agaciaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Cześć Basiu i reszto ;) :loveu: czytałam co tam u Was słychować :razz: Zuzka przestań już tyć, kobyło jedna! :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy i buziaki przesyłamy :loveu: i tak cichutko prosimy o jakieś fotki, jak znajdziesz wolną chwilke! ;) Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 HEJ KOCHANI!!:multi: fajnie, że do nas zaglądacie :loveu: bo my jakoś... straciliśmy zapał do dogo :roll: brak czasu brakiem czasu... ale nawet jak już ten czas jest, to jakoś kompletnie mnie do kompa nie ciągnie... nie wiem... te pogody, czy coo? :roll: dzisiaj to jest u nas taki gorąc i duchota, że normalnie zdechnąć można :-( niewyróbka po prostu... piciem z lodem się raczymy i staramy się za bardzo nie poruszać odnóżami, żeby się za bardzo nie zmęczyć :cool3: jest strasznie! nawet mała nie może sobie miejsca znaleźć... w ogóle to nie wiemy jak z naszym urlopasem (a już kwatery wstępnie zarezerwowaliśmy nad morzem)... bo nie wiem, jak z moją dalszą umową w nowej firmie :roll: jestem bardzo potrzebna i współpraca się układa, ale jakieś cięcia budżetowe, oszczędności.. bla bla bla... dyrektorka finansowa ma rozmawiać o mnie z prezesem.... trzymajcie mocno kciukole!! pliiisssss... kupiliśmy ostatnio Zuzolowi szczotkę do czesania... taką fajną z mosiężnym włosiem... i co? raz Zuzola przeczesałam i włosie zaczęło wyłazić! :crazyeye: co za badziew! :mad: a jak chciałam obrać szczotę z sierści, to w ogóle zaczęła mi się rozpadać w rękach... pojechaliśmy do Kakadu reklamować! a w ogóle.. to wieczorkiem postaram się dać jakieś fotki Zuzankowe - jak tylko gorąc na dworzu zmaleje i będę mogła jakoś normalnie myśleć i w ogóle funkcjonować... no i oczywiście wieeeeelkie buziole dla Wszystkich!! :loveu: Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]brak mi słów...ludzie są na prawdę głupi :roll: przyczepiają się do takich rzeczy...a jakby psu na prawdę się krzywda działa to by nie zareagował bo bałby się że właściciel, który bije psa mógłby być agresywny także w stosunku do osoby która mu uwagę na to zwraca... najłatwiej doszukiwać się problemów tam gdzie ich nie ma... święta racja!:p moja mama ostatnio od sąsiadki usłyszała radę żeby absolutnie nie pozwalać bawić się Salsie z córką mojej kuzynki (2 letnią)...stwierdziła że TE psy zawsze atakują...kwestia tylko czasu :roll: idiotka! :mdleje:nie mama oczywiście, tylko sąsiadka a Salsa jest cała szczęśliwa jak Oliwka się na nią kładzie, ciągnie i gniecie...jedyne co grozi Oliwce to to że Salsa ją podrapie albo przydepcze mocno łapami...na to trzeba uważać bo Salsa ma zawsze dziką radość i wtedy nie patrzy gdzie staje itd. [/FONT] to tak jak Zuzol! :multi: jest wniebowzięta, jak się ją klepie po tyłku, wytrzaska po pysku, pomolestuje, wyduźda... :evil_lol: radochę jej sprawia jak całym cielskiem może wcisnąć się w nogi, prawie by nogę w kolanie złamała, ale co tam;) no i oczywiście wtedy też subtelności u Zuzki za grosz :diabloti: ale radocha jest? jest:) Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 justysiek napisał(a):czesc:loveu:jestem z powrotem , poczytalam-ludzie maja schizy czasem to fakt, ale trzeba sobie puscic kantem niektore rzeczy:lol:buziaki:loveu: witajcie:) ano trzeba... tylko nieraz jak taki czubek człowieka z równowagi wyprowadzi, no to się powstrzymać nie można...;) sota36 napisał(a):To Zuzka podrozniczka!!!!!!!!!!!! ano!:) i się dziewczyna rozkręca:razz: w pociągu to już taka grzeczna... i gwizdów pociągu już się nie boi... śpi w najlepsze! i w autobusie czy tramwaju ładnie się zachowuje:) normalnie gites malina:evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 teqquila napisał(a):Siemanko :) witanko Tysiankowi :multi: pozdrowionka dla Was i braciszków:loveu: emdziolek napisał(a):Rośnie Ci dziewczynka:diabloti: Przydałoby sie jej podrosnąć przecie ona taki yorczek podręczny:diabloti: tfu tfu :eviltong: żaden yorczek :diabloti: ja to mam jednak nadzieję, że Zuzol nie będzie przesadzać z tym rośnięciem i może już jednak przestanie :cool3: ps. Ciesze sie ześ dumna ze mnie:multi: zawsze Emi! :p Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Selket napisał(a):Cześć Basiu ;) No jak widać na załączonym obrazku jesteś pańcią - sadystką i nie ma możliwości, że jest inaczej :evil_lol: taak taaak.. do TOZu mnie podać :diabloti: :eviltong: A na głupotę ludzką nie ma lekarstwa...I cierpliowości czasem też nie.... no niestety... :roll: Bzikowa napisał(a):Witam Zuzankowo! :multi::loveu: a ja witam Bzikowo! :loveu: Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 BeaC napisał(a):Baś Baś Bea Bea :eviltong: a nie wiesz że pies robi masę do 2 -go roku życia?? a Ile Zul ma?? pewnie wieeem... ale tak naiwnie myślałam, że już mi nie urośnie więcej :cool3: :diabloti: witam was i zmykam:diabloti: my Cię też i zmykaj :eviltong: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Jagoda* napisał(a):Nabiera masy Dziewczynka...:lol: boszzz... dajcie spokój nooo... :roll: Zuzol nie może już rosnąć... bez przesadyyy :razz: jedyna zaleta - worek karmy dla starszych/większych? psiurów na dłużej starcza, bo jest bardziej wydajny i mniejsze porcje trzeba dawać:eviltong: evaxon napisał(a):eee nie zawsze.. czasami całe zycie jak tyje:eviltong: oprrrrrrr....... krejzolu :cool3: cze Baśka:multi: cze Efffku :loveu: Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :) witanko Gizmulce!:multi: Jesteś pewna, że mała? :evil_lol: Spory byczek z niej, ważne, że wszystko w normie :) pewnie, że mała:) nawet jakby 10 kg więcej ważyła to i tak będzie nasza malutka:evil_lol: A do psich "znaffców" musisz się przyzwyczaić... jeszcze nie jednego takiego spotkacie na swojej drodze :evil_lol: echh... aż się boję myśleć o każdym następnym:eviltong::diabloti: Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Nicka* napisał(a):Jak mnie tu dawno nie było :) Też ostatnio mieliśmy wycieczkę PKP... :roll: godzine czekania w jednąi w drugą stronę, na szczęście ludu nie było, to psica mogła się rozłożyć. Zuzkowa - cudna jak zawsze.....:loveu: oo.. któż to zawitał:) dzień doberek:) i zazdrościmy, że nie musicie podróżować z dzikim tłumem ludzi Cheritka napisał(a):Wpadliśmy się przywitać i sprawdzić czy Was nie przybyło ?? :evil_lol: hej hej:) nieee.. nie przybyło nas:) nadal jesteśmy we 3 :p Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Selket napisał(a):Cześć :loveu: Znów gdzieś zabłąkałyście się? ;) hej:) ee.. nie... jesteśmy tu cały czas ;) tylko coś pociągu do kompa nie poczuwamy zazbytnio :roll: Medorowa napisał(a):Witanko:multi: Medorowa napisał(a):Kaj się smykocie... o matko! :crazyeye: Medorowa! :crazyeye: chyba to na ścianie zapiszę, żeś tu zawitała :diabloti: i to dwa razy! witaj kochana! niosąca piękno, dobro i co tam tylko :eviltong: Quote
basia2202 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć Basiu i reszto ;) :loveu: czytałam co tam u Was słychować :razz: Zuzka przestań już tyć, kobyło jedna! :evil_lol: eloł:) ona nie tyje, ona ma linię! :mad::obrazic: rośnie po prostu i piękna pannica się z niej robi, o! :p Pozdrawiamy i buziaki przesyłamy :loveu: i tak cichutko prosimy o jakieś fotki, jak znajdziesz wolną chwilke! ;) całusy i dla Was! fotaski postaram się wieczorkiem dać:) Quote
basia2202 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 witojcie!! :multi: przybyłam wstawić ZUZANKOWE FOTY!!:loveu: Quote
basia2202 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 skubany sznurek... twardziel z niego ;) niewiniątko:) Quote
Recommended Posts