Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam się ja z Wami :multi::loveu:

oglądnęłam foteczki Zuzolinki i jestem w szoku...
bo ja nawet nie inwestuje w tego typu piłeczki dla Salsy...zbankrutowałabym :evil_lol: Salsa taką piłeczkę ma na 2/3 gryźnięcia więc bezsensu...nic nie umie uszanować ten mój stwór....
wolę jej rzucić do zniszczenia coś co i tak do śmieci by szło albo co znajdziemy na spacerze....piłki, jakieś dętki, sznurki itd :evil_lol:
nie ma to jak oszczędność :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][I][COLOR="RoyalBlue"][URL="http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0040.jpg"]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0040.jpg[/URL] => Ale klata! :mdleje:

Fiesta ma taki sam sznureczek, jak Zuzka... :evil_lol:[/COLOR][/I][/B]

Posted

Moj Gucio, a poprzednio Tosiek tez mieli takie wezly! Fajne sa , tyle ze potem wychodzac z psa...druga strona:)
[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0055.jpg[/url] bardzo fajny grzebick:):):)

Posted

[B][COLOR=Purple]BRY WIECZÓR WSZYSTKIM!!:)

nie pamiętam, czy pisałam... bo stara jestem i sklerozę mam :evil_lol:
Zuzka odnalazła w sobie nową pasję...
interesują ją muchy fruwające pod żyrandolem:roll:
hula do nich... z myślą, że może jakąś złapie:diabloti:
ale niestety... jest za krótka! :evil_lol: nawet próbuje chodzić na tylnych łapach :crazyeye: normalnie kilka sekund tak wytrzymuje... i ciągle jej się wydaje, że dosięgnie, a tu dupen bladen :eviltong:

a już szału dzikiego dostaje, jak wpadnie jakiś fruwajek i na ścianie usiądzie, albo co gorsze - chodzi po tej ścianie... no warczy na robala, szczeknie nawet i jakby się dało, to by mu się do gardła rzuciła :diabloti: po pańci to ma, że robali nie lubi :evillaug: nie wyprę się córci:cool3:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam się ja z Wami :multi:

oglądnęłam foteczki Zuzolinki i jestem w szoku...
bo ja nawet nie inwestuje w tego typu piłeczki dla Salsy...zbankrutowałabym :evil_lol: Salsa taką piłeczkę ma na 2/3 gryźnięcia więc bezsensu...nic nie umie uszanować ten mój stwór....
wolę jej rzucić do zniszczenia coś co i tak do śmieci by szło albo co znajdziemy na spacerze....piłki, jakieś dętki, sznurki itd :evil_lol:
nie ma to jak oszczędność [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]witamy się my również:loveu:
no jaaak too? tańcząca go go taką psujką jest?:razz:
co jak co... ale Zuzka piłki wyjątkowo szanuje; chyba musi się czuć z nimi bardzo związana emocjonalnie, bo nawet z nimi czule rozmawia :evil_lol: piłka jak już idzie do śmieci, to po dłuuugim bardzo czasie...
Zuzol sznurki też rozwala, ale tylko kolorowe (przynajmniej do niedawna), białe są całe:) znaczy jeden biały, który ma od gwiazdki!! :crazyeye: jestem w szoku, bo zawsze wszystkie sznury szły w drobny mak, a ten biały przeżył do tej pory prawie bez uszczerbku... w sumie... to ten nowy kolorowy też jeszcze żyje... może... przestała niszczyć sznurki?:razz:
a na spacerze, to Zuzka znajduje... śmieci... kości... a najczęściej to suchy chleb dla konia :mad:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue][URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0040.jpg[/URL] => Ale klata! :mdleje:
[/COLOR][/I][COLOR=Purple]hehe.. no jakoś tak dziewczynie przybyło tu i ówdzie ;)[/COLOR][I][COLOR=RoyalBlue]

Fiesta ma taki sam sznureczek, jak Zuzka... :evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]ooo.. no proooszę:)
całusy dla Fieściny i dla Ciebie :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='sota36']Moj Gucio, a poprzednio Tosiek tez mieli takie wezly! Fajne sa , tyle ze potem wychodzac z psa...druga strona:)
[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0055.jpg[/URL] bardzo fajny grzebick:)[/quote]
[B][COLOR=Purple]eloł Joluś Gutkowa:)
bo sznurki są fajne ;) Zuzol uwielbia się przeciągać sznurkiem... no i memłać oczywiście:p[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Oo torturuje zabawke:D[/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]noooo :cool3: :evil_lol:
jeden sznurek i ile radoości :eviltong:

[/COLOR][/B][quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Bas Baś

widzę, ze Zulka ma nowego sznurka:multi:
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]witaj kochana:)
ano maa:) i jaka uradowana:) jej życie stało się teraz bardziej... kolorowe :evil_lol:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]witamy się my również:loveu:
no jaaak too? tańcząca go go taką psujką jest?:razz:
co jak co... ale Zuzka piłki wyjątkowo szanuje; chyba musi się czuć z nimi bardzo związana emocjonalnie, bo nawet z nimi czule rozmawia :evil_lol: piłka jak już idzie do śmieci, to po dłuuugim bardzo czasie...
Zuzol sznurki też rozwala, ale tylko kolorowe (przynajmniej do niedawna), białe są całe:) znaczy jeden biały, który ma od gwiazdki!! :crazyeye: jestem w szoku, bo zawsze wszystkie sznury szły w drobny mak, a ten biały przeżył do tej pory prawie bez uszczerbku... w sumie... to ten nowy kolorowy też jeszcze żyje... może... przestała niszczyć sznurki?:razz:
a na spacerze, to Zuzka znajduje... śmieci... kości... a najczęściej to suchy chleb dla konia :mad:[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

no widzisz....a Salsa wszystko co znajdzie tak długo miażdży aż pozostanie z tego miazga :evil_lol::evil_lol:
tenisowe piłeczki najpierw odziera z materiału starannie, potem pęka ją na dwie śliczne, równe połowy a następnie rozdziabia na tysiące małych kawałków....
z innymi rzeczami też tak robi....patyki na spacerze itd też nie mają racji bytu :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Hihi Bziku też uskutecznia polowanie na muchy :evil_lol:
A jakie odgłosy wtedy wydaje! :evil_lol:
Jeszcze nie udało mi się żadnej dopaść :cool1:

Fotki widziałam oczywiście :loveu:

Posted

[COLOR=Purple][B]WITAAAJCIE CIOTECZKI!! :)

[/B][/COLOR]
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

no widzisz....a Salsa wszystko co znajdzie tak długo miażdży aż pozostanie z tego miazga :evil_lol:
tenisowe piłeczki najpierw odziera z materiału starannie, potem pęka ją na dwie śliczne, równe połowy a następnie rozdziabia na tysiące małych kawałków....
z innymi rzeczami też tak robi....patyki na spacerze itd też nie mają racji bytu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]no popatrz żonkila, ile te nasze sucze mają ze sobą wspólnego:cool3: Zuzka piłkę tenisową miała jedną... obskubała z niej całe zielone futerko... tak ząbkami przednimi normalnie :evil_lol: aż do gołej gumy... a ponieważ futerko jej zdaniem nadawało się do spożycia, takim sposobem skończyła się jej krótka przygoda z tenisową piłeczką ;)
gumowe są najulubieńsze, zwłaszcza taka jedna, co skacze i można włożyć w środek smakołyki:)
a patyki... phi.. norma! ;) Zuzka też jest masakratorem patykowym:diabloti:
myślisz, że nasze sucze mogą być jakimiś... dalekimi... siostrami? :razz: :evil_lol:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Bzikowa']Hihi Bziku też uskutecznia polowanie na muchy :evil_lol:
A jakie odgłosy wtedy wydaje! :evil_lol:
Jeszcze nie udało mi się żadnej dopaść :cool1:
[B][COLOR=Purple]no ja się nie dziwię... chłopak za mały jest:eviltong:
Zuzka takie ciele i nie dała rady... a co dopiero mały Bziku :razz:[/COLOR][/B]

Fotki widziałam oczywiście :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]a my oczywiście pozdrawiamy:)
[/COLOR][/B]
[quote name='Izabela124.']Witanko
Ale fajowskie zabawki ma Zuza
No i ma takie same pasje jak Bobiś, czyli polowanie na muchy[/quote]
[B][COLOR=Purple]witaajcie:)
o masz... następny muchołapek :evil_lol:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='agaciaaa']Widziałam widziałam :multi: Zuzkowe fotki :loveu:

Mój głupol też próbuje łapać muchy, ale baaaardzo marnie jej to wychodzi :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hehe... i jeszcze jedna tańcząca z muchami? :evil_lol:
witajcie kochani:)[/COLOR][/B]

[quote name='Jagoda*']Pozdrowionka i miziu, miziu od nas...
U Was też taki gorąc...?[/quote]
[COLOR=Purple][B]hej hooo Jagódka:)
no dzisiaj u nas nie jest gorąco... mamy jakieś 16 stopni (za to w sobotę o godz. 17stej mieliśmy w W-wie 37,5!) - dziś jest w miarę ciepło, ale z wiaterkiem (rano to mi zimno nawet było) no i jest pochmurno i jakby znowu padać miało...

[/B][/COLOR]