basia2202 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0075.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0076.jpg[/IMG] Quote
basia2202 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='Selket']Jaki ona ma cudny wyraz pyska :loveu: [/quote] [COLOR=Purple][B]przez grzeczność nie zaprzeczę :evil_lol: :loveu: [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam się ja z Wami :multi::loveu: oglądnęłam foteczki Zuzolinki i jestem w szoku... bo ja nawet nie inwestuje w tego typu piłeczki dla Salsy...zbankrutowałabym :evil_lol: Salsa taką piłeczkę ma na 2/3 gryźnięcia więc bezsensu...nic nie umie uszanować ten mój stwór.... wolę jej rzucić do zniszczenia coś co i tak do śmieci by szło albo co znajdziemy na spacerze....piłki, jakieś dętki, sznurki itd :evil_lol: nie ma to jak oszczędność :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
madziorna Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"][URL="http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0040.jpg"]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0040.jpg[/URL] => Ale klata! :mdleje: Fiesta ma taki sam sznureczek, jak Zuzka... :evil_lol:[/COLOR][/I][/B] Quote
sota36 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Moj Gucio, a poprzednio Tosiek tez mieli takie wezly! Fajne sa , tyle ze potem wychodzac z psa...druga strona:) [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0055.jpg[/url] bardzo fajny grzebick:):):) Quote
BeaC Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Bas Baś widzę, ze Zulka ma nowego sznurka:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='evaxon']fjuu fjuuu ile fotkóff:loveu:[/quote] się ma, to się wkleja Quote
basia2202 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [B][COLOR=Purple]BRY WIECZÓR WSZYSTKIM!!:) nie pamiętam, czy pisałam... bo stara jestem i sklerozę mam :evil_lol: Zuzka odnalazła w sobie nową pasję... interesują ją muchy fruwające pod żyrandolem:roll: hula do nich... z myślą, że może jakąś złapie:diabloti: ale niestety... jest za krótka! :evil_lol: nawet próbuje chodzić na tylnych łapach :crazyeye: normalnie kilka sekund tak wytrzymuje... i ciągle jej się wydaje, że dosięgnie, a tu dupen bladen :eviltong: a już szału dzikiego dostaje, jak wpadnie jakiś fruwajek i na ścianie usiądzie, albo co gorsze - chodzi po tej ścianie... no warczy na robala, szczeknie nawet i jakby się dało, to by mu się do gardła rzuciła :diabloti: po pańci to ma, że robali nie lubi :evillaug: nie wyprę się córci:cool3:[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam się ja z Wami :multi: oglądnęłam foteczki Zuzolinki i jestem w szoku... bo ja nawet nie inwestuje w tego typu piłeczki dla Salsy...zbankrutowałabym :evil_lol: Salsa taką piłeczkę ma na 2/3 gryźnięcia więc bezsensu...nic nie umie uszanować ten mój stwór.... wolę jej rzucić do zniszczenia coś co i tak do śmieci by szło albo co znajdziemy na spacerze....piłki, jakieś dętki, sznurki itd :evil_lol: nie ma to jak oszczędność [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]witamy się my również:loveu: no jaaak too? tańcząca go go taką psujką jest?:razz: co jak co... ale Zuzka piłki wyjątkowo szanuje; chyba musi się czuć z nimi bardzo związana emocjonalnie, bo nawet z nimi czule rozmawia :evil_lol: piłka jak już idzie do śmieci, to po dłuuugim bardzo czasie... Zuzol sznurki też rozwala, ale tylko kolorowe (przynajmniej do niedawna), białe są całe:) znaczy jeden biały, który ma od gwiazdki!! :crazyeye: jestem w szoku, bo zawsze wszystkie sznury szły w drobny mak, a ten biały przeżył do tej pory prawie bez uszczerbku... w sumie... to ten nowy kolorowy też jeszcze żyje... może... przestała niszczyć sznurki?:razz: a na spacerze, to Zuzka znajduje... śmieci... kości... a najczęściej to suchy chleb dla konia :mad:[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue][URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0040.jpg[/URL] => Ale klata! :mdleje: [/COLOR][/I][COLOR=Purple]hehe.. no jakoś tak dziewczynie przybyło tu i ówdzie ;)[/COLOR][I][COLOR=RoyalBlue] Fiesta ma taki sam sznureczek, jak Zuzka... :evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]ooo.. no proooszę:) całusy dla Fieściny i dla Ciebie :loveu: [/COLOR][/B][quote name='sota36']Moj Gucio, a poprzednio Tosiek tez mieli takie wezly! Fajne sa , tyle ze potem wychodzac z psa...druga strona:) [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0055.jpg[/URL] bardzo fajny grzebick:)[/quote] [B][COLOR=Purple]eloł Joluś Gutkowa:) bo sznurki są fajne ;) Zuzol uwielbia się przeciągać sznurkiem... no i memłać oczywiście:p[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Oo torturuje zabawke:D[/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]noooo :cool3: :evil_lol: jeden sznurek i ile radoości :eviltong: [/COLOR][/B][quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Bas Baś widzę, ze Zulka ma nowego sznurka:multi: [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]witaj kochana:) ano maa:) i jaka uradowana:) jej życie stało się teraz bardziej... kolorowe :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Medorowa']Fajnie Was znowu widzieć:grins:[/quote] [COLOR=Purple][B]my Ciebie też całujemy :loveu: [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [COLOR=Purple][B]coś się spsuło :roll: nie mogę edytować własnych postów :crazyeye: :-( [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]witamy się my również:loveu: no jaaak too? tańcząca go go taką psujką jest?:razz: co jak co... ale Zuzka piłki wyjątkowo szanuje; chyba musi się czuć z nimi bardzo związana emocjonalnie, bo nawet z nimi czule rozmawia :evil_lol: piłka jak już idzie do śmieci, to po dłuuugim bardzo czasie... Zuzol sznurki też rozwala, ale tylko kolorowe (przynajmniej do niedawna), białe są całe:) znaczy jeden biały, który ma od gwiazdki!! :crazyeye: jestem w szoku, bo zawsze wszystkie sznury szły w drobny mak, a ten biały przeżył do tej pory prawie bez uszczerbku... w sumie... to ten nowy kolorowy też jeszcze żyje... może... przestała niszczyć sznurki?:razz: a na spacerze, to Zuzka znajduje... śmieci... kości... a najczęściej to suchy chleb dla konia :mad:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no widzisz....a Salsa wszystko co znajdzie tak długo miażdży aż pozostanie z tego miazga :evil_lol::evil_lol: tenisowe piłeczki najpierw odziera z materiału starannie, potem pęka ją na dwie śliczne, równe połowy a następnie rozdziabia na tysiące małych kawałków.... z innymi rzeczami też tak robi....patyki na spacerze itd też nie mają racji bytu :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bzikowa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Hihi Bziku też uskutecznia polowanie na muchy :evil_lol: A jakie odgłosy wtedy wydaje! :evil_lol: Jeszcze nie udało mi się żadnej dopaść :cool1: Fotki widziałam oczywiście :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Witanko Ale fajowskie zabawki ma Zuza No i ma takie same pasje jak Bobiś, czyli polowanie na muchy Quote
Jagoda1 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pozdrowionka i miziu, miziu od nas... U Was też taki gorąc...? Quote
agaciaaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Widziałam widziałam :multi: Zuzkowe fotki :loveu: Mój głupol też próbuje łapać muchy, ale baaaardzo marnie jej to wychodzi :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [COLOR=Purple][B]WITAAAJCIE CIOTECZKI!! :) [/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no widzisz....a Salsa wszystko co znajdzie tak długo miażdży aż pozostanie z tego miazga :evil_lol: tenisowe piłeczki najpierw odziera z materiału starannie, potem pęka ją na dwie śliczne, równe połowy a następnie rozdziabia na tysiące małych kawałków.... z innymi rzeczami też tak robi....patyki na spacerze itd też nie mają racji bytu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]no popatrz żonkila, ile te nasze sucze mają ze sobą wspólnego:cool3: Zuzka piłkę tenisową miała jedną... obskubała z niej całe zielone futerko... tak ząbkami przednimi normalnie :evil_lol: aż do gołej gumy... a ponieważ futerko jej zdaniem nadawało się do spożycia, takim sposobem skończyła się jej krótka przygoda z tenisową piłeczką ;) gumowe są najulubieńsze, zwłaszcza taka jedna, co skacze i można włożyć w środek smakołyki:) a patyki... phi.. norma! ;) Zuzka też jest masakratorem patykowym:diabloti: myślisz, że nasze sucze mogą być jakimiś... dalekimi... siostrami? :razz: :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Bzikowa']Hihi Bziku też uskutecznia polowanie na muchy :evil_lol: A jakie odgłosy wtedy wydaje! :evil_lol: Jeszcze nie udało mi się żadnej dopaść :cool1: [B][COLOR=Purple]no ja się nie dziwię... chłopak za mały jest:eviltong: Zuzka takie ciele i nie dała rady... a co dopiero mały Bziku :razz:[/COLOR][/B] Fotki widziałam oczywiście :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]a my oczywiście pozdrawiamy:) [/COLOR][/B] [quote name='Izabela124.']Witanko Ale fajowskie zabawki ma Zuza No i ma takie same pasje jak Bobiś, czyli polowanie na muchy[/quote] [B][COLOR=Purple]witaajcie:) o masz... następny muchołapek :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='agaciaaa']Widziałam widziałam :multi: Zuzkowe fotki :loveu: Mój głupol też próbuje łapać muchy, ale baaaardzo marnie jej to wychodzi :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]hehe... i jeszcze jedna tańcząca z muchami? :evil_lol: witajcie kochani:)[/COLOR][/B] [quote name='Jagoda*']Pozdrowionka i miziu, miziu od nas... U Was też taki gorąc...?[/quote] [COLOR=Purple][B]hej hooo Jagódka:) no dzisiaj u nas nie jest gorąco... mamy jakieś 16 stopni (za to w sobotę o godz. 17stej mieliśmy w W-wie 37,5!) - dziś jest w miarę ciepło, ale z wiaterkiem (rano to mi zimno nawet było) no i jest pochmurno i jakby znowu padać miało... [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts