basia2202 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [COLOR=Purple][B]witajcie wszyscy! :loveu: a u nas dziś śnieg sypie, że o matkooo:evil_lol: bieluśko jak nie wiem :) szkoda, że nie na święta:mad: buziaki dla Wszystkich:) rabotać trzeba... ech... komu jeszcze się tak koszmarnie wstawało, jak mnie? :roll: spaaaaaaaaaaaać:roll: [/B][/COLOR] Quote
emdziolek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]witajcie wszyscy! :loveu: a u nas dziś śnieg sypie, że o matkooo:evil_lol: bieluśko jak nie wiem :) szkoda, że nie na święta:mad: buziaki dla Wszystkich:) rabotać trzeba... ech... komu jeszcze się tak koszmarnie wstawało, jak mnie? :roll: spaaaaaaaaaaaać:roll: [/B][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Mi się kooooooszkanie wstawało i nie poszłam na pierwszy WF:evil_lol: Witanko!:multi:[/B][/COLOR] Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Mi się tak ciężko wstawało że do szkoły nie poszłam wcale :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Basiu :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Przesyłam dla Zuzi moc uścisków i całusów...zresztą buziaki także są dla Ciebie :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
emdziolek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Witano Basiu!:multi: Wracaj do nas!:loveu: U mnie eleborat specjalnie for U miSZCZU:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Jagoda1 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witaj, już niedługo dłuższy dzień, będzie łepiej:razz:.. Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:melduję że dziś się zdrzemłam po południu i teraz mam tyły czasowo robocze :razz::razz: Basiu środek na uspokojenie bez problemu wet Ci poleci ...nasz nawet pytał czy chcemy .../ szkoda ze dla siebie nie wzięłam :evil_lol:/...jak bylismy w niedzielke przed Sylwestrem na szczepieniu buziory dla Was :p:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
justysiek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [COLOR=SeaGreen]Cześć Basieńko:loveu::loveu::loveu:coś cie dawno u nas nie było...:shake::-(wszystkiego naj naj naj w nowym lepsiejszym roczku odemnie i mojego szkrabcia:evil_lol:pozdrawiam i śle buziaki aaaaaaaa i ama nowe zdjęcia zapraszam [/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101268&page=6[/URL]:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobry wieczór Nasza-Klasowiczko :cool3: Biedna Zuzieńka w Sylwestra :( Ważne, że już po wszystkim! Ten pierwszy Sylwester zawsze najgorszy - nigdy nie wiadomo jak ukochana morda zareaguje. I tak nie było tak źle... :) Czekam na zdjęcia i pozdrawiam cieplutko :loveu: Quote
BeaC Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Witaj Basieńko............. wchodziłam tutaj parę razy ale nie zostawiałam żadnego śladu:razz::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze Basik jestem i zmykam liczyć....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem TU, w przeciwieństwie do ciebie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Basiu, wracajcie!!! Brakuje mi Twoich elaboratów ;) Quote
Marzena&Gusti Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Basiu wróciłam,a Ty gdzie jesteś?? Mam fotki z wyjazdu w galerii;) Dziękuję za sms-ka z życzeniami noworocznymi:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Tęsknimy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Basiu Basieńko...gdzieś Ty się podziała? Cześć :multi::multi::multi: :loveu: kurcze...czekam z niecierpliwością na te foteczki Zuzki, o których mi mówiłaś Kochaniutka :cool1: :eviltong: Buziaki, Miziaki, Pozdrowienia :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
olifka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Cześc Basieńko:loveu: Foty świąteczne widziałam:loveu: Ta jest piękna [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1459.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts