jonQuilla Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 cześć Wam dziewojeczki :multi::loveu: nie wiedziałam że Zuzka to taki łowczy piesek :) ale dobrze...gołębi akurat nie lubie :roll: ale Ci to suczo więlkie i piękne :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A to jak daleko od centrum to macie dobrze :razz: Zdjęcia fasolkowe super widać jak się delektuje :loveu::lol: Quote
Jagoda1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dostojna, czy smutasek? http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0006.jpg Quote
emdziolek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='basia2202']Emi... przyyykro mi bardzo, że kocinka nie udało się uratować :( z nim się nie udało... ale uratujesz jeszcze wiele psiaków i kociaków :calus: Wykrakałaś:evil_lol: Znalazłam 4 tygodniowego kociaka z kocim katarem:shake: ale słooodki jest:loveu: Quote
basia2202 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 BRY DZIONECZEK!! :multi: w tygodnia środeczek :evil_lol: Zuzka się dzisiaj focha :roll: nie chciała jeść od rana nic... karmy nie ruszyła... ale pije normalnie... niee wiem.. może ją wzdęło po wczorajszej fasolce :razz: mam nadzieję, że jej przejdzie jutro... i wtrząchnie wszystko jutro - tak jak po poprzednim strajku głodowym [quote name='Madzik93']http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0006.jpg Ojej jaki słodziak. Tylko tulać :loveu: oooj.. tulana jest tulana :loveu: sama się przychodzi przymilać... i ostatnimi czasy strasznie lubi leżeć w nogach przy którymś z nas:) straszne miłośniczka się z niej zrobiła:) Quote
basia2202 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='teqquila']Siama Baska :diabloti: przyszlam sie przywitac :eviltong: woooowwww!! Tyśkowaaaa!! :multi: aleś mnie normalnie zakoczyła tymi niespodziewanymi odwiedzinkami! :loveu: jak tam u Was? może się jakoś spotkamy w końcu, jak będziemy teraz jakoś w Łodzi, cooo?? bośmy się stęsknili już za Wami i za Bimbrami;) Quote
basia2202 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Bzikowa']No nareszcie! :multi: Ile Zuzkowych fotecek :loveu: Haha no nareszcie doniesienia o nowych demolkach, tego nam było trzeba zdecydowanie :diabloti: Oj uważaj na te gołębie bo kiedyś Ci Zuza ofiaruje martwe ptaszydło pod nogi... :lol: hahaha :evil_lol: a Ty tylko czekasz na wieści demolkowe:cool3: nienasycona Ty:eviltong: właśnie się tego martwego ptaszydła obawiam... bo nienawidzę gołębi :flop::grab: a balkon będzie w końcu ogrodzony siatką taką w stylu moskitiery czy czegoś podobnego, także nic już nie wleci:) Quote
basia2202 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Wam dziewojeczki :multi: witaneczko :p nie wiedziałam że Zuzka to taki łowczy piesek :) ale dobrze...gołębi akurat nie lubie ja też nie wiedziałam w sumie... poza tym, że poluje na owady :roll: :diabloti: ale Ci to suczo więlkie i piękne :loveu: no urosło się urosło :evil_lol: aaa.. zapomniałam powiedzieć... Zuzka dziś rano nie wytrzymała do spaceru... i się zlała na dywan :-? już jakiś czas temu przestawiliśmy ją na inną godzinę, bo później trochę wstajemy teraz... ale widać, że dzisiaj była to niewłaściwa godzina i mała nie dotrwała :roll: no i sprzątanie było... ech... taka duża panna a taka sensacja... Quote
basia2202 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Luzia&Funia']A to jak daleko od centrum to macie dobrze :razz: noo... dośc daleko :) jest naprawdę fajnie zielono a wieczorami... Zuzka odnajduje w sobie nowe hobby :cool3: hula w piaskownicy - wariatka:evil_lol: Zdjęcia fasolkowe super widać jak się delektuje :loveu::lol: noo... smakowało i to bardzo:) za to dzisiaj strajk:cool3: [quote name='Jagoda*']Dostojna, czy smutasek? http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0006.jpg hej Jagoda:) raczej... Zuzka udaje, że myśli :diabloti: Quote
basia2202 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='emdziolek']Wykrakałaś:evil_lol: Znalazłam 4 tygodniowego kociaka z kocim katarem:shake: ale słooodki jest:loveu: hehe... no widzisz;) taki już Twój los:) musisz ratować te wszystkie bidy - taka karma:) doobrze, że trafiają na Ciebie :calus: Quote
basia2202 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 NO TO FOTECZKI... :) panna pyskata :cool3: stawia się, smarkula :diabloti: chwościk - fajna rzecz:) Quote
Selket Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jakie ona cudne miny stroi :loveu: A to zdjęcie z fasolką, to mi narobiło ohcoty na taką właśnie fasolkę :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ho ho pyskata kobitka:D No no możę jak się schowa za piłką nikt jej nie zobaczy:D Śliczne fotki:loveu: Quote
Bzikowa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Co ona taka sfochowana na tych zdjęciach , co? :evil_lol: Oooo teraz widzę jaka ona ogromniasta , zajmuje Wam pół salonu :lol: Quote
zuzolandia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0027.jpg ihihihiihi a my tez mamy tako piłecka;-) no to dobrze ze wsio oki....nie rob takich drastycznych przerw bo siem martwimy niedobra kobitoooooo!!!!! buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ojjj Zuzia siusiara !!! :) Basiu wcześniej trzeba wstawać :mad::mad: pffff...kto to w ogóle mówi...Salsa pierwszy spacer ma około 10 w porywach nawet do 11 :evil_lol: [SIZE=2]widziałam zdjęcia...podobały mnie się ;) :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 O, jesteście :multi: Cześć :loveu: elaboraty przeczytane jak zawsze, fotki też obejrzane :lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0017.jpg pyskata mi sie najbardziej podoba :evil_lol::loveu: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 udało mi się w końcu znaleźć chwiluchne żeby cie nawiedzić...... :multi::loveu: obejrzałam foty, nie czytałam ;) Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Witanko No, nareszcie jesteś Musisz częściej do nas zagladac, bo my tu się zamartiwamy Bobik nie lubi na gołębie polowac, ale jak wyczuje mysz lub jaszczurkę na polu to warjacji dostaje Quote
justysiek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0006.jpg no jest strasznie slodka:eviltong:czesc:loveu: Quote
teqquila Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='basia2202']woooowwww!! Tyśkowaaaa!! :multi: aleś mnie normalnie zakoczyła tymi niespodziewanymi odwiedzinkami! :loveu: jak tam u Was? może się jakoś spotkamy w końcu, jak będziemy teraz jakoś w Łodzi, cooo?? bośmy się stęsknili już za Wami i za Bimbrami;) my chetnie sie spotkamy ... tylko kiedy :):diabloti: Quote
Recommended Posts