Pimpek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_866.jpg Ludzie............ Jak ona wyrosła !:crazyeye: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Dominiqa']No nie mogę!!! ZUZKA WAŻNIAK NUMBER ONE! A czy ten kawalątek twarzyczki to nasza kochana Basia?:D no waaażniaaak.. pierwszy raz taką furą jechała!! :cool3: Mitshubishi... a la jeep:) wcześniej tylko taxi jechała - ale nie takim wózkiem;) a twarzyczka... ano ja to byłam :p byliśmy już wcześniej razem z Mariuszem, jak chcesz zobaczyć, to przewiń trochę w tył... wcześniej były normalniejsze moje zdjęcia :cool3: bardziej.. poważne... :evil_lol: [quote name='teqquila']i co poprowadzila sobie cora troche ?? :evil_lol::evil_lol: ano.. nie dano jej :evil_lol: ale się rozwalała na tylnym siedzeniu, że hej... nawet próbowała przejść do mnie do przodu :loveu: [quote name='Pimpek']http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_866.jpg Ludzie............ Jak ona wyrosła !:crazyeye: eee... kruszyyynkaaa :cool3: przecie ona tu siedzi :evil_lol: duża nieee jest...:roll: jakieś 60 cm w kłębie... 26 kilo lekką ręką... i tylko 6,5 m-ca... dzieciątko przecie:cool3: córuś nasza! :loveu: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Werka']Bryyyyyy:cool3: brrrr...yyyy... zimno Ciiiiiii? :eviltong: :evil_lol: witaj Boksilkowa ;) Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='basia2202'] evaxon - no co też Ty godosz :cool3: poważne tematy już się skończyły;) teraz tylko fotki:):):) jooo?? jo pono nic nie godom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='basia2202'] byliśmy nie raz już w Gdańsku.. i Gdyni.. i Sopocie:) jak będziemy znowu, to odwiedzimy;) oh, oh byłoby mi bardzo miło :) Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]berek :diabloti: po dluuuuugiej przerwie :roll: sie witam[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]widzialam zuzolke w a£cie .... ona wcale nie byla powazna ino kombinowala co by tu po powrocie rozpieprzyc w domu... z oczu wyczytalam :evil_lol:[/FONT] Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='evaxon']jooo?? jo pono nic nie godom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: ano faktycznie :cool3: [quote name='jonQuilla']oh, oh byłoby mi bardzo miło :) :) no gdybyśmy mieli być w okolicach, to damy znać ;) nam też będzie miło:) [quote name='clockwork'][FONT=Arial]berek :diabloti: po dluuuuugiej przerwie :roll: sie witam[/FONT] [FONT=Arial]widzialam zuzolke w a£cie .... ona wcale nie byla powazna ino kombinowala co by tu po powrocie rozpieprzyc w domu... z oczu wyczytalam :evil_lol:[/FONT] no wieeesz co.. toś Ty wiedziała od razu i mi nie powiedziałaś?:crazyeye: :mad: specjalnie to zrobiłas, specjalnie nie mówiłaś, żebym miała co sprzątać :eviltong: trza było gadać od razu, jak z urlopu wróciłam, że wróżysz z oczu, to bym Ci już dawno tą fotę pokazała :cool3: :evil_lol: berek Madzialena! :multi: klepłam Cię :diabloti: i witaj po przerwie:) P.S. wywaliłaś kompika kolegi za okienko i kupił Ci nowiuśki? :cool3: :diabloti: Quote
Ania-shira Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Witajcie Zuzki :multi: Ale Zuzka urosła ja nie mogę i jaka poważne w tym samochodzie wow :crazyeye: Ile ona już waży? Pozdrawiam Zuzke gigant :multi: Quote
tusia. Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 świetne zdjęcia. Tak więc czekamy na fotki z wycieczki do portu :] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='basia2202'] no wieeesz co.. toś Ty wiedziała od razu i mi nie powiedziałaś?:crazyeye: :mad: specjalnie to zrobiłas, specjalnie nie mówiłaś, żebym miała co sprzątać :eviltong: trza było gadać od razu, jak z urlopu wróciłam, że wróżysz z oczu, to bym Ci już dawno tą fotę pokazała :cool3: :evil_lol: berek Madzialena! :multi: klepłam Cię :diabloti: i witaj po przerwie:) P.S. wywaliłaś kompika kolegi za okienko i kupił Ci nowiuśki? :cool3: :diabloti: [FONT=Arial]a trza bylo od razu mi ta fotke pokazac... od razu bym ci rzekla ;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ktos mie klepnäl :p[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]P.S. TAK :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]P.S. TAK :loveu:[/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]kłamczuszkasz ......a kawiarenka gdzie :eviltong::eviltong::eviltong:.....[/FONT] Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Ania-shira']Witajcie Zuzki :multi: Ale Zuzka urosła ja nie mogę i jaka poważne w tym samochodzie wow :crazyeye: Ile ona już waży? Pozdrawiam Zuzke gigant :multi: heej Ajeczki:) no rooośnie gadzina, rośnie;) a pisałam już;) 26 kilo spokojnie:) jak ją ważyłam jakieś 1,5-2 tyg. temu może... to było koło 25,5 :loveu: myślę, że nawet więcej może ważyć, niż 26:evil_lol: ciężka jest diabelnie już :cool3: całujemy Was również babeczki!! wymiziaj swą bigielkę:) [quote name='Matinka']świetne zdjęcia. Tak więc czekamy na fotki z wycieczki do portu :] witaaaj witaaaj :multi: foteczki portowe zaraz będą - kończę obrabiać :p [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a trza bylo od razu mi ta fotke pokazac... od razu bym ci rzekla ;)[/FONT] [FONT=Arial]ktos mie klepnäl :p[/FONT] [FONT=Arial]P.S. TAK :loveu:[/FONT] trza było pokazać, trza było pokazać :cool3: a to trza było mówić, że tak umisz, to bym i pokazała :eviltong: to ja byłam...:oops: ale ciiii :cool: dzielna Madzialeno!! wiedziałam, że jak weźmiesz sprawy w swoje ręce:diabloti: to do nas szybciorem zawitasz :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti:[FONT=Arial]kłamczuszkasz ......a kawiarenka gdzie :eviltong::eviltong:.....[/FONT] Alutku... co też Ty tu imputujesz Madzialence? :roll: :cool3: ona nie kłamczuszka... wszyscy inni... ale ona... nigdyyy!! :cool3: nie mogła by tak przecie :diabloti: Quote
teqquila Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Witanko :) znow no i gdzie te fotencje ?? :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='basia2202'] Alutku... co też Ty tu imputujesz Madzialence? :roll: :cool3: ona nie kłamczuszka... wszyscy inni... ale ona... nigdyyy!! :cool3: nie mogła by tak przecie :diabloti: [FONT=Arial]:oops::oops::oops:no stydam przeokrutnie :oops::oops::oops:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolega kupił Madzialenie całą kawiarenkę :p...a mój TZ nie chce mi kupić nawet laptopa:placz::placz::placz::placz:[/FONT] Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='teqquila']Witanko :) znow no i gdzie te fotencje ?? :evil_lol: ciiiii Tyśkowa :cool3: nie fikaj :eviltong: się wklejają już:) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops::oops::oops:no stydam przeokrutnie :oops::oops::oops:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolega kupił Madzialenie całą kawiarenkę :p...a mój TZ nie chce mi kupić nawet laptopa:placz::placz::placz::placz:[/FONT] osz to ten Twój TZ troszkę taki skąpirusek;) :evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 a teraz foteczki!! :loveu: [SIZE=3]ostatni dzień urlopu - Gdynia - port i nie tylko :) pogoda wyjątkowo piękna była:) [SIZE=2]przy fontannie na Skwerze Kościuszki a może by się przekapać...? :cool3: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 agentka BORu :cool3: bójta się :diabloti: (matko... co za durna mina... :roll:) obsrajdaszek:cool3: udający, że kulawy:diabloti: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 taka jakaś kula świecąca:roll: teraz będziemy my przy ORP Błyskawica:) oraz różne elementy tegoż niszczyciela;) Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 a teraz żaglowiec Fryderyk Chopin... a co się tu działo, sami zobaczcie :cool3: chwilę nie patrzyłam... już się całują...:mad: :loveu: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 jakieś wspólne zainteresowania.. nie wiem, na co się tak razem gapili:cool3: i przytulanki były! :mad: :loveu: nakryłam ich razem:diabloti: sterowiec sobie fruwał... my razem - Zuzka w bardzo odpowiednim miejscu - przy niszczycielach :cool3: Quote
e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_885.jpg haha Zuzce wiater zawiał w ucho:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 a na Błyskawicy taki oto piękny order Virtuti Militari komin i my na tle dział JUTRO CIĄG DALSZY:) Quote
basia2202 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 przyszlam jeszcze powiedzieć DOBRAAAAAANOOOOC Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='basia2202']osz to ten Twój TZ troszkę taki skąpirusek;) :evil_lol: :oops::oops:[FONT=Arial]:oops:nooooo...... http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_870.jpg jaka duża miseczka do picianie wody :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts