Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia2202 napisał(a):
kochana... Bródno jest tam, gdzie Targówek :razz:
a konkretniej - po prawej stronie na górze, patrząc na mapę W-wy (po prawej stronie Wisły)
spacerek - chętnie:) jak będziesz w okolicy, to daj znać;)
a dla Zuzki ideałem do zabawy jest pies, który też chce się bawić i wariować... najważniejsze, byle coś uciekało i dało się ganiać... aa.. no i zapasy :cool3: zapasy to podstawa :diabloti:

Hmm.....Jednak muszę się zaopatrzyć w mapę Wawy ;) Ale skoro jest po prawej stronie Wisły to w sam raz ;) Bo my jeździmy, rzaaaaddddko, ale jednak do Legionowa do mych teściów. Trasą Nadwiślańską, więc z tej samej strony:multi: Oczywiście, że dam Ci znać:multi: Nie przepuszczę takiej opcji:cool3: Zabawy Gonziastego: gonić, podgryzać za łapy, skakać, przewalać psy, przepychanki, zapasy i w ogóle zabawa w czołg:loveu::loveu: A on jest mniejszy niż Zuzia, około 33 kg wagi, ale za to bardzo silny i skoczny (uwielbia przeskakiwać przez psy z którymi się bawi), więc myślę, że zabawa dla nich będzie w sam raz ;) :loveu: Już się cieszkam na ewentualny spacerek ;) Bo mały rzadko spotyka piesków podobnych gabarytów, a jeśli to i tak właściciele się nie chcą zgodzić na zabawę:roll:

Posted

witamy Zuzolowe:buzi:

ale mieliście cudny rilaksik w plażowych plenerach :D no n o :) te ogromne piaskowe zawiruchy :d heheh :d ZUZULA piekna:d koleżanka z nadmorskich szaleństw przesłodka:D nic tylko w dym nad morze uderzać :D

buziaki ślemy :buzi:

:bluepaw:

Posted

Hej Kochani :multi:

tak szybko, bo jeszcze z pracy piszę...

coś nam się spierdasiło z serwerem i nie widać zdjęć... zadziałam coś z tym już w domku...

i poodpisuję Wam też w domku... jakoś przez ostatnie dni brakło mi czasu i samopoczucie też szwankowało...

mam nadzieję, że zły serwer odda nam foteczki :roll:
jak nie, to będę musiała przerzucić gdzie indziej

buziaki!! :loveu:
spadam do chaty...