Izabela124. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Czesc:loveu: Ile tu superowych foteczek:crazyeye::multi::multi: Pozdrawiamy:loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ooOO Basiu cieszę się straszliwie że jesteście cali i zdrowi :multi::multi::multi: no i całe szczęście że dałaś foteczki :loveu::loveu::loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1371.jpg ona robi przesłodkie minki :loveu::loveu: takie maślane oczka ma :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No nareszcie sie odezwałaś :) jak miło sobie przypomnieć śliczną Zuzanke :loveu: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 wiedziałam że to cisza przed burzą.... nie ma cie nie ma a jak sie pojawisz to fotecki bendom... nie zawiodłaś mnie :loveu::loveu: P.S. nie czytałam... padam na ryj :mdleje: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork'] P.S. nie czytałam... padam na ryj :mdleje: Wstań, damie nie wypada:roll::roll: Ja też nie czytałam, ale to z lenistwa:oops: Ale fotki olbrzymki widziałam - ile ona teraz waży??:p Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :multi::multi::multi:czytam czytam i ogladam :loveu: ha ha ha ....ćliczna :loveu::loveu::loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1374.jpg Quote
basia2202 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 CZEEEEść WSZYSCYYYYY!! :grins: [quote name='Izabela124.']Czesc:loveu: Ile tu superowych foteczek:crazyeye::multi: Pozdrawiamy:loveu: witaj Izabelko:p super, że foteczki się podobają:) [quote name='jonQuilla']ooOO Basiu cieszę się straszliwie że jesteście cali i zdrowi :multi: no i całe szczęście że dałaś foteczki :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1371.jpg ona robi przesłodkie minki :loveu: takie maślane oczka ma :loveu: hej - mój Ty przebiśniegu :evil_lol: :loveu: buzioleeeeee :calus: [quote name='agaciaaa']No nareszcie sie odezwałaś :) jak miło sobie przypomnieć śliczną Zuzanke :loveu: oo.. i Agatka nas odwiedziła :multi: całusy dla skośnookiej blondyny ;) :loveu: [quote name='agbar']bylam, widzialam, wroce:grins: super, super, mam nadzieję :evil_lol: :diabloti: [quote name='clockwork']wiedziałam że to cisza przed burzą.... nie ma cie nie ma a jak sie pojawisz to fotecki bendom... nie zawiodłaś mnie :loveu: P.S. nie czytałam... padam na ryj :mdleje: zawsze się starałam spełniać Twe oczekiwania, o Madzialeeeenoo :loveu: Madzia... Ty nie padaj u mnie... :stop: będziesz potem chciała odszkodowania jak się poobijasz :cool3: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Medorowa']Wstań, damie nie wypada:roll: oo!! Medorowa ma rację :p Ja też nie czytałam, ale to z lenistwa:oops: się człowiek namęczy i ooo! :obrazic: Ale fotki olbrzymki widziałam - ile ona teraz waży??:p nie wiem, ile teraz... nie mam siły już gadziny podnosić i ważyć :roll: teraz to już tylko o weta się waży... jakieś 1-1,5 tyg. po sterylce ważyła 32 kilo...:diabloti: a to było... ze 3-4 tyg. temu... troszkę jej pewnie przybyło... może... ze 2 kilo? :cool3: nie mam pojęcia... [quote name='Alicja']:multi:czytam czytam i ogladam :loveu: witaj NIEleniwa Alusiu :multi: :loveu: ha ha ha ....ćliczna :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1374.jpg hi hi :loveu: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :hand: witanko :multi::multi:z samego raneczka ......mokrego i wcale nie miłego :cool1: Quote
basia2202 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:hand: witanko :multi:z samego raneczka ......mokrego i wcale nie miłego :cool1: witaj Aluś:) szczerze mówiąc... - jest dziś paskudnie :roll: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='basia2202']witaj Aluś:) szczerze mówiąc... - jest dziś paskudnie :roll: :evil_lol::evil_lol:ale z tego powodu spacerek był blyskawiczny ;)...Ozzy nie cierpi deszczu ...więc pozalatwiał sprawy wagi państwowj i biegiem do domeczku :p Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='basia2202'] oo!! Medorowa ma rację :p Jak zawsze:B-fly: się człowiek namęczy i ooo! :obrazic: No skoro Ty się już namęczyłaś, to chociaż mi daruj:evil_lol:;) Dobra, później przeczytam, jeno drugą kawę wypije;):multi::multi::multi: nie wiem, ile teraz... nie mam siły już gadziny podnosić i ważyć :roll: teraz to już tylko o weta się waży... jakieś 1-1,5 tyg. po sterylce ważyła 32 kilo...:diabloti: a to było... ze 3-4 tyg. temu... troszkę jej pewnie przybyło... może... ze 2 kilo? :cool3: nie mam pojęcia... hi hi :loveu: Niedługo dogoni mego Medka;):loveu::loveu: Ja tam swojego jeszcze podnoszę:roll::oops::oops::oops: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 i ja pocztałam... bo człowiek sie namęczy a TE nie czytają.....ooo! :obrazic: i nie zazdroszcze wydatków na swięta na remontus... :shake: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']i ja pocztałam... bo człowiek sie namęczy a TE nie czytają.....ooo! :obrazic: i nie zazdroszcze wydatków na swięta na remontus... :shake: O i ja:grins: I tam było o wydatkach na święta na remoncik:grins::grins: :scared: Quote
jonQuilla Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć Basiu :multi::multi: przesyłam dla Was dziewczyny mega uściski i buziaki :loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Zapisałyście tyle..kurcze nie nadąże nadrobic..więc się ciepło przywitam: cześć!!!:multi::multi::multi: Quote
olifka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć Zuzkowe:loveu::loveu: Przyszłyśmy powiedzieć że zyjemy i mamy się dobrze:loveu: A i wybacz mi ale nie nadrobię tych 100 stron.:mad::eviltong: Buziole w zuzkowy nochalek:loveu: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :multi::multi:witaj Basiu i Zuzanko :calus: Quote
jonQuilla Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 witam Was Basiu w środowy ciemny poranek :multi: :loveu::loveu: :multi: Quote
Marzena&Gusti Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cześć Basiu!Zaciskaj kciuki bo dzis mó szczenior jedzie się pokazać:) Quote
tygra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 a ile teraz ma Zuzka miesięcy? 32kg to kawał baby :) Moja tyle wazyła jak miała 10-11 miesięcy a teraz 28kg - chudzielec. Quote
BeaC Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Heja basienko!!!!!! widziałam Zuzk.e i cieszę się że się tak super sprawuje Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 witankuje sie !!!! z zuzkowymi :multi::multi: Quote
Recommended Posts