basia2202 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='zuzolandia']witanko witanko :loveu: ano przelazlam przez calego blogaska heehee nie spie po nocach to se wedruje po dogo :evil_lol::evil_lol: no widzisz moja Zuzolka to byl ANIOŁ ! NIE ZROBILA KOMPLETNIE NIC ! juz pierwszego dnia po przybyciu do naszego domku nauczyla sie ze siusiamy na podworku :crazyeye: w ciagu calej swojej szczeniecej kadencji jedyny wybryk to nasiusianie do legowiska ale w sumie z naszej winy bo za dlugo ją przytrzymalismy bez wyjscia .....BYLAM W SZOKU z ktorego wychodze do dzisiaj , bylam przygotowana na niezly sajgon tym bardziej ze moja bokserka doslownie zdemolowala mi mieszkanie jako szczeniak a tu NIC :crazyeye: ...zeby chociaz jakies gazety potargała ,kapcie pogryzla,kwiatki lobżarla ....a tu NIC Z TEGO :crazyeye: JESTEM GRZECZNA I BASTA :crazyeye: Sama takze zostawala bez problemu ..wzielam sobie 3 dni wolnego zeby z nia posiedziec i przyzwyczaic do nieobecnosci ....spoko ....na 4 dzien byla sama 6 godzin...i NIC ....potem 8 i tez NIC ... Ale zeby nie bylo ze to taki IDEAŁ :evil_lol:...MA WADY ..eheheheheh[/quote] [B][COLOR=Purple]dżizas.... :crazyeye:zazdroszczę Ci... naprawdę... :roll: bo myśmy przygarnęli gadzinęęę!! jak przypomnę sobie... jaka to słodka klucha była, jak była malutka... chociaż... dziobem to od początku zaczynała kłapać:cool3: ech... a teraz... zjada mi przedpokój :cool3: jakie Twoja Zuzolka ma wady?? ja nie zauważam:loveu: [/COLOR][/B][quote name='evaxon']hej pracusie:multi:[/quote] [B][COLOR=Purple]hejka śpiochu!! :multi: matulu.. do 3-4 rano siedzieć... :crazyeye: zobaaaaczysz.. jak będziesz tak stara jak ja... to będziesz wcześniej padać :evil_lol: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='evaxon']Efy w to nie mieszajcie:evil_lol: bom z pabianic:eviltong:[/quote] [B][COLOR=Purple]Effusiu... wybacz to faux paux :oops: ale Pabianice to jak Łódź prawie... przecie... więc nie fikaj :eviltong: a jakby to powiedziała babcia mojego Mariuszka... "nie fiksuj!" :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie nadrabiam :mdleje: jak było od wczoraj od 17tej pisane coś istotnego prosze o przytoczenie... nie dam rady nadrobić :mdleje: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]oj no oczywiście, że wszystko było istotne!! :cool3: cienki bolek... :turn-l:yy... znaczy Madzialena :p no pooddać się tak bez waalki :cool3::evil_lol:[/COLOR] [/B][quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: a wy tak o tej pracy .............[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]Alusiu urlopowa... Ty tu nie podkręcaj :cool3: nie wszystkich życie obdarzyło kartą nauczyciela... czy jakoś tak...:cool3: :diabloti: no to o czym mamy gadać... ;) [/COLOR][/B][quote name='an_bzik']Ło matko, tu też jakieś istne szaleństwo, w ciągu dnia 5 stron topicu, a ja to mam czytać :cool3: Ogarnąć się, ludzie :eviltong: Czekamy na dzisiejsze doniesienia z Zuzolandii (jakieś nowe zniszczenia...? :diabloti: Oby nie! :lol:)[/quote] [B][COLOR=Purple]eee tam... zaraz żeby szaleństwo... :cool3: wczoraj to i foootki były... gadania niedużo:) ;) doniesienia były:) [/COLOR][/B][quote name='Sznaucerka-Balbina']Cześć Zuzki:loveu:[/quote] [COLOR=Purple][B]ooo... Balbina!! witaj i Ty :)[/B][/COLOR] Quote
Bzikowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No to cud miód i orzeszki skoro się Zuza już 'naprawiła':loveu: Myślę, ze potrzebowała paru dni po urlopie do przywyknięcia, ze musi sama trochę posiedzieć. No i musiała oczywiscie wyrazić własne zdanie, ktore objawiło się zniszczeniami na taką skalę :cool3: No ale jak widać już zawiesiła broń ;) A o pieniek jej nie można winić bo to jej zabawka i ma prawo się nią bawić (czyt. dewastować:evil_lol:) a nawet powinna więc się ciesz! :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Suuuuuuper :multi: chyba rzeczywiście Zuzka potrzebowała troche czasu żeby sie znowu przyzwyczaić do zostawania :) może to dobrze, że klatki nie kupiliście, bo może okaże sie zbędna :) trzymam kciuki baaardzo mocno, żeby tak już zostało! Buziaki dla grzecznej Zuzki :loveu: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 nooo to super ze Zuzka nie narozrabiala i dzisiaj:cool3: oby tak dalej :multi: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zuzka poczytała jak ja tu obsmarowałaś ...i postanowiła sie poprawić ....:grins:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [B][COLOR=Purple]Właśnie wróciłam ze spaceru z Zuzkową... no ale się wściekłam!! :angryy::angryy::angryy: ale nie na Zuzkę... niektórzy właściciele psów to są pojebani!! :crazyeye: no debile pierdzieleni!!:wallbash: [/COLOR][COLOR=Purple]spacerujemy... leci ogromny wilczur!! w kagańcu ale luzem... facet się do niego pruje, ale nie wziął go na smycz.... pies jakiś narwany... zaczął się rzucać do Zuzki... nazywał się... Demon! :crazyeye:na oazę spokoju też nie wyglądał :-? mówię do faceta, żeby wziął psa na smycz.... (Zuzka się rwie na smyczy.. plącze, bo nie wie, co ma zrobić...; tamten wilk hula na nas) - a facet do mnie z tekstem, że pies jest w kagańcu :crazyeye: no i qrwa co z tego?? :angryy: większy od Zuzki 5 razy, jak by ją tak rąbnął kagańcem, to nie wiem... pewnie mógłby żebro złamać czy jakąś inną krzywdę zrobić... a facet sobie spaceruje beztrosko! :-? no szok po prostu! z tym samym psem zdaje się rano wychodzi babka... też kretynka!! pies luzem lata... już nie raz się dziwnie zachowywał... babka też nie reagowała i nie wzięła psa na smycz potem.. spotkaliśmy innego czubka - inwazja jakaś?? :crazyeye: Zuzka chciała się spokojnie załatwić... leeeci na nią wielkie jakieś bydlę... też luzem... i do Zuzki..... zaczepia... skacze na nią... Zuzka już poirytowana, bo się nie mogła za przeproszeniem nawet wys*ać :mad: :angryy: mówię do faceta, żeby psa na smycz wziął i że generalnie jak jest nieznany pies, to się swojego bierze na smycz (to ja niespełna półroczną Zuzkę zapinam do smyczy a ludzie z wielkimi psiurami tego nie robią :crazyeye:) - facet też zero reakcji.. Zuzka znowu próbowała się załatwić... a pies znowu na nią hula... jeszcze raz powtórzyłam facetowi... tamten pruje się na psa, pies ma go w doopie, masakra jakaś w ogóle... jak mnie mijał i odchodził to powiedziałam tylko "co za debil" - też zero reakcji :crazyeye: durny stary dziad... i co z takimi robić?? wyjechać z mordą, bo po prośbie nie skutkuje? czy od razu eliminować ze społeczeństwa? tacy to sobie chomiki powinni hodować, a nie się psami zajmować [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:wallbash: czy ja mieszkam na osiedlu kretynów?? :roll: [/COLOR][/B] [quote name='an_bzik']No to cud miód i orzeszki skoro się Zuza już 'naprawiła':loveu: Myślę, ze potrzebowała paru dni po urlopie do przywyknięcia, ze musi sama trochę posiedzieć. No i musiała oczywiscie wyrazić własne zdanie, ktore objawiło się zniszczeniami na taką skalę :cool3: No ale jak widać już zawiesiła broń ;) A o pieniek jej nie można winić bo to jej zabawka i ma prawo się nią bawić (czyt. dewastować:evil_lol:) a nawet powinna więc się ciesz! :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]no ja mam nadzieję, Aniu, że Zuzka się naprawiła:) że to nie jest jakaś czasowa metamorfoza i że Zuzka za parę dni mi nie powie "time out" i zacznie znowu demolować:cool3: a za pieniek przecież jej nie winię :cool3: :evil_lol: pozmiatałam szczątki i tyle;) jak dla mnie... to może go sobie nawet zjeść :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Suuuuuuper :multi: chyba rzeczywiście Zuzka potrzebowała troche czasu żeby sie znowu przyzwyczaić do zostawania :) może to dobrze, że klatki nie kupiliście, bo może okaże sie zbędna :) trzymam kciuki baaardzo mocno, żeby tak już zostało! Buziaki dla grzecznej Zuzki :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]cenne kciuki:) trzymaj mocnooo!! :p [/COLOR][/B][quote name='evaxon']nooo to super ze Zuzka nie narozrabiala i dzisiaj:cool3: oby tak dalej :multi:[/quote] :):):) :multi: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zuzka poczytała jak ja tu obsmarowałaś ...i postanowiła sie poprawić ....:grins:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]no i wydało się, że gadzina umie czytać :cool3:[/COLOR][/B] :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 i jeszcze się do kompa dobiera pod Waszą nieobecność :grin: , żeby poczytać co pańcia o niej napisała na dogo! :diabloti: No a kretyni są wśród nas... u mnie jest to samo... Luzem bez kagańca lata wyżeł, facet w ogole znika z zasięgu wzroku a ten warczy mi na psa... juz raz go sowicie opierniczyłam ale kto by sie siedemnastką przejmował... Biega też luzem , ale z kagańcem rottweiler... Facet go poprostu puszcza luzem po osiedlu ! Nawet nie wychodzi z nim z klatki! Quote
g_o_n_i_a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Cześć Zuzanki :buzi: [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]Właśnie wróciłam ze spaceru z Zuzkową... no ale się wściekłam!! :angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]ale nie na Zuzkę...[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]niektórzy właściciele psów to są pojebani!! :crazyeye: no debile pierdzieleni!!:wallbash:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]spacerujemy... leci ogromny wilczur!! w kagańcu ale luzem... facet się do niego pruje, ale nie wziął go na smycz.... pies jakiś narwany... zaczął się rzucać do Zuzki... nazywał się... Demon! :crazyeye:na oazę spokoju też nie wyglądał :-?[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]mówię do faceta, żeby wziął psa na smycz.... (Zuzka się rwie na smyczy.. plącze, bo nie wie, co ma zrobić...; tamten wilk hula na nas) - a facet do mnie z tekstem, że pies jest w kagańcu :crazyeye: no i qrwa co z tego?? :angryy: większy od Zuzki 5 razy, jak by ją tak rąbnął kagańcem, to nie wiem... pewnie mógłby żebro złamać czy jakąś inną krzywdę zrobić... a facet sobie spaceruje beztrosko! :-? no szok po prostu! z tym samym psem zdaje się rano wychodzi babka... też kretynka!! pies luzem lata... już nie raz się dziwnie zachowywał... babka też nie reagowała i nie wzięła psa na smycz[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]potem.. spotkaliśmy innego czubka - inwazja jakaś?? :crazyeye: Zuzka chciała się spokojnie załatwić... leeeci na nią wielkie jakieś bydlę... też luzem... i do Zuzki..... zaczepia... skacze na nią... Zuzka już poirytowana, bo się nie mogła za przeproszeniem nawet wys*ać :mad: :angryy: mówię do faceta, żeby psa na smycz wziął i że generalnie jak jest nieznany pies, to się swojego bierze na smycz (to ja niespełna półroczną Zuzkę zapinam do smyczy a ludzie z wielkimi psiurami tego nie robią :crazyeye:) - facet też zero reakcji..[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Zuzka znowu próbowała się załatwić... a pies znowu na nią hula... jeszcze raz powtórzyłam facetowi... tamten pruje się na psa, pies ma go w doopie, masakra jakaś w ogóle... jak mnie mijał i odchodził to powiedziałam tylko "co za debil" - też zero reakcji :crazyeye: durny stary dziad...[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]i co z takimi robić?? wyjechać z mordą, bo po prośbie nie skutkuje? czy od razu eliminować ze społeczeństwa? tacy to sobie chomiki powinni hodować, a nie się psami zajmować [/COLOR][/B][B][COLOR=purple]:wallbash:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]czy ja mieszkam na osiedlu kretynów?? :roll:[/COLOR][/B] [/quote] Ło masakra, wspolczuje :shake:Niektórzy to są naprawde poje*ani :shake: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 najlepszym sposobem jest zadryndolic do strazy miejskiej:p o ile wiesz gdzie mniej wiecej ci ludzie mieszkaja (nie chodzi mi o nasylanie strazy zaraz) ale poinformowanie ze takie rzeczy maja miejscie i powinni poobserwowac osiedle:cool3: albo miec kija i napierdzielac po dupsku nieznajome psy :pja tak robilam jak bylam mlodsza jak mnie atakowaly narwane kundle bo moja suka cieczkowlala ... wlasciciele szybko sie nauczyli ze ze mna nie ma zartow:diabloti: Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nooo, aleś mnie kobieto o o 10 lat odmłodziła:cool3: no miło mi, nawet bardzo:lol: widocznie na starego strupla jeszcze nie wyglądam;) a co do incydentu na osiedlu to ja też mam podobnie, ale żeby się nie denerwować łaże z Bimbrem na pola:cool3: Quote
jonQuilla Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] Zuzankowa nie nabroiła dziś znowuuu :laugh2_2::Cool!: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:sweetCyb:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]było siku - standard... niestety była i koopa :roll: (to jej się już nie zdarzało! :roll:), no ale.. była taka.. drewniana - rzekłbym.... bo się pieńka najadła chyba (może ją ruszyło...) - więc wybaczam - lepsze to, niż totalna demolka było trochę wiórów z pieńka do pozmiatania... ale poza tym - gites malina!! :kciuki::cool2: nic mi nie ubyło w przedpokoju!! juhuuuuu :multi: Wasze kciuki pomagają!! trzymajcie dalej!! bo to magiczne kciuki :loveu: [/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Olive]świetnie :multi::multi::multi: a że tak spytam co jej zrobiłaś? :eviltong: Bo ja pochwaliłam za wcześnie Salse...najpierw ten gorset, teraz listwy przy podłodze zaczęły ją korcić :roll: a miałam nadzieje że skończy się na poduszkach [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='an_bzik']i jeszcze się do kompa dobiera pod Waszą nieobecność :grin: , żeby poczytać co pańcia o niej napisała na dogo! :diabloti: No a kretyni są wśród nas... u mnie jest to samo... Luzem bez kagańca lata wyżeł, facet w ogole znika z zasięgu wzroku a ten warczy mi na psa... juz raz go sowicie opierniczyłam ale kto by sie siedemnastką przejmował... Biega też luzem , ale z kagańcem rottweiler... Facet go poprostu puszcza luzem po osiedlu ! Nawet nie wychodzi z nim z klatki![/quote] [B][COLOR=Purple]noo.. to widzę, że też na osiedlu kretynów mieszkasz :roll: [/COLOR][/B][quote name='evaxon']najlepszym sposobem jest zadryndolic do strazy miejskiej:p o ile wiesz gdzie mniej wiecej ci ludzie mieszkaja (nie chodzi mi o nasylanie strazy zaraz) ale poinformowanie ze takie rzeczy maja miejscie i powinni poobserwowac osiedle:cool3: albo miec kija i napierdzielac po dupsku nieznajome psy :pja tak robilam jak bylam mlodsza jak mnie atakowaly narwane kundle bo moja suka cieczkowlala ... wlasciciele szybko sie nauczyli ze ze mna nie ma zartow:diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]niee wiem, gdzie mieszkają... a psa co mam bić... to właściciel jest debilem... a jak pies bez kagańca będzie i jeszcze na mnie się rzuci?:roll: ech... brak słów... następnym razem nie będę prosić, żeby wzięli na smycz, tylko od razu zje**ę na funty! :mad: szlag mnie trafia, jak widzę takich typów :angryy: [/COLOR][/B][quote name='Imbir1']Nooo, aleś mnie kobieto o o 10 lat odmłodziła:cool3: no miło mi, nawet bardzo:lol: widocznie na starego strupla jeszcze nie wyglądam;) a co do incydentu na osiedlu to ja też mam podobnie, ale żeby się nie denerwować łaże z Bimbrem na pola:cool3:[/quote] [B][COLOR=Purple]hehe... Ci się trafiło, cooo? :evil_lol: a i tak nie wiem, na ile wyglądasz, bom Cię nie widziała, Bimbrowaaa - co jeszcze raz powtórzę:) a ja niestety idąc na łąki, muszę przejść przez osiedle... poza tym... jak już ciemno jest, to się na łąki nie zapuszczam... ech... dziadooostwo po prostu [/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Co za ludzie... współczuje :shake: ja narazie takich przygód raczej nie miałam... raz tylko spacerowałam z koleżanką i Sarą po takiej spokojnej ulicy domków jednorodzinnych.. puściłam Sare żeby troche luzem pobiegała, chociaż sie troche bałam.. bacznie obserwowałam co sie dzieje.. A tu nagle wybiega z otwartej bramy wieeelki pies i od razu na moją Sare :angryy: ja ją zdążyłam złapać za smycz i od razu na ręce wzięłam bo pies leciał z zębami :shake: jakoś go odgoniłam i sobie poszłam. Chciałam iść powiedzieć ludziom co o nich myśle, ale sie bałam tego psa :shake: naprawde, powinny być jakieś testy psychologiczne dla chętnych na psa :roll: Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]świetnie :multi::multi::multi: a że tak spytam co jej zrobiłaś? :eviltong: Bo ja pochwaliłam za wcześnie Salse...najpierw ten gorset, teraz listwy przy podłodze zaczęły ją korcić :roll: a miałam nadzieje że skończy się na poduszkach [/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]ano... powiem Ci żonkilku, że nic nie zrobiłam :roll: :diabloti: Zuzkowa tak sama z siebie się jakoś odmieniła :evil_lol: ja podejrzewam, że to tymczasowe takie... zawieszenie broni - rzekłabym... no ale... obym się myliła i oby tak na zawsze zostało :p [/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Co za ludzie... współczuje :shake: ja narazie takich przygód raczej nie miałam... raz tylko spacerowałam z koleżanką i Sarą po takiej spokojnej ulicy domków jednorodzinnych.. puściłam Sare żeby troche luzem pobiegała, chociaż sie troche bałam.. bacznie obserwowałam co sie dzieje.. A tu nagle wybiega z otwartej bramy wieeelki pies i od razu na moją Sare :angryy: ja ją zdążyłam złapać za smycz i od razu na ręce wzięłam bo pies leciał z zębami :shake: jakoś go odgoniłam i sobie poszłam. Chciałam iść powiedzieć ludziom co o nich myśle, ale sie bałam tego psa :shake: naprawde, powinny być jakieś testy psychologiczne dla chętnych na psa :roll:[/quote] [B][COLOR=Purple]ooo!! popieram!! a Ci co testów nie przejdą, niech sobie kolonię mrówek założą i obserwują, jak mrówki ziarnka piasku sobie noszą hehe;)[/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]ooo!! popieram!! a Ci co testów nie przejdą, niech sobie kolonię mrówek założą i obserwują, jak mrówki ziarnka piasku sobie noszą hehe;)[/COLOR][/B][/quote] No dokładnie... albo rybki niech hodują czy cuś :roll: a najlepiej to niech sie sobą zajmą :eviltong: Basiu, a jakieś foteczki może dziś będą? Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='agaciaaa']No dokładnie... albo rybki niech hodują czy cuś :roll: a najlepiej to niech sie sobą zajmą :eviltong: Basiu, a jakieś foteczki może dziś będą?[/quote] [B][COLOR=Purple]oj niee kochana... dzisiaj już nie dam rady... jeszcze mam tu sporo pracy... jutro powstawiam :loveu:[/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]oj niee kochana... dzisiaj już nie dam rady... jeszcze mam tu sporo pracy... jutro powstawiam :loveu:[/COLOR][/B][/quote] No jak mus to mus... poczekam :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cześć Basiu! Ile zaległości :-o To ja może poczekam na fotki :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Witam się z Wami przy porannej kawce:multi: Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Basiu! Ile zaległości :-o To ja może poczekam na fotki :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]poddajesz się bez walki? :cool3: :diabloti: WITANKO WSZYSCYYYY!! :multi: :cool1: [/COLOR][/B][quote name='Imbir1']Witam się z Wami przy porannej kawce:multi:[/quote] [B][COLOR=Purple]znaczy się... z kawką przychodzisz? ;) bo u nas herbatka :) witanko Bimbrowa!! :) yy.. Julia - tak? czy pamięć mnie zawodzi?;)[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple]znaczy się... z kawką przychodzisz? ;) bo u nas herbatka :) witanko Bimbrowa!! :) yy.. Julia - tak? czy pamięć mnie zawodzi?;)[/COLOR][/B][/quote] owszem, ja rano zawsze z kawką po dogo buszuję:cool3: owsze, dobrą masz pamięć:p:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] Zuzkowa tak sama z siebie się jakoś odmieniła :evil_lol: ja podejrzewam, że to tymczasowe takie... zawieszenie broni - rzekłabym... no ale... obym się myliła i oby tak na zawsze zostało :p [/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Olive]Hej :multi: Nie no mam nadzieje, że to nie jest chwilowe zawieszenie broni...będę kciukać za to żeby nie odmieniło jej się znów :) będzie dobrze [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witaj Basiu ......z zawieszoną bronia :razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts