Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]malo nagadana.. przyszlam z posilkami :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]ktos rzuci temat??? :razz::razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a o czym można by tu podyskutować ....:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Werka']Heeej=)
oby było wszystko ok :kciuki: =)
też mam taką nadzieję:)

[quote name='teqquila']dobra ja biore kawalek ciacha :)
i jak? dobre? :cool3:

[quote name='groszek83']Ja też bym sie chetnie na ciasto wprosiła:sabber:
Witam Zuzkowe :multi:
A jak tam ma sie sprawa kolczatki-zdecydowałaś sie na coś??
jeszcze nie zdecydowałam... na razie jeszcze pozwalam się ciągnąć na smyczy :cool3: ale chyba z kolczatką jeszcze się wstrzymamy...

[quote name='g_o_n_i_a']Cześć :multi:
witaj:)

[quote name='madzia i medor']Hahahahahahhaaaa, masz talenta:turn-l::turn-l::loveu:

http://www.pyo.3d.pl/zuza/inne_002.jpg
A ciasto mniammmmm:p
starałam się :p

[quote name='Rybka_39']Witaj Zuzankowa;*
Co tam u Zuzki?:cool3:naszej godzilli:loveu:
witaaaaj:)
Zuzka śpi... w ogóle.. od sobotniego spacerku z Bimbrem to jakaś taka grzeczna, spokojna... przytulasek taki... :roll: coś się mi pies spsuł :evil_lol:
dzisiaj też taka... już dawno się spać położyła :loveu:

[quote name='Ania-shira']Witajcie Zuznaki :multi:
Co tam u Was słychać?
Pozdrawiam :multi:
hej hej Aniu... a wszystko dobrze... Zuzka rozleniwiona... mnie też się nie chce pracować...;)
buźka dla Was!! :)

[quote name='diabelkowa']wiecej fotek bo wy tylko gadacie i gadacie a fotek nie ma...
ooo.. proszę.. nowa ciocia przyszła i już nas od progu opierniczyła :eviltong: :evil_lol: fotaski byyły... spacerowe.. i filmiki...:)
ale... żeby nie było, to jeszcze wstawię troszkę wakacyjnej Zuzki;)
witamy i pozdrawiamy:)

Posted

witankoooo w naszym blogasie! :multi: :loveu:

czy u Was też dziś tak paskudnie, pochmurno? :roll:

ja już od 7 w pracy... znów nic mi się nie chce...:roll:
ale muszę... tyle roboty, ech...

Zuzolka pewnie śpi smacznie w domku... :loveu:
taaaka grzeczna jest od sobotniego spacerku z Bimbrem:p
jak dobrze pójdzie... to w ten weekend też spaceros... tym razem my do Bimbrów się wybierzemy;) no i... oby Tyśki też wyzdrowiały do końca:)

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH!! zaglądnę tu później;)

Posted

[quote name='basia2202']witankoooo w naszym blogasie! :multi: :loveu:

czy u Was też dziś tak paskudnie, pochmurno? :roll:

ja już od 7 w pracy... znów nic mi się nie chce...:roll:
ale muszę... tyle roboty, ech...

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH!! zaglądnę tu później;)

Cześć :)
U mnie też pochmurno i do tego deszczowo :( nic mi się nie chce...a szczególnie iść do szkoły :roll:
Szybkiego dnia w pracy i również ślę Buziaki :)

http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_839.jpg :loveu::loveu: psujka :D

Posted

Witaneczko :evil_lol: widze zektos sie tutaj wzial za fotachy z wakacji :evil_lol::evil_lol: superowe tylko pogode mieliscie jakas taka do doopy :evil_lol:
a w weekendzik na spacer do bimbrowej a potem :drinking::eating: hehehe

Posted

[quote name='teqquila']Witaneczko :evil_lol: widze zektos sie tutaj wzial za fotachy z wakacji :evil_lol::evil_lol: superowe tylko pogode mieliscie jakas taka do doopy :evil_lol:
a w weekendzik na spacer do bimbrowej a potem :drinking::eating: hehehe

oo.. mądrala się odezwała :cool3: ja już wstawiłam 1000 razy więcej fotek wakacyjnych niż Ty :eviltong: jeszcze masz zaległości z naszego spaceraska:cool3: babo! :diabloti:
a pogoda... różna była... to z ostatniego dnia przed wyjazdem są fotki... masaakra jakie chmurska były :roll:
za to w dzień wyjazdu - jak w Gdyni byliśmy - oczywiście piękne słonko:) (bo wyjeżdżaliśmy, to zaświeciło :mad:)

w weekendzik spacer jak najbardziej:)
a czy do bimbrowej... no to nie wiem... mnie tam ona nie zapraszała :cool3:
wpraszać się nie będę:evil_lol: ja mam zaproszenie ino na pola :evil_lol: :diabloti:

Posted

HEY BASIA &ZUZIA :D Dziękujemy za odwiedzinki :] bardzo nam miło ze wpadłyście :] powodzonka w pracy i .... hmmm czego zyczyć wam ? :] ZDÓRWKA :D :))) hihi gdybym wiedziała jak umiescic link aby dac sliczną mordkę Twojej Zuzi to bym dała moze mi ktos podpowie?:]