Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=Purple]HEJ HEJ KOCHANI! :multi: (witam się zbiorowo ze wszystkimi;) )
Witamy Was my - czyli pańcia z pańciem :)
no i... BLABLADOR, rzecz jasna, wita Was najbardziej :evil_lol: :loveu:

Mało nas... bo jakoś mało czasu mamy... a teraz przez te gorączki, to nawet mózg mi nie pracuje normalnie:roll: i jakoś mało siedzę przy kompie...;)

Historii dziwnych ostatnio nie mieliśmy... ale za to dzisiaj Zuzka po kryjomu rano zżarła jakiegoś flaka ze świństwem jakimś:mad: :mdleje:
efektos byłos takos... że klateczkos oczywistos byłos zarzyganos :splat::grab:razem z kocykiem, dywanikiem i podłogą klatki... fuuuuuj:-?

[U]EMDZIOLKU[/U] kochany... no szkoda, że nie przeczytałam wcześniej, że będziesz...:roll: ale mam nadzieję, że następnym razem uda się spotkać:)

[U]ALUTKU[/U]... ja to zawsze wiedziałam, że coś nas łączy :evil_lol: najpierw jakoś mentalnie rześmy się powiązały... a teraz to już rodzina całą gębą :diabloti: :evil_lol: miło wiedzieć, że moja blabladorowa nie jest sama na tym świecie i ma brata blabladora :p

[U]EFFFKOOO[/U]... trzymaj Ty mocno te kciukasy;) może jakiś przyzwoity grosz wpadnie;) póki co, czekam jeszcze na fachowca z administracji, co by protokół napisał, bo na urlopie był chłopina a reszta tam jakakś niekumata:cool3:

A [U]JOLI [/U]gratuluję przerośniętego yorka :evil_lol: toż to prawdziwy mutant normalnie! :cool3: :diabloti:

[U]FUŚKI[/U] - mesydża dostałyśmy... odpiszę Wam na prv ;)

P.S. Zuzanka ucałowana, wyściskana.. i co tam tylko:loveu: :evil_lol:
P.S.2. Jutro postaram się tu zasiąść i wstawić fotaski różnościowe: szkoleniowe, wariatkowe, podróżowe... i jakie tam znajdę jeszcze:) :loveu:

CMOKAMY WAS GORĄCO! :)

[/COLOR][/B]

Posted

w końcu witamy Zuzkowe:oops: ... i czekamy z niecierpliwoscia na zdjeica :) to Wy teraz warszawiacy ulalala:) no łądnie:)

może kiedy zobacze Was na jakim spacerku :)

pozdrawiamy bardzo ciepeło :)

:bluepaw:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]efektos byłos takos... że klateczkos oczywistos byłos zarzyganos :splat::grab:[/COLOR][/B][/quote]

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[COLOR=Purple][B]WITAMY SIę ZE WSZYSTKIMI NARAZ ;)
ALE ZA TO BARDZO GORąCO! :loveu: :multi:

no wieem wieeem... nie było nas długo...:roll:
ale jakoś.. ciągle mało czasu na wszystko...

Mariusz pracuje, jak wraca...
ja robię obiadki i pranie, jak przykładna pani domu :evil_lol:
dojazd do domku też sporo czasu zabiera...
w en weekend robiliśmy jeszcze przemeblowanie, bo nabyliśmy drugie biurko...
mieli przywieźć z innego sklepu, ale mówiąc brzydko... polecieli sobie z nami w gumy :mad: miało być 10 dni, czekaliśmy 3 tygodnie! z zamówieniem nie wiadomo, co się stało... chyba kurde dopiero drzewo na deski ścinali :mdleje:i jeszcze zdziwieni byli, że przyjechaliśmy zaliczkę odebrać:angryy: oczywiście nie dostaliśmy jej od razu, bo mają jakieś zakichane formalności z siedzibą w innym mieście i trzeba jeszcze raz jechać... no żenuła po prostu... :splat:
pojechaliśmy do Ikei, nabyliśmy biurko od razu, zabraliśmy do domu... no i... voila...:p i żałowaliśmy, że od razu tak nie zrobiliśmy...

[/B][/COLOR][B][/B]

Posted

[COLOR=Purple][B] u nas w ogóle gorąco jak pierun... dziś po prostu czuję, że mózg mi się ugotował i już od rana nie funkcjonuje - niewyrobka po prostu!
Zuzka bidna... też jej gorąco... dostała dziś kostki lodu do wody:razz: ale jej się podobało:) a najlepszy miała pomysł, że powyciągała lód z wody i sobie poszła zanieść na dywan :cool3: co za sucz potrzaskany :evil_lol:

a jakieś parę dni temu... to taka dziwna była :roll: 2 dni jeść nie chciała :shake: już myślałam, że chora może... brzuszek macałam, czy nie boli... ale ok było, nochal też ok... nie wiem... depresję miała czy co? :niewiem: no w każdym razie tak znienacka, jak złapała chandrę, tak samo szybko dupsko jej odżyło:)

aaa. Zuzka nową linę dostała!! jest zarąbiście niebieska! :p niestety... tamta linka została w Łodzi, zapomniałam zapakować... no i stwierdziliśmy, że nie będziemy już jej wozić... i teraz Zuzka ma tu w W-wie 20 metrów:diabloti: a w Łodzi zostalo 10[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Purple][B]

zaraz jeszcze wygrzebię troszkę foteczek dla Was na pocieszkę:)
bo faktycznie coś pustawo w tym naszym blogasie ostatnimi czasy :roll:
opuściliśmy się... :-?
[/B][/COLOR]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jest jutro a fotów brak:cool1: Basia cyganko ty:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]ooj... zaraz tam cyganko :cool3:
cekinem nawet żadnym nie błysnęłam, a Ty mnie już w jakie wróżenie z fusów wkręcasz :diabloti: :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='matinestka']w końcu witamy Zuzkowe:oops: ... i czekamy z niecierpliwoscia na zdjeica :) to Wy teraz warszawiacy ulalala:) no łądnie:)

może kiedy zobacze Was na jakim spacerku :)
[B][COLOR=Purple]witaajcie!! :multi:
ojeeeju... jak Was dawno nie było...
a gdzieś Wy bywacie? w jakich okolicach?
nie sądziłam, że Wy z W-wy...

[/COLOR][/B] pozdrawiamy bardzo ciepeło :)

:bluepaw:[/quote]
[COLOR=Purple][B]całujemy!! :loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='justysiek']czesc:loveu:do nas wpadnij bo juz dawno cie nie bylo i nie wiesz kilku rzeczy:loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]ooj.. kochana... chętnie chętnie...;)
ale póki co, znalazłam chwilę na zajrzenie do siebie...
o nadrabianiu na razie nawet nie marzę :roll:
ale niebawem przybędziemy :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Cześć :multi: wsiąkliście gdzieś w tej stolicy :razz: ;)[/quote]
[B][COLOR=Purple]eloł:)
no tak odrobinkę nam się wsiąkło...
a raczej naszemu czasowi :cool3:[/COLOR][/B]

Posted

[B][/B][quote name='emdziolek'][B]ja przyszłam prosić o pomoc:placz:[/B]
[URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10269506#post10269506[/URL][/quote]
[B][COLOR=Purple]emdziolku kochany... poczytałam wszystko... straszności straszności straszności... :-(
pomóc niebardzo mam jak... ale oczywiście porozsyłam, gdzie się da
mam nadzieję, że kocinka uda się uratować... i że zdrowy będzie...
wierzę w Ciebie Emi! nasza dobra duszyczko...:calus:

[/COLOR][/B][quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]heja:multi:

więcej Was nie ma niz jesteście:-(
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]no wiem... :roll:
okropni jesteśmy.... :niewiem:
ale kochamy Was! :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='Luzia&Funia']No właśnie :-(
Zawsze uważałam że stolica jest beeeee :diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple]ja się już jakoś oswoiłam...
ale fakt - czas tu jakoś szybciej ucieka... przynajmniej mnie...[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Bzikowa']wracać! :mad:[/quote]
[B][COLOR=Purple]a ta z kijem znowu :mdleje:
z sercem na dłoni, to już nie łaska? :eviltong:

[/COLOR][/B][quote name='g_o_n_i_a']Cześć Zuzanki :loveu: Wracaaajcie do nas :([/quote]
[B][COLOR=Purple]eloł króweczki!! :multi:
jesteśmy jesteśmy!!
szczególne pozdrowienia dla Edziosława :p

[/COLOR][/B][quote name='Selket']Kiedy wrócicie no :placz:[/quote]
[B][COLOR=Purple]no juuuu juuuu... nie płakusiaj.... :buzi:[/COLOR][/B]