basia2202 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 leśną ścieżką idziemy nad morie :multi: wszystkie fale traktujemy paszczowo :evil_lol: :diabloti: Quote
basia2202 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 nie uciekaj mi falo, ja cię dopadnę... :diabloti: jak nie łapą, to paszczą :cool3: Quote
basia2202 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 nimfa wodna wybiegła z morza :evil_lol: :diabloti: pańcia mi rzuci patysia :p Quote
basia2202 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 kurczak w panierce :eviltong: CDN wkrótce:) Quote
Tepes Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No tak z Zuzą fale nie mają szans:evil_lol: Kurczaczek w panierce najlepszy:loveu: Quote
Selket Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cześć :multi: Cudna ta Zuzka :loveu: :loveu: I jak dzielnie poluje na fale :evil_lol: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 hmm.... tak lenię się nadal :) więc właściwie pasuje mi każdego dnia się spotkać z Wami na spacerek :multi: muszę się wziąć w garść i jutro iść do pracy na kilka godzin bo od czwartku przesuwam tą wizytę w piernikach :evil_lol: może jak pójdę to dowiem się coś więcej od kiedy itd. :) a póki co to proponujcie kiedy a ja się dostosuję :) :eviltong: tylko taki problem że ja Salsuchy do Gdyni nie doczłapie bo obawiam się że ona zarzyga mi kolejkę :oops: ale Sopot jak najbardziej...zresztą to jest do dogadania :) ale Zuzia ma zabawe w wodzie :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Zulol odkrywca:loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_025.jpg Udanego urlopu Gadzinko:loveu: Oszczędzaj giczołka;) Quote
e.v.a Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 oooo pies małosolny:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_011.jpg hiihih bedzie kolacja bedzie kolacjaaaa hihih.... udanego urlopiku zyczee!!!! buzioleee!!! Quote
Bzikowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ooo super, że panna Zuzanna taka grzeczna!!! :loveu: Na pewno dzięki temu lepiej odpoczniecie - i Wy i ona! :loveu: A fotki super, zwłaszcza kurczak w panierce :evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 szlag by trafił... jak pech to pech :placz: najpierw moja chora noga, a teraz... spierdasił nam się aparat :placz::placz::placz: jestem wściekła :-( i to na początku urlopu :placz: chyba matryca poszła... niecałe półtora roku mamy tego fotopstryka, gwarancja była na rok... ciekawe, ile kasy pójdzie... czy opłaca się naprawiać... najbardziej jestem zła, że na wakacjach się rozwalił :( dobrze, że nie wstawiłam jeszcze wszystkich zdjęć, jakie zrobiliśmy przez 2 dni... następne będą z komórki... niestety... piękne zachody słońca poszły się... :angryy: :placz: ech... [quote name='jonQuilla']hmm.... tak lenię się nadal :) więc właściwie pasuje mi każdego dnia się spotkać z Wami na spacerek :multi: muszę się wziąć w garść i jutro iść do pracy na kilka godzin bo od czwartku przesuwam tą wizytę w piernikach :evil_lol: może jak pójdę to dowiem się coś więcej od kiedy itd. :) a póki co to proponujcie kiedy a ja się dostosuję :) :eviltong: tylko taki problem że ja Salsuchy do Gdyni nie doczłapie bo obawiam się że ona zarzyga mi kolejkę :oops: ale Sopot jak najbardziej...zresztą to jest do dogadania :) ale Zuzia ma zabawe w wodzie :evil_lol: no to weź Ty się kochana w garść i idź do tej roboty :cool3: nam jest bez różnicy kiedy, bylebyś znalazła jakieś miejsce, żeby się sucze mogły wyhulać ;) możemy też trochę połazić np. po starym mieście w Gdańsku (uwielbiam Gdańsk) w weekend tylko będziemy mieć odwiedzinki, nie wiem tylko czy w sobotę czy niedzielę daj znać jak z tą Twoją pracą, kiedy będziesz mieć wolne i możemy się umawiać;) bylebym tylko wiedziała dzień wcześniej, to posprawdzamy sobie połączenia PKSem ;) i nam bez różnicy czy Sopot, czy Gdańsk - dojedziemy SKMką i gdzieś tam po nas wyjdziecie i będziesz miała bojowe zadanie :cool3: wziąć sprawny aparat z naładowanymi bateriami - będziesz nam fotaski pstrykać :p no i suczom rzecz jasna :p Quote
basia2202 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Acctiually']No tak z Zuzą fale nie mają szans:evil_lol: Kurczaczek w panierce najlepszy:loveu: jestem mile zaskoczona, bo w poprzednie wakacje mała bała się morza a teraz nic:) sama wlazła, żeby atakować fale :evil_lol: w ogóle widać, że jest szczęśliwa :) właśnie padła, śpi jak zabita :evil_lol: [quote name='Selket']Cześć :multi: Cudna ta Zuzka :loveu: I jak dzielnie poluje na fale :evil_lol: hej hej Selkeciki:) dobrze chociaż, że mała się dobrze bawi... zmęczona i szczęśliwa :multi:bo ja mam właśnie nastrój do d...py :roll: [quote name='apple']Zulol odkrywca:loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_025.jpg Udanego urlopu Gadzinko:loveu: nie dziękuję moja wredotko :roll: :loveu:bo póki co pogoda względnie niezła, oby się taka utrzymała do końca, a najlepiej to żeby ładniejsza była :) Oszczędzaj giczołka;) staram się, ale w zasadzie giczołek już całkiem nieźle śmiga ;) [quote name='evaxon']oooo pies małosolny:loveu: h h h ...nooo :evil_lol: i ma słone paluszki :evil_lol: :diabloti: witaaaj Efffkuuu :loveu: [quote name='zuzolandia']http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_011.jpg hiihih bedzie kolacja bedzie kolacjaaaa hihih.... udanego urlopiku zyczee!!!! buzioleee!!! hej heeej mła kochana!! :multi: :loveu: no niestety... Zuzol nic nie upolował... :niewiem: musieliśmy kupić rybkę wędzoną ;) buziaczki buziaczki cmok cmok :) Quote
basia2202 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Bzikowa']Ooo super, że panna Zuzanna taka grzeczna!!! :loveu: Na pewno dzięki temu lepiej odpoczniecie - i Wy i ona! :loveu: A fotki super, zwłaszcza kurczak w panierce :evil_lol: ooj.. odpoczywamy o niebo lepiej niż w tamtym roku :) Zuzka się całkiem nieźle słucha, w tamtym roku to była z nią męczarnia... szarpała się, ciągnęła, hulała do samochodów, a teraz to super poza tym, że zaczęła przekopywać trawnik właścicieli (ale ciii... o tym sza:cool3:) i gania za kociczką, która dzisiaj zwiała przed Zuzką na choinkę :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Witajcie :multi: widze, że sie urlopujecie :loveu: jak fajnie że macie na tych wywczasach necika :lol: A z aparatem to niefajna sprawa :shake: cykajcie coś chociaż komórką! Buziaki :loveu: Quote
BeaC Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 hejka ale fajny mieliście wypadzik:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='basia2202']no to weź Ty się kochana w garść i idź do tej roboty :cool3: nam jest bez różnicy kiedy, bylebyś znalazła jakieś miejsce, żeby się sucze mogły wyhulać ;) możemy też trochę połazić np. po starym mieście w Gdańsku (uwielbiam Gdańsk) w weekend tylko będziemy mieć odwiedzinki, nie wiem tylko czy w sobotę czy niedzielę daj znać jak z tą Twoją pracą, kiedy będziesz mieć wolne i możemy się umawiać;) bylebym tylko wiedziała dzień wcześniej, to posprawdzamy sobie połączenia PKSem ;) i nam bez różnicy czy Sopot, czy Gdańsk - dojedziemy SKMką i gdzieś tam po nas wyjdziecie i będziesz miała bojowe zadanie :cool3: wziąć sprawny aparat z naładowanymi bateriami - będziesz nam fotaski pstrykać :p no i suczom rzecz jasna :p no ja sądzę że jeszcze w tym tygodniu byśmy mogli się spotkać :cool3: dzisiaj w końcu pójdę do tej pracy więc później mogę sobie znów iść kiedy mi się podoba :eviltong: można iść na plaże w Sopocie na Kamiennym Potoku... o ile nie będzie to ciepły dzień kiedy ludzie będą się tam opalać bo wtedy sucze nie pobiegają a szczególnie mój jełopek :angryy: aparat z pewnością będę miała bo dzisiaj idę do siostry go odebrać :) Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 hej hooo!! aparacik nam ozdrowiał :multi: mam nadzieję, że nie na chwilę... a Zuzka właśnie wychlała kotkowi mleko :cool3: kradzione najlepiej smakuje, co nie? :eviltong: mam nadzieję, że nie będzie miała rewolucji, bo wcześniej próbowała ryby wędzonej :cool3: idziemy zaraz na plażę z Zuzkowym latawcem:) pogoda zmienna, trochę się chmurzy i kropi sporadycznie, ale jest duuużo słonka - i tak trzymać :p :multi: a Zuzol to w ogóle cały happy, bo cały dzień na dworku:) [quote name='agaciaaa']Witajcie :multi: widze, że sie urlopujecie :loveu: jak fajnie że macie na tych wywczasach necika :lol: A z aparatem to niefajna sprawa :shake: cykajcie coś chociaż komórką! Buziaki :loveu: cykamy jednak aparatem :multi: mam nadzieję, że tylko zawilżał i przez to wczoraj ześwirował:roll: oby wytrzymał chociaż do końca urlopu, a najlepiej jeszcze dłużej:p [quote name='BeaC']hejka ale fajny mieliście wypadzik:multi: oj Bea Bea... :cool3: jaki wypadzik... my się urlopujemy kochana! :evil_lol: :multi: caaałe 2 tygodnie:) i dopiero zaczęliśmy ;) Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='jonQuilla']no ja sądzę że jeszcze w tym tygodniu byśmy mogli się spotkać :cool3: dzisiaj w końcu pójdę do tej pracy więc później mogę sobie znów iść kiedy mi się podoba :eviltong: można iść na plaże w Sopocie na Kamiennym Potoku... o ile nie będzie to ciepły dzień kiedy ludzie będą się tam opalać bo wtedy sucze nie pobiegają a szczególnie mój jełopek :angryy: aparat z pewnością będę miała bo dzisiaj idę do siostry go odebrać :) no.. przy ludziach w Sopocie to może być ciężko... a mandatu nie dostaniemy? :roll: :siara:za wprowadzanie suczy na plażę...? śCISKAMY, CAłUJEMY I TROSZKę FOTEK WSTAWIAMY :) mhmm.. jaaaki mięciutki piaseczek :evil_lol: niosę... niosę patyka :p oddaaaawaaaj :diabloti: Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 ładna poza? :razz: :cool3: jestem szalona uwierz mi... :evil_lol: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 dlatego jeśli to na Kamienny Potok... od strony Gdyni jadąc kolejką to jest jeden przed Głownym Sopotem :) tam nie ma tyle ludzi pod warunkiem że pogoda nie nadaje się do opalania :) no i tam się nie spotkałam jeszcze z patrolami policji przy plaży :) Zuzol powinien mieć ksywkę --> pogromczyni fal :) :evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='jonQuilla']dlatego jeśli to na Kamienny Potok... od strony Gdyni jadąc kolejką to jest jeden przed Głownym Sopotem :) tam nie ma tyle ludzi pod warunkiem że pogoda nie nadaje się do opalania :) no i tam się nie spotkałam jeszcze z patrolami policji przy plaży :) spoookooo ;) SKMką jechaliśmy nie raz, także nie zbłądzimy :p Zuzol powinien mieć ksywkę --> pogromczyni fal :) :evil_lol: hahaha.... Zuzol to dostał inną ksywkę.... ponieważ jest wielka, to pan właściciel mówi do niej "cześć słoniu" :evil_lol: a na plażę jeszcze nie poszliśmy... Zuza rozwaliła sobie łapę... znaczy... starła pazura aż do krwi, caaała łapa czerwona... przemyliśmy i czekamy aż Zuzka będzie mogła iść bez czerwonych śladów... Quote
apple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='basia2202'] a na plażę jeszcze nie poszliśmy... Zuza rozwaliła sobie łapę... znaczy... starła pazura aż do krwi, caaała łapa czerwona... przemyliśmy i czekamy aż Zuzka będzie mogła iść bez czerwonych śladów... No masz i niedopilnowali mojej Zuzolki.....dope strzepie:mad: Chciała byś co?:diabloti: http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_029.jpg Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :multi: to znów ja... melduję że pierniki zaliczone i teraz pójdę sobie w przyszłym tygodniu o ile wcześniej nie dostanę wezwania z wyższych sfer ale w to akurat powątpiewam :eviltong: także ja moi mili bym proponowała czwartek bądź piątek... daj Basiu znać na gg :) Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='apple']No masz i niedopilnowali mojej Zuzolki.....dope strzepie:mad: nie nie dopilnowali, tylko Zuz sama sobie kuku zrobiła :roll: za bardzo hulała po chodniku przed domkiem, za dużo wślizgów było po piłkę i masz... :-( poszliśmy na krótki psacerek, trochę Zuzka plamiła tą łapką, ale nie boli ją, bo ma ochotę wariować... znaczy się dupsko odżyło:) histeria jest dopiero, jak się łapę znowu przemywa wodą utlenioną... wróciliśmy - teraz dziecko śpiumka :) a z łapą chyba lepiej:) [quote name='jonQuilla']:multi: to znów ja... melduję że pierniki zaliczone i teraz pójdę sobie w przyszłym tygodniu o ile wcześniej nie dostanę wezwania z wyższych sfer ale w to akurat powątpiewam :eviltong: także ja moi mili bym proponowała czwartek bądź piątek... daj Basiu znać na gg :) noo.. to super:) my jesteśmy za (a nawet przeciw :eviltong:) pooglądamy pogodę, kiedy będzie mniej słonecznie i się zmówimy:) patrzyliśmy dziś już tak wstępnie PKSy do Gdyni... Quote
Recommended Posts