basia2202 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='justysiek']czesc:multi::loveu::eviltong:[/quote] [B][COLOR=Purple]oo... panna narzeczona nas odwiedziła :multi: [/COLOR][/B][quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]czeee Gadzinko to jo:diabloti: [COLOR=Purple]no mój ryjeczek najpaskudniejszy koffany zajrzał :loveu: :diabloti:[/COLOR] A ty jestes jednak wredotka jakich mało....tak psa męczyć.....no spadło by ci coś wreszcie na podłogę:mad: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0183.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]wiem... jestem złą matką... :roll: musicie mnie do TOZu podać :diabloti: :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Widziałam fotki Twojego urwisa (urwiski? :evil_lol:) :loveu: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0225.jpg[/URL] Przerażająca jest :diabloti: :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]hej heeej Gizmulceee :sweetCyb: no wreeeeszcie ktoś się strachnął :cool2: a już myślałam, że Zuza tylko na mohery działa:cool3: a tu masz... taki surprajsik :loveu: [/COLOR][/B][quote name='Jagoda*']Obejrzałam, pozdrawiam.....:lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]ooo.. Jagódkaaa:) cześć kochana:) miziaki dla Twoich pociech :loveu: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Wyjątek']Cześć dziewuszki :) Dziekujemy za odwiedzinki :* Ja juz wróciłam z Barcelony i nadrabiam zaległości!! :) Zdjecia bedą niebawem, na razie jestem na działeczce :)[/quote] [B][COLOR=Purple]o raaaany.... któż to powrócił :multi: no miło nam niezmiernie :calus: już się bałam, że zaginęłyście gdzieś, Wyjątkowe panny...:razz: przybędę niebawem oglądnąć foteczki :loveu: [/COLOR][/B][quote name='teqquila'][B]Witanko Gadzinki juz wrocilam :diabloti:[/B][/quote] [B][COLOR=Purple]oo... prosiaaaaczkiiii wróciłyyyy :sweetCyb::calus: a co taki krótki ten urlop miałaś? :razz: to teraz będzie dużo fotófff?? :cool3: [/COLOR][/B] Quote
Wyjątek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]o raaaany.... któż to powrócił :multi: no miło nam niezmiernie :calus: już się bałam, że zaginęłyście gdzieś, Wyjątkowe panny...:razz: przybędę niebawem oglądnąć foteczki :loveu: [/COLOR][/B][B][/B][/quote] No pewnie, że powrócił :D ile by nas nie było to i tak zawsze powracamy! :):evil_lol: A foteczki to pewnie dopiero najwcześniej pojutrze będą... Pozdrawiamy :multi: Quote
e.v.a Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 czesc dziewuchy :multi::multi::multi::multi: Quote
teqquila Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [B]ta krotki 2,5 tyg nad morzem teraz w sobote na tydzien na mazury jedziemy :diabloti:[/B] Quote
justysiek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 czesc narzeczona nr 2:loveu::multi::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Cześć Zuzankowe :multi: ;) [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]nie boisz się nas? :razz: och niee... a ja myślałam, że my postrach siejemy na całej linii... :diabloti: [/COLOR][/B][/quote] ale ja jestem twardziel i sie nie boje :diabloti: :evil_lol: Elaboraty przeczytane ;) jak miło że czasem dla odmiany spotyka sie normalnych ludzi..... ;) :lol: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 bylam tuuu coby nie bylo zem WAS olałą ;-) hihihihihihihihi wstalam juz ;-) hihihihi Quote
sota36 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Juz jestem u Was!!!! Za ponad tydzien sie widzimy!!!!!!!!!!!!! ciekawe jak Gucio zareaguje na Zuzie Wasza? Czy mu sie spodoba????No i czy on przypadnie do gustu Zuzy? Trzeba go wysztafirowac i to samemu, bo nasza ciocia, ktora o niego dba pojechala do Grecji ( tez se baba czas wybrala!)!!!!!! Milo was bedzie poznac osobiscie! Boze, zeby tylko Gut jakiegos buractwa nie odstawil, typie - wydawanie dziwnych odglosow - on to potrafi! Ale! Ze stolu nie kradnie tylko dziob polozy obsliniajac wszystko! Lecz to taki "szczegolik" Quote
Bzikowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Witamy :cool3: Zuzę bardzo groźną :cool3: i jej pańcię pogromczynię moherów :eviltong: albo mi się wydaje... albo od mojej ostatniej wizyty nie było tu nowych fotek!:mad: Quote
apple Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Gadzinko to ja...przyszłam powiedzieć że już się niecierpliwię:bigcool:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: się melduję [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Hej hoooo :multi: jak wam mija długi weekendzik? ;) Quote
zuzolandia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ja tez tu jestem..........jeszcze tylko..........8 dni!!!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi: zajrzałam .... :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
justysiek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 i nawet ja znalazlam chwilke :lol:a ciebie Basiu nie ma:-( Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam serdecznie w ten deszczowy dzień :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam serdecznie w ten deszczowy dzień :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] co ściemniasz?? u mnie słonko świeci od rana :diabloti::multi: Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Wyjątek']co ściemniasz?? u mnie słonko świeci od rana :diabloti::multi:[/quote] :crazyeye::crazyeye: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a u mnie od pewnego czasu ciągle pada... jeden dzień chyba był ładny kiedy nie padało :roll: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='jonQuilla']:crazyeye::crazyeye: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a u mnie od pewnego czasu ciągle pada... jeden dzień chyba był ładny kiedy nie padało :roll: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] U mnie lało wczoraj cały dzien. A wieczorem ściane deszczu widziałam z balkonu... Za to dzis było baardzo ładnie :) Quote
Selket Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cześć Basiu ;) Nie ma Cię i nie ma :niewiem: Quote
Recommended Posts