliscie jakas taka do doopy :evil_lol: a w weekendzik na spacer do bimbrowej a potem :drinking::eating: hehehe Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='teqquila']Witaneczko :evil_lol: widze zektos sie tutaj wzial za fotachy z wakacji :evil_lol::evil_lol: superowe tylko pogode mieliscie jakas taka do doopy :evil_lol: a w weekendzik na spacer do bimbrowej a potem :drinking::eating: hehehe oo.. mądrala się odezwała :cool3: ja już wstawiłam 1000 razy więcej fotek wakacyjnych niż Ty :eviltong: jeszcze masz zaległości z naszego spaceraska:cool3: babo! :diabloti: a pogoda... różna była... to z ostatniego dnia przed wyjazdem są fotki... masaakra jakie chmurska były :roll: za to w dzień wyjazdu - jak w Gdyni byliśmy - oczywiście piękne słonko:) (bo wyjeżdżaliśmy, to zaświeciło :mad:) w weekendzik spacer jak najbardziej:) a czy do bimbrowej... no to nie wiem... mnie tam ona nie zapraszała :cool3:wpraszać się nie będę:evil_lol: ja mam zaproszenie ino na pola :evil_lol: :diabloti: Quote
teqquila Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 hehe no to do mnie wbijemy pozniej <znaczy kiedy inndziej > znaczy nastepnym razem :evil_lol::evil_lol: bo mam dobre winko :evil_lol: Quote
tygra Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 cześć Basiu mam prośbe w podpisie mam link do wątku suni której szukam domku, jak możeszs podnies ją czasem, bo sprawa jest pilna Quote
Dominiqa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 HEY BASIA &ZUZIA :D Dziękujemy za odwiedzinki :] bardzo nam miło ze wpadłyście :] powodzonka w pracy i .... hmmm czego zyczyć wam ? :] ZDÓRWKA :D :))) hihi gdybym wiedziała jak umiescic link aby dac sliczną mordkę Twojej Zuzi to bym dała moze mi ktos podpowie?:] Quote
Recommended Posts