apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 A co u ciebie taka cisza, kaj ty polazłaś gaduło jedna:mad::loveu: Quote
BeaC Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ..wpadłam:razz::razz: znaczy się weszłam coby się przywitać:multi::multi::multi: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 To jeszcze trzy dni a ciebie nie ma co już siedzisz na walizkach czy co?:diabloti: Quote
tygra Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 widziałam foteczki :) czy ona nie odleci? http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0228.jpg Quote
basia2202 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 BRY WIECZOREK WSJEM I WOBEC:multi: :loveu: no cóóóóż... :roll: muszę się przyznać... że zaglądałam... czytałam, ale kompletnie nie miałam weny na pisanie... :oops: no nawet mi się nie chciało raz w klawisze stuknąć :shake: jakaś taka... niemoc przeokrutna mnie ogarnęła...:mdleje: normalnie taka najstraszliwsza z niemocy:grab: aale... pomyślałam... nie ma co.. trza się zmobilizować w końcu...:diabloti: no i tak oto jestem :B-fly: u nas bez żadnych tam rewelacji, sensacji czy czegoś tam, tym razem... żaden sąsiad z widłami na nas nie czyhał... :evil_lol: wręcz przeciwnie...:cool3: powiększa się grono tych, co chętnie jeżdżą z Zuzką windą :evil_lol: i mogę zdecydowanie stwierdzić, że każdy z tychże sąsiadów podróż przeżył :diabloti: [quote name='teqquila']ta krotki 2,5 tyg nad morzem teraz w sobote na tydzien na mazury jedziemy :diabloti: za dobrze Ci, powiadam...:cool3: za dobrzeeeee:diabloti: [quote name='Sallcia']Witamy sie raz pierwszy!:multi:;) witamy serdecznie :) [quote name='zuzolandia']bylam tuuu coby nie bylo zem WAS olałą ;-) hihihihihihihihi noo.. Twoje szczęście :eviltong: [quote name='sota36']Juz jestem u Was!!!! Za ponad tydzien sie widzimy!!!!!!!!!!!!! ciekawe jak Gucio zareaguje na Zuzie Wasza? Czy mu sie spodoba????No i czy on przypadnie do gustu Zuzy? Trzeba go wysztafirowac i to samemu, bo nasza ciocia, ktora o niego dba pojechala do Grecji ( tez se baba czas wybrala!)!!!!!! Milo was bedzie poznac osobiscie! Boze, zeby tylko Gut jakiegos buractwa nie odstawil, typie - wydawanie dziwnych odglosow - on to potrafi! Ale! Ze stolu nie kradnie tylko dziob polozy obsliniajac wszystko! Lecz to taki "szczegolik" ech... Joluś... tak mi szkoda, że spotkania nie będzie... no ale... wiadomo, co jest sprawą priorytetową... przykre, co Inuś musi przeżywać:( ale... mam nadzieję, że co się odwlecze, to nie uciecze;) i Guciol jeszcze będzie miał szansę na jakieś buractwo ;) :evil_lol: [quote name='Bzikowa']Witamy Zuzę bardzo groźną :cool3: i jej pańcię pogromczynię moherów :eviltong: albo mi się wydaje... albo od mojej ostatniej wizyty nie było tu nowych fotek!:mad: wydaje Ci się :eviltong: Quote
basia2202 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='clockwork']:multi: zajrzałam .... :loveu: nie może być :crazyeye: :multi: :loveu: Alutkowa... i Tobie też cześć:) [quote name='Selket']Cześć Basiu ;) Nie ma Cię i nie ma :niewiem: ależ jestem już jestem :multi: :p [quote name='apple']A co u ciebie taka cisza, kaj ty polazłaś gaduło jedna:mad::loveu: ja.. gaduła...? :roll: :hmmmm: ee.. to chyba nie o mnie... pomylało Ci się :siara: :evil_lol: [quote name='Bzikowa']wcięło je!:diabloti: tylko troszeczkę :loveu: [quote name='BeaC']..wpadłam:razz: znaczy się weszłam coby się przywitać:multi: wpadłaś powiadasz... hmm... :cool3: :diabloti: [quote name='Wyjątek']a ich dalej nie ma :mad: :placz: no jesteeeeeeem.....:hand: mówię przecie :cool3: Quote
basia2202 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='apple']To jeszcze trzy dni a ciebie nie ma co już siedzisz na walizkach czy co?:diabloti: ech.. no i widzisz, że nie na walizkach... :roll: aaale... to jeszcze nastąpi;) a walizki to będę za 13 dni pakować :loveu: ii... na urlopik :multi: [quote name='jonQuilla']witam serdecznie w ten deszczowy dzień :multi::loveu: a Ty mi tu deszczem nie strasz, tylko pogode rezerwuj :cool3: żebym nie musiała tych Twoich pierników jeść zmoczona do suchej nitki:diabloti: [quote name='Medorowa']Witanko:multi: oo... Medorowaaa?? :crazyeye: :razz: święto jakie chyba :eviltong: :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Hej hoooo :multi: jak wam mija długi weekendzik? ;) hej ho hej ho:) weekendzik minął... sprzątająco - imprezowo:) ostatnie sprzątania w łódzkim mieszkaniu - od września babcia się przenosi:) no i... chrześniak miał 2gie urodzinki:) i Mariusza mama miała urodzinki:) więc tak w rozjazdach byliśmy... aaa... i w Łodzi były okrutne nawałnice :roll: burze takie z grzmotami, piorunami... w nocy tak się błyskało, że Zuzka się bała i przyszła się wtulić do nas do łóżeczka.... paszczę wsadziła pod kołdrę i się ukrywała... ale dzielnie to przetrzymała:) położyła się potem znowu u siebie, nawet nie miałczała.... chyba miłości tylko potrzebowała:) [quote name='tygra']widziałam foteczki :) czy ona nie odleci? http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0228.jpg nieee tam.... nie ma szans :eviltong: przywiązujemy ją sznurkiem do nogi od krzesła, żeby nie odleciała :evil_lol: pozdrawiamy:) CAŁUSY dla Wszystkich i Każdego z osobna!!:loveu: a jutro będą foteczki domowo-plenerowe:) Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='basia2202'] a Ty mi tu deszczem nie strasz, tylko pogode rezerwuj :cool3: żebym nie musiała tych Twoich pierników jeść zmoczona do suchej nitki:diabloti: obiecuję że dam Ci pierniki bez nitek :evil_lol::evil_lol: cześć Basiu :multi::loveu: Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='jonQuilla']obiecuję że dam Ci pierniki bez nitek :evil_lol::evil_lol: trzymam za słowo :cool3: :diabloti: cześć Basiu :multi::loveu: witaneeeczkoooo!! :loveu: A TERAZ... OBIECANE WCZORAAAJ FOOOTKIIIII:multi::loveu: odpoczynek po psacerku:) Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 sexi fotki z nóżką :razz: :cool3: warszawski sucz stróżujący :evil_lol: :diabloti: Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 uchi prawie jak u wilczura :lol!: błogie lenistwo :loveu: A TERAZ PLENEROWO :) takie cuś nabyliśmy Zuzce:razz: po pierwszym użyciu było tak wyślimtane i ubłocone, że normalnie masakra :diabloti: Zuzka zakumała, że trzeba za tym biegać, ale nie dotarło do niej, że po to się skacze :cool3: brała do pyska dopiero jak upadło... a jak była już zmęczona, to patrzyła gdzie spadnie i dopiero tam biegła :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 całus w czółko :loveu::diabloti: uwielbiam cmokać małą w łebek :p prosimy :p jęzor pomaga utrzymać równowagę :diabloti: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 te dwa zdjęcia na tle nieba najbardziej mi się podobają :multi: nie chwaląc się... Zuza wyszła tu pięęęknie :p a polizać Ci obiektyw? :razz: :evil_lol: a tak naprawdę to mała tu piła z butelki ;) Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 kto ma najdłuższy jęzor na świecie? :cool3: Zuuuuzaaaa!! :diabloti: :multi: czasem się zastanawiam, gdzie jej się mieści ten jęzorek :roll: na dziś to już wszystkie fotki:) ale będą następne ;) :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 witam :multi::loveu: fantastyczny jest ten latawiec Zuzki :loveu::loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_08_Wwa/ZUZA_2008.08_032.jpg :loveu::loveu::loveu: piękność i fajna fota buziaaa i dobranocka :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_08_Wwa/ZUZA_2008.08_045.jpg boshhhh następna z ogromnym jęzorem:roll: zgłoś sie do Tygry, na pewno sie dogadacie :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Wyjątek']http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_08_Wwa/ZUZA_2008.08_045.jpg boshhhh następna z ogromnym jęzorem:roll: zgłoś sie do Tygry, na pewno sie dogadacie :evil_lol: z czym się zgłosić? :cool3: z jęzorem? :eviltong: :evil_lol: dobrej nocki Wszystkim!! :p Quote
emdziolek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_08_Wwa/ZUZA_2008.08_032.jpg aaaaaaaaaaaaaa:crazyeye::loveu::loveu: Jaka ona tu piekna:loveu: az te foto na kompka zapisałam:evil_lol: mizu miziu od ciotki:loveu: Branoc:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Witamy po raz pierwszy :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_...008.08_032.jpg Cudnie tu wyszła Zuzia:lol: Faktycznbie ma długi jęzorek prawie taki jak mój Bartis :evil_lol: Quote
apple Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Moje ćlicznosci:loveu: ale jej ucha stanęły- hihihi:evil_lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_08_Wwa/ZUZA_2008.08_011.jpg Cześć Gadzinko:loveu: Quote
Recommended Posts