Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dominiqa']No nie mogę!!! ZUZKA WAŻNIAK NUMBER ONE! A czy ten kawalątek twarzyczki to nasza kochana Basia?:D
no waaażniaaak.. pierwszy raz taką furą jechała!! :cool3: Mitshubishi... a la jeep:) wcześniej tylko taxi jechała - ale nie takim wózkiem;)

a twarzyczka... ano ja to byłam :p
byliśmy już wcześniej razem z Mariuszem, jak chcesz zobaczyć, to przewiń trochę w tył... wcześniej były normalniejsze moje zdjęcia :cool3: bardziej.. poważne... :evil_lol:

[quote name='teqquila']i co poprowadzila sobie cora troche ?? :evil_lol::evil_lol:
ano.. nie dano jej :evil_lol: ale się rozwalała na tylnym siedzeniu, że hej... nawet próbowała przejść do mnie do przodu :loveu:

[quote name='Pimpek']http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_866.jpg
Ludzie............ Jak ona wyrosła !:crazyeye:
eee... kruszyyynkaaa :cool3: przecie ona tu siedzi :evil_lol:
duża nieee jest...:roll: jakieś 60 cm w kłębie... 26 kilo lekką ręką... i tylko 6,5 m-ca... dzieciątko przecie:cool3: córuś nasza! :loveu:

Posted

[quote name='basia2202']
evaxon - no co też Ty godosz :cool3: poważne tematy już się skończyły;)
teraz tylko fotki:):):)

jooo?? jo pono nic nie godom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[FONT=Arial]berek :diabloti: po dluuuuugiej przerwie :roll: sie witam[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]widzialam zuzolke w a£cie .... ona wcale nie byla powazna ino kombinowala co by tu po powrocie rozpieprzyc w domu... z oczu wyczytalam :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']jooo?? jo pono nic nie godom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:
ano faktycznie :cool3:

[quote name='jonQuilla']oh, oh byłoby mi bardzo miło :)
:)
no gdybyśmy mieli być w okolicach, to damy znać ;)
nam też będzie miło:)

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]berek :diabloti: po dluuuuugiej przerwie :roll: sie witam[/FONT]

[FONT=Arial]widzialam zuzolke w a£cie .... ona wcale nie byla powazna ino kombinowala co by tu po powrocie rozpieprzyc w domu... z oczu wyczytalam :evil_lol:[/FONT]
no wieeesz co.. toś Ty wiedziała od razu i mi nie powiedziałaś?:crazyeye: :mad:
specjalnie to zrobiłas, specjalnie nie mówiłaś, żebym miała co sprzątać :eviltong:
trza było gadać od razu, jak z urlopu wróciłam, że wróżysz z oczu, to bym Ci już dawno tą fotę pokazała :cool3: :evil_lol:

berek Madzialena! :multi: klepłam Cię :diabloti:
i witaj po przerwie:)

P.S. wywaliłaś kompika kolegi za okienko i kupił Ci nowiuśki? :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='basia2202']

no wieeesz co.. toś Ty wiedziała od razu i mi nie powiedziałaś?:crazyeye: :mad:
specjalnie to zrobiłas, specjalnie nie mówiłaś, żebym miała co sprzątać :eviltong:
trza było gadać od razu, jak z urlopu wróciłam, że wróżysz z oczu, to bym Ci już dawno tą fotę pokazała :cool3: :evil_lol:

berek Madzialena! :multi: klepłam Cię :diabloti:
i witaj po przerwie:)

P.S. wywaliłaś kompika kolegi za okienko i kupił Ci nowiuśki? :cool3: :diabloti:

[FONT=Arial]a trza bylo od razu mi ta fotke pokazac... od razu bym ci rzekla ;)[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ktos mie klepnäl :p[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]P.S. TAK :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

:diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]kłamczuszkasz ......a kawiarenka gdzie :eviltong::eviltong::eviltong:.....[/FONT]

Posted

[quote name='Ania-shira']Witajcie Zuzki :multi:
Ale Zuzka urosła ja nie mogę i jaka poważne w tym samochodzie wow :crazyeye:
Ile ona już waży?
Pozdrawiam Zuzke gigant :multi:
heej Ajeczki:)
no rooośnie gadzina, rośnie;)
a pisałam już;) 26 kilo spokojnie:) jak ją ważyłam jakieś 1,5-2 tyg. temu może... to było koło 25,5 :loveu: myślę, że nawet więcej może ważyć, niż 26:evil_lol:
ciężka jest diabelnie już :cool3:
całujemy Was również babeczki!! wymiziaj swą bigielkę:)

[quote name='Matinka']świetne zdjęcia. Tak więc czekamy na fotki z wycieczki do portu :]
witaaaj witaaaj :multi:
foteczki portowe zaraz będą - kończę obrabiać :p

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a trza bylo od razu mi ta fotke pokazac... od razu bym ci rzekla ;)[/FONT]

[FONT=Arial]ktos mie klepnäl :p[/FONT]

trza było pokazać, trza było pokazać :cool3:
a to trza było mówić, że tak umisz, to bym i pokazała :eviltong:

to ja byłam...:oops: ale ciiii :cool:

dzielna Madzialeno!! wiedziałam, że jak weźmiesz sprawy w swoje ręce:diabloti: to do nas szybciorem zawitasz :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti:[FONT=Arial]kłamczuszkasz ......a kawiarenka gdzie :eviltong::eviltong:.....[/FONT]
Alutku... co też Ty tu imputujesz Madzialence? :roll: :cool3:
ona nie kłamczuszka... wszyscy inni... ale ona... nigdyyy!! :cool3: nie mogła by tak przecie :diabloti:

Posted

[quote name='basia2202']

Alutku... co też Ty tu imputujesz Madzialence? :roll: :cool3:
ona nie kłamczuszka... wszyscy inni... ale ona... nigdyyy!! :cool3: nie mogła by tak przecie :diabloti:

[FONT=Arial]:oops::oops::oops:no stydam przeokrutnie :oops::oops::oops:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolega kupił Madzialenie całą kawiarenkę :p...a mój TZ nie chce mi kupić nawet laptopa:placz::placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='teqquila']Witanko :) znow no i gdzie te fotencje ?? :evil_lol:
ciiiii Tyśkowa :cool3: nie fikaj :eviltong:
się wklejają już:)

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops::oops::oops:no stydam przeokrutnie :oops::oops::oops:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolega kupił Madzialenie całą kawiarenkę :p...a mój TZ nie chce mi kupić nawet laptopa:placz::placz::placz::placz:[/FONT]
osz to ten Twój TZ troszkę taki skąpirusek;) :evil_lol:

Posted

a teraz foteczki!! :loveu:

[SIZE=3]ostatni dzień urlopu - Gdynia - port i nie tylko :)
pogoda wyjątkowo piękna była:)

[SIZE=2]przy fontannie na Skwerze Kościuszki

a może by się przekapać...? :cool3:

Posted

jakieś wspólne zainteresowania.. nie wiem, na co się tak razem gapili:cool3:

i przytulanki były! :mad: :loveu: nakryłam ich razem:diabloti:

sterowiec sobie fruwał...

my razem - Zuzka w bardzo odpowiednim miejscu - przy niszczycielach :cool3: