Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witanko babo ze stolycy .... zaś beda gadać że chamstwo do miasta sie zjechało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a wogóle to w końcu luzik z tyranem kierownikiem :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dzień dobry :)

No nareszcie wróciliście na całego! :multi: :loveu:

[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0003.jpg[/URL]

Kochana Zuzinka, ale się stęskniłam za tą mordą :loveu:

Cieszę się, że Wam się udało - z wszystkim :) Teraz będzie już tylko lepiej :loveu:

A historia z lustrem... :evil_lol:

Posted

Cześć Basiu :multi: Super, że miło masz w tej nowej pracy :) i oby tak zostało!

Zuzkowe fotki superowe :loveu: tęskniłam za tym łaciatym ryjkiem :loveu:

[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0034.jpg[/url] jak Ty to robisz że ona ma takie różowe poduchy? :crazyeye: Przyznaj sie, Zuzka nie wychodzi z domu!!!! I załatwia sie do kuwety!!!:diabloti: :evil_lol::evil_lol:

Buziaki! :loveu:

Posted

Wow, super , że mieszkacie teraz w Warszawie :loveu:
W jakiej dzielnicy, gdzie?
My podwarszawscy :razz:

Brawa dla Zuzki, że dzielnie dała radę przeprowadzce!!! :loveu:

Posted

[quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue][URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0036.jpg[/URL] => Ale głupa przycięła... Niby śpi, ale jednak czuwa... :evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/quote]
[COLOR=Purple][B]ano... bo z niej gupecek taki :eviltong: :evil_lol:

[/B][/COLOR][quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Wam :loveu::multi:
super że Zuzka już się zadomowiła w nowym miejscu :)
a zdjęcia słodkie, jak to Zuzkowe :)
te jej oczy są rozbrajające :loveu:
miziaki i pozdrowienia :) :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]elllllooooołłłł ryjecki Wy moje :loveu:
cmokale dla Salsiuchy!! :p

[/COLOR][/B][quote name='Selket']Cześć! Śliczna Zuzanka :loveu: I jaka dzielna, zniosła wybryki Państwa ;)[/quote]
[COLOR=Purple][B]hej ciotka :multi:
pff... ona dzielna :cool3: pff.... nasze wybryki :cool3:
to my byliśmy dzielni i cierpliwi, że znieśliśmy to, jaką niedobrzycą była zaraz po przeprowadzce :eviltong: w mózgu jej się pokiełbasiło i przeistoczyło w totalną głupawkę:cool3:

[/B][/COLOR][quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam:)
Cudna psinka:loveu:
Będę wpadać częściej:)
[/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple] witaaajcie witaaajcie:)
i oczywiście zapraszamy jak najczęściej :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='evaxon']czesx warszawianki:multi:[/quote]
[COLOR=Purple][B]cześć pabianiczanki :p

[/B][/COLOR][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to cieszkam że już rodzinka w komplecie ;)i powodzonka :loveu:
Basiu w jakiej dzielnicy zamieszkaliście ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]my też cieszkamy :multi: i dziękujemy :loveu:
a zamieszkaliśmy na Bródnie, niedaleko Targówka

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Basia to super że już wszystko ok! Oby tak dalej! Było trochę zamieszania ale chyba warto co?;) Trzymam za was:razz:
[FONT=Verdana][COLOR=Purple]ooj.... nawet nie masz pojęcia, jak bardzo było warto!:multi: święty spokój, zero nerwów i kultura w pracy... wysypiam się... no i najważniejsze, że wreszcie together :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[B] A mnie zapakujecie:roll:
[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0001.jpg[/URL]
:evil_lol: [FONT=Verdana][COLOR=Purple]Zuzka została zapakowana... ale w pociąg :cool3:[/COLOR][/FONT]
Aaaaa i zapomniała bym. Uważajcie z tym wczesnym chodzeniem spać, to niebezpieczne jest:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B]ale że zupełnie nie rozumiem o co Ci się rozchodzi :roll: :evil_lol:

[/B][/COLOR][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witanko babo ze stolycy ....
[COLOR=Purple]witaj babo z Jebia :evil_lol: [/COLOR]
zaś beda gadać że chamstwo do miasta sie zjechało :evil_lol:
[COLOR=Purple]subtelna gadzina się odezwała :eviltong: :diabloti:
[/COLOR] a wogóle to w końcu luzik z tyranem kierownikiem :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]ech... no nie masz pojęcia, jak się cieszę! :multi:pewnie sporo czasu jeszcze minie, zanim mi się przestanie to śnić po nocach i odzyskam spokój psychiczny:roll: ale wszystko jet na dobrej drodze :loveu:
zupełnie mi się otoczenie zmieniło i klimat (w sensie, że nie o pogodę mi chodzi;) ) i jest fajno :p

[/COLOR][/B][quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :)
No nareszcie wróciliście na całego! :multi: :loveu:
[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0003.jpg[/URL]
Kochana Zuzinka, ale się stęskniłam za tą mordą :loveu:
Cieszę się, że Wam się udało - z wszystkim :) Teraz będzie już tylko lepiej :loveu:
A historia z lustrem... :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Purple][B]witaaanko Gizmulce!! :multi:
ano wrócilim:loveu:
i musi być tylko lepiej!:)

[/B][/COLOR][B][/B]

Posted

[quote name='Jagoda*']Co oni wyprawiają? Ja mam czas, ja poczekam...;)
[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0004.jpg[/URL]
Fajnie, że wszystko udalo się!!![/quote]
[B][COLOR=Purple]ooj.. wcale nie była taka cierpliwa, żeby czekać...
raczej czuła, że coś się święci...:roll: łaziła niespokojna taka...
chyba się bajała, co by jej nie porzucić... żeby w Łodzi sama nie została...
najważniejsze, że teraz jest już szczęśliwą gadzinką:loveu:
właśnie leży koło mnie... ja na podłodze przy kompiku... a Zuzinka z ryjkiem na moich kolanach :p milusio... :loveu:
a w ogóle to dzień dober Jagódko:)
[/COLOR][/B]

[quote name='sota36']ło kurde - Tys teraz "stoliczanka"!!! No nie pogadasz!!!!![/quote]
[B][COLOR=Purple]taa... jasne Joluś :cool3:
to Ty nie wiesz, że większość Warszawiaków to przyjezdni? :evil_lol:
a Łodzianką to pewnie zawsze zostanę ;)

[/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Cześć Basiu :multi: Super, że miło masz w tej nowej pracy :) i oby tak zostało!
Zuzkowe fotki superowe :loveu: tęskniłam za tym łaciatym ryjkiem :loveu:
[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0034.jpg[/URL] jak Ty to robisz że ona ma takie różowe poduchy? :crazyeye: Przyznaj sie, Zuzka nie wychodzi z domu!!!! I załatwia sie do kuwety!!!:diabloti: :evil_lol::evil_lol:
Buziaki! :loveu:[/quote]
[COLOR=Purple][B]witanko!! :multi:
no do kuwety zaraz :mad: do tualety! :eviltong: :diabloti: w końcu w wielkim mieście mieszka teraz! :evil_lol:
a tak serio serio... to ja niee wiem... może sobie myje łapy i ma różowe... :roll::evil_lol: ale nie zawsze są takie czyściutkie;) taki już urok Zuki widać;) łaciaty różowy ryjek i kuśpetki :p

[/B][/COLOR][B][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]POD-Stoliczanka :cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]ee...? :razz:

[/COLOR][/B][quote name='Izabela124.']Witanko BAsiu
Jak fajnie, ze juz jestes, brakowalo nam ciebie. Teraz pewnie na spacerach weicej spwo spotykacie i Zuza ma sie z kim bawic[/quote]
[B][COLOR=Purple]witajcie Izuś z Bobikiem :multi:
póki co to niebardzo z tymi psimi kolegami;) za to focha się jakoś na sąsiada-jamnika :evil_lol: już drugi raz spotkała go przy windzie na parterze.... i coś jej się chłopak nie podoba :evil_lol: za to pańcia jamniczka respekta do nas odczuwa i ustępuje nam miejsca jak się pojawiamy :eviltong: :diabloti:

[/COLOR][/B][quote name='Bzikowa']Wow, super , że mieszkacie teraz w Warszawie :loveu:
W jakiej dzielnicy, gdzie?
My podwarszawscy :razz:

Brawa dla Zuzki, że dzielnie dała radę przeprowadzce!!! :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]witajcie Bziki :)
mieszkamy na Bródnie, pisałam wcześniej Alusi już;)
no a Zuzka.. dzielna była... nie miała wyjścia, rzecz jasna:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Jagoda*']Basia, wróciła do "formy", mamy wiadomości maści wszelakiej...
Basieńko, wyczuwa sie, ze jestescie zadowoleni - buziaki! :loveu::loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=Purple][B]ooooj... taaaak!! :multi:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=Purple]co do wiadomości maści wszelakiej.. mogę powiedzieć... że na osiedlu przy takim długim bloku jest taki wieeeelki ogromny trawnik.. z dmuchawcami... :)
i Zuzka tam głupawki dostaje :evil_lol: hula jak kozica normalnie :sweetCyb::laugh2_2::jumpie:
ja dziś miałam buty całe w dmuchawcach... a Zuzka ryjocka :evil_lol:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]no do kuwety zaraz :mad: do tualety! :eviltong: :diabloti: w końcu w wielkim mieście mieszka teraz! :evil_lol:
a tak serio serio... to ja niee wiem... może sobie myje łapy i ma różowe... :roll::evil_lol: ale nie zawsze są takie czyściutkie;) taki już urok Zuki widać;) łaciaty różowy ryjek i kuśpetki :p

[/B][/COLOR][/quote]

A no to jak do tualety, to respekt :cool3: ja Sary nauczyć nie moge :roll: :evil_lol::evil_lol:
Sara też ma troche różowego na poduchach.. tylko że on jest zawsze brudno-szary :eviltong: czaaasem po kąpieli jak porządnie poszoruje, to troche róż sie przebija :evil_lol:

Posted

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]I pijemy za 500 stronkę!!! :laola: :smilecol::cunao::drinka::drinka::drinka::drink1::drink1::drink1::drink1::knajpa::knajpa::knajpa::chlup:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]MISZCZU!
Czytałam eleboraty i widziałam foty!

cieszkam ze atmosferka w pracy taka fajniuszkowa:multi:

i ze Zuzanka sie juz zaklimatyzowała:loveu::multi:

Buzuaczkuje cie!:loveu:

to mówiłam ja - uczeń:evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

witaj,bardzo się cieszę, że się tak dobrze odnajdujecie w naszym "mieście utrapienia" i że Zuzka taka dzielna (co wynika z opowieści) i śliczna (z fotek). Wszystkiego dobrego, bawcie się tu dobrze :-) mam nadzieję, że w spokojniejszym czasie Zuzka z Fusią poszaleją.

Posted

[COLOR=DarkRed][B]hejka Baśśś

cieszę się że już na nowym miejscu i ze fajnie masz:multi:
i spokój w pracy :multi::multi:
i nowe mieszkanie:multi::multi::multi:
i wogole:multi::multi::multi::multi::multi:

zauważyłam niechcący twój lans u mnie:razz::razz::razz:
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Purple][B]WITAJCIE!:)

Zuzce dziś skosili jej wieeeeeeeeelki trawnik, na którym już polubiła hulać:cool3: no i nie można już wpadać w dmuchawce :roll: :evil_lol:
aaale... teraz za to jest zapach nowy:cool3: świeża skoszona trawka... dzisiaj Zuzka była wąchaczem :diabloti:

aa.. i zapomniałam powiedzieć... Zuzka została już okrzyknięta psem mordercą w nowym bloku! :cool3: jest rasą niebezpieczną! :diabloti: taki jeden moher z jamniczkiem... stwierdził, że Zuzka niebezpieczna... że w kagańcu nie chodzi... (Mariusz jej na to, że jest na smyczy! nie musi mieć jednego i drugiego:eviltong: ) na a moher na to, że to co... przecież to rasa niebezpieczna!!! :crazyeye: no szkoda, że mnie przy tym nie było... bo bym jej powiedziała, że to jej jamnik jest niebezpieczny :cool3: chodzi bez smyczy! bez kagańca! a jamniki to myśliwskie psy przecież :razz: myśliwskie - na pewno równa się niebezpieczne i morderca :diabloti: :evil_lol: aale.. jak ją spotkam, to jej to powiem :eviltong:

za to inny pan chętnie jechał z Zuzką w windzie:) a jak Zuzka go powąchała, to powiedział, że jest pieszczochą :lol: :p dzisiaj inny sąsiad jechał z nami windą i też się nie bał psa mordercy! :diabloti: pewnie dlatego, że sam ma psa - tak mówił przynajmniej;)

[/B][/COLOR][quote name='agaciaaa']A no to jak do tualety, to respekt :cool3: ja Sary nauczyć nie moge :roll: :evil_lol::evil_lol:
Sara też ma troche różowego na poduchach.. tylko że on jest zawsze brudno-szary :eviltong: czaaasem po kąpieli jak porządnie poszoruje, to troche róż sie przebija :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Purple][B]to coś słabo szorujesz :eviltong::lol:

[/B][/COLOR]