clockwork Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witanko babo ze stolycy .... zaś beda gadać że chamstwo do miasta sie zjechało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wogóle to w końcu luzik z tyranem kierownikiem :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dzień dobry :) No nareszcie wróciliście na całego! :multi: :loveu: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0003.jpg[/URL] Kochana Zuzinka, ale się stęskniłam za tą mordą :loveu: Cieszę się, że Wam się udało - z wszystkim :) Teraz będzie już tylko lepiej :loveu: A historia z lustrem... :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Co oni wyprawiają? Ja mam czas, ja poczekam...;) [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0004.jpg[/URL] Fajnie, że wszystko udalo się!!! Quote
sota36 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ło kurde - Tys teraz "stoliczanka"!!! No nie pogadasz!!!!! Quote
agaciaaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześć Basiu :multi: Super, że miło masz w tej nowej pracy :) i oby tak zostało! Zuzkowe fotki superowe :loveu: tęskniłam za tym łaciatym ryjkiem :loveu: [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0034.jpg[/url] jak Ty to robisz że ona ma takie różowe poduchy? :crazyeye: Przyznaj sie, Zuzka nie wychodzi z domu!!!! I załatwia sie do kuwety!!!:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Buziaki! :loveu: Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='sota36']ło kurde - Tys teraz "stoliczanka"!!! No nie pogadasz!!!!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]POD-Stoliczanka :cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Witanko BAsiu Jak fajnie, ze juz jestes, brakowalo nam ciebie. Teraz pewnie na spacerach weicej spwo spotykacie i Zuza ma sie z kim bawic Quote
Bzikowa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Wow, super , że mieszkacie teraz w Warszawie :loveu: W jakiej dzielnicy, gdzie? My podwarszawscy :razz: Brawa dla Zuzki, że dzielnie dała radę przeprowadzce!!! :loveu: Quote
basia2202 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue][URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0036.jpg[/URL] => Ale głupa przycięła... Niby śpi, ale jednak czuwa... :evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/quote] [COLOR=Purple][B]ano... bo z niej gupecek taki :eviltong: :evil_lol: [/B][/COLOR][quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Wam :loveu::multi: super że Zuzka już się zadomowiła w nowym miejscu :) a zdjęcia słodkie, jak to Zuzkowe :) te jej oczy są rozbrajające :loveu: miziaki i pozdrowienia :) :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]elllllooooołłłł ryjecki Wy moje :loveu: cmokale dla Salsiuchy!! :p [/COLOR][/B][quote name='Selket']Cześć! Śliczna Zuzanka :loveu: I jaka dzielna, zniosła wybryki Państwa ;)[/quote] [COLOR=Purple][B]hej ciotka :multi: pff... ona dzielna :cool3: pff.... nasze wybryki :cool3: to my byliśmy dzielni i cierpliwi, że znieśliśmy to, jaką niedobrzycą była zaraz po przeprowadzce :eviltong: w mózgu jej się pokiełbasiło i przeistoczyło w totalną głupawkę:cool3: [/B][/COLOR][quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam:) Cudna psinka:loveu: Będę wpadać częściej:) [/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple] witaaajcie witaaajcie:) i oczywiście zapraszamy jak najczęściej :loveu: [/COLOR][/B][quote name='evaxon']czesx warszawianki:multi:[/quote] [COLOR=Purple][B]cześć pabianiczanki :p [/B][/COLOR][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to cieszkam że już rodzinka w komplecie ;)i powodzonka :loveu: Basiu w jakiej dzielnicy zamieszkaliście ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]my też cieszkamy :multi: i dziękujemy :loveu: a zamieszkaliśmy na Bródnie, niedaleko Targówka [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Basia to super że już wszystko ok! Oby tak dalej! Było trochę zamieszania ale chyba warto co?;) Trzymam za was:razz: [FONT=Verdana][COLOR=Purple]ooj.... nawet nie masz pojęcia, jak bardzo było warto!:multi: święty spokój, zero nerwów i kultura w pracy... wysypiam się... no i najważniejsze, że wreszcie together :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B] A mnie zapakujecie:roll: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0001.jpg[/URL] :evil_lol: [FONT=Verdana][COLOR=Purple]Zuzka została zapakowana... ale w pociąg :cool3:[/COLOR][/FONT] Aaaaa i zapomniała bym. Uważajcie z tym wczesnym chodzeniem spać, to niebezpieczne jest:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Purple][B]ale że zupełnie nie rozumiem o co Ci się rozchodzi :roll: :evil_lol: [/B][/COLOR][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witanko babo ze stolycy .... [COLOR=Purple]witaj babo z Jebia :evil_lol: [/COLOR] zaś beda gadać że chamstwo do miasta sie zjechało :evil_lol: [COLOR=Purple]subtelna gadzina się odezwała :eviltong: :diabloti: [/COLOR] a wogóle to w końcu luzik z tyranem kierownikiem :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]ech... no nie masz pojęcia, jak się cieszę! :multi:pewnie sporo czasu jeszcze minie, zanim mi się przestanie to śnić po nocach i odzyskam spokój psychiczny:roll: ale wszystko jet na dobrej drodze :loveu: zupełnie mi się otoczenie zmieniło i klimat (w sensie, że nie o pogodę mi chodzi;) ) i jest fajno :p [/COLOR][/B][quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) No nareszcie wróciliście na całego! :multi: :loveu: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0003.jpg[/URL] Kochana Zuzinka, ale się stęskniłam za tą mordą :loveu: Cieszę się, że Wam się udało - z wszystkim :) Teraz będzie już tylko lepiej :loveu: A historia z lustrem... :evil_lol:[/quote] [COLOR=Purple][B]witaaanko Gizmulce!! :multi: ano wrócilim:loveu: i musi być tylko lepiej!:) [/B][/COLOR][B][/B] Quote
basia2202 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Jagoda*']Co oni wyprawiają? Ja mam czas, ja poczekam...;) [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0004.jpg[/URL] Fajnie, że wszystko udalo się!!![/quote] [B][COLOR=Purple]ooj.. wcale nie była taka cierpliwa, żeby czekać... raczej czuła, że coś się święci...:roll: łaziła niespokojna taka... chyba się bajała, co by jej nie porzucić... żeby w Łodzi sama nie została... najważniejsze, że teraz jest już szczęśliwą gadzinką:loveu: właśnie leży koło mnie... ja na podłodze przy kompiku... a Zuzinka z ryjkiem na moich kolanach :p milusio... :loveu: a w ogóle to dzień dober Jagódko:) [/COLOR][/B] [quote name='sota36']ło kurde - Tys teraz "stoliczanka"!!! No nie pogadasz!!!!![/quote] [B][COLOR=Purple]taa... jasne Joluś :cool3: to Ty nie wiesz, że większość Warszawiaków to przyjezdni? :evil_lol: a Łodzianką to pewnie zawsze zostanę ;) [/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Cześć Basiu :multi: Super, że miło masz w tej nowej pracy :) i oby tak zostało! Zuzkowe fotki superowe :loveu: tęskniłam za tym łaciatym ryjkiem :loveu: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0034.jpg[/URL] jak Ty to robisz że ona ma takie różowe poduchy? :crazyeye: Przyznaj sie, Zuzka nie wychodzi z domu!!!! I załatwia sie do kuwety!!!:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Buziaki! :loveu:[/quote] [COLOR=Purple][B]witanko!! :multi: no do kuwety zaraz :mad: do tualety! :eviltong: :diabloti: w końcu w wielkim mieście mieszka teraz! :evil_lol: a tak serio serio... to ja niee wiem... może sobie myje łapy i ma różowe... :roll::evil_lol: ale nie zawsze są takie czyściutkie;) taki już urok Zuki widać;) łaciaty różowy ryjek i kuśpetki :p [/B][/COLOR][B][/B] Quote
basia2202 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]POD-Stoliczanka :cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]ee...? :razz: [/COLOR][/B][quote name='Izabela124.']Witanko BAsiu Jak fajnie, ze juz jestes, brakowalo nam ciebie. Teraz pewnie na spacerach weicej spwo spotykacie i Zuza ma sie z kim bawic[/quote] [B][COLOR=Purple]witajcie Izuś z Bobikiem :multi: póki co to niebardzo z tymi psimi kolegami;) za to focha się jakoś na sąsiada-jamnika :evil_lol: już drugi raz spotkała go przy windzie na parterze.... i coś jej się chłopak nie podoba :evil_lol: za to pańcia jamniczka respekta do nas odczuwa i ustępuje nam miejsca jak się pojawiamy :eviltong: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='Bzikowa']Wow, super , że mieszkacie teraz w Warszawie :loveu: W jakiej dzielnicy, gdzie? My podwarszawscy :razz: Brawa dla Zuzki, że dzielnie dała radę przeprowadzce!!! :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]witajcie Bziki :) mieszkamy na Bródnie, pisałam wcześniej Alusi już;) no a Zuzka.. dzielna była... nie miała wyjścia, rzecz jasna:)[/COLOR][/B] Quote
Jagoda1 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Basia, wróciła do "formy", mamy wiadomości maści wszelakiej... Basieńko, wyczuwa sie, ze jestescie zadowoleni - buziaki! :loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Jagoda*']Basia, wróciła do "formy", mamy wiadomości maści wszelakiej... Basieńko, wyczuwa sie, ze jestescie zadowoleni - buziaki! :loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Purple][B]ooooj... taaaak!! :multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=Purple]co do wiadomości maści wszelakiej.. mogę powiedzieć... że na osiedlu przy takim długim bloku jest taki wieeeelki ogromny trawnik.. z dmuchawcami... :) i Zuzka tam głupawki dostaje :evil_lol: hula jak kozica normalnie :sweetCyb::laugh2_2::jumpie: ja dziś miałam buty całe w dmuchawcach... a Zuzka ryjocka :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]no do kuwety zaraz :mad: do tualety! :eviltong: :diabloti: w końcu w wielkim mieście mieszka teraz! :evil_lol: a tak serio serio... to ja niee wiem... może sobie myje łapy i ma różowe... :roll::evil_lol: ale nie zawsze są takie czyściutkie;) taki już urok Zuki widać;) łaciaty różowy ryjek i kuśpetki :p [/B][/COLOR][/quote] A no to jak do tualety, to respekt :cool3: ja Sary nauczyć nie moge :roll: :evil_lol::evil_lol: Sara też ma troche różowego na poduchach.. tylko że on jest zawsze brudno-szary :eviltong: czaaasem po kąpieli jak porządnie poszoruje, to troche róż sie przebija :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przyszłam Wam życzyć dobrej nocki :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
madziorna Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]I pijemy za 500 stronkę!!! :laola: :smilecol::cunao::drinka::drinka::drinka::drink1::drink1::drink1::drink1::knajpa::knajpa::knajpa::chlup:[/COLOR][/I][/B] Quote
emdziolek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]MISZCZU! Czytałam eleboraty i widziałam foty! cieszkam ze atmosferka w pracy taka fajniuszkowa:multi: i ze Zuzanka sie juz zaklimatyzowała:loveu::multi: Buzuaczkuje cie!:loveu: to mówiłam ja - uczeń:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam odwiedzić laskę z CITY:razz::evil_lol: Witaj Barbaro:razz::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fuga*** Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 witaj,bardzo się cieszę, że się tak dobrze odnajdujecie w naszym "mieście utrapienia" i że Zuzka taka dzielna (co wynika z opowieści) i śliczna (z fotek). Wszystkiego dobrego, bawcie się tu dobrze :-) mam nadzieję, że w spokojniejszym czasie Zuzka z Fusią poszaleją. Quote
Luzia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Witamy i od razu gratulacje 500 stronki składamy :multi: Quote
BeaC Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [COLOR=DarkRed][B]hejka Baśśś cieszę się że już na nowym miejscu i ze fajnie masz:multi: i spokój w pracy :multi::multi: i nowe mieszkanie:multi::multi::multi: i wogole:multi::multi::multi::multi::multi: zauważyłam niechcący twój lans u mnie:razz::razz::razz: [/B][/COLOR] Quote
justysiek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Czesc fajnie ze sie wszystko dobzie poukladalo cieszkamy sie:loveu::loveu::loveu:slicze fotki:evil_lol:i Zuzka jak duzia albo juz jej dawno nie widzialam:pbussski:loveu: Quote
basia2202 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [COLOR=Purple][B]WITAJCIE!:) Zuzce dziś skosili jej wieeeeeeeeelki trawnik, na którym już polubiła hulać:cool3: no i nie można już wpadać w dmuchawce :roll: :evil_lol: aaale... teraz za to jest zapach nowy:cool3: świeża skoszona trawka... dzisiaj Zuzka była wąchaczem :diabloti: aa.. i zapomniałam powiedzieć... Zuzka została już okrzyknięta psem mordercą w nowym bloku! :cool3: jest rasą niebezpieczną! :diabloti: taki jeden moher z jamniczkiem... stwierdził, że Zuzka niebezpieczna... że w kagańcu nie chodzi... (Mariusz jej na to, że jest na smyczy! nie musi mieć jednego i drugiego:eviltong: ) na a moher na to, że to co... przecież to rasa niebezpieczna!!! :crazyeye: no szkoda, że mnie przy tym nie było... bo bym jej powiedziała, że to jej jamnik jest niebezpieczny :cool3: chodzi bez smyczy! bez kagańca! a jamniki to myśliwskie psy przecież :razz: myśliwskie - na pewno równa się niebezpieczne i morderca :diabloti: :evil_lol: aale.. jak ją spotkam, to jej to powiem :eviltong: za to inny pan chętnie jechał z Zuzką w windzie:) a jak Zuzka go powąchała, to powiedział, że jest pieszczochą :lol: :p dzisiaj inny sąsiad jechał z nami windą i też się nie bał psa mordercy! :diabloti: pewnie dlatego, że sam ma psa - tak mówił przynajmniej;) [/B][/COLOR][quote name='agaciaaa']A no to jak do tualety, to respekt :cool3: ja Sary nauczyć nie moge :roll: :evil_lol::evil_lol: Sara też ma troche różowego na poduchach.. tylko że on jest zawsze brudno-szary :eviltong: czaaasem po kąpieli jak porządnie poszoruje, to troche róż sie przebija :evil_lol:[/quote] [COLOR=Purple][B]to coś słabo szorujesz :eviltong::lol: [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts