clockwork Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 zuzolandia napisał(a):z ust mi to wyjełas Klockowo hehehehhhe;-) dobrze ze ino to ;-) hehehhe witaj Zaziunkowano panciuniu ;-) pozdrowionka przesylamy !!!!! nic ci ani nie wyciągałam z ust ani do nich nie wkładałam :diabloti: BASIU!!! czy Ty obchodzisz imieninki?? czy Barbary raczej na śląsku sie łobchodzi z uwagi iż to patronka górników??? :razz: w razie czego Quote
Marzena&Gusti Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Oskar ma coś dla Ciebie a może Gusti? Przecież to ja miałem dawać! W takim razie ja dam:) Wszystkiego dobrego!:) Quote
agbar Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 dzien dobry Basiu wszystkiego najlepsiejszego z okazji imienin:loveu: Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cześć Basiu! Spełnienia marzeń życze :buzi: :Rose: Jak duuużo fotek :multi: tylko rzeczywiście przydałby sie im Rutinoscorbin :razz: ale nie jest źle ;) http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1328.jpg ta obroża jest super!!! i nawet świeci w ciemnościach :razz: :lol: Ta nowa koleżanka, to w ogóle niewyraźna.. ale fajna z niej czarna plama :loveu: :evil_lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1361.jpg świetna minka :lol: Quote
teqquila Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 BASIU WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSZEGO Z OKZAJI IMIENINEK [SIZE="2"]to kiedy imprezka?? :evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a):widziałam niewyrażną panne Zuzie.. rutinoskorbin jej :p noo... bo ona taka jakaś byłą właśnie rozmazana na tym spacerze :eviltong: zuzolandia napisał(a):z ust mi to wyjełas Klockowo hehehehhhe;-) dobrze ze ino to ;-) hehehhe yyy.. co Wy tam sobie z tymi ustami robicie? :crazyeye: :oops: :diabloti: świntuchy!:eviltong: witaj Zaziunkowano panciuniu ;-) pozdrowionka przesylamy !!!!! zaziunkowano?? :icon_roc: :evil_lol: witaj zakluckowano madzialeno :eviltong: pozdrófffka:loveu: Alicja napisał(a):Fotaski widzialam :grins: [SIZE=5] BASIU :Rose: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji imienin zdrówka , szczęścia , pomyślności dalszych sukcesów szkoleniowych z Zuzką i ...Mariuszem ;) o jaaa o jaaaaa.. ktoś o mnie pamiętaaaał!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: dziękuję Alusiu :calus: :loveu: kwiatuszki pięęęękne:) a jak pachną :B-fly: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć Basiu Imienionowa :multi: Zuzka ma takie odblaski na obroży że śmiało może być przykładem psa bezpiecznego na drodze ;) :evil_lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1366.jpg ślicznota :loveu: :multi: Wszystkiego Najlepszego :multi: helooooł żonkilkooo!! :multi: dziękuję za życzonka:Cool!: oooch.... i żonkilki dostałam :loveu: lubię bardzo:) P.S. bo Zuzka nam drogę oświetlała:evil_lol: a tak serio... to ta obroża świeciła tylko, jak się zdjęcia z lampą robiło;) emdziolek napisał(a):AaaAAa Mój mistrzuniu ma YmieninkY? Basiu!: Wszystkiego naj naj najlepszego!! ooo... i znowu kwiatuszki dostałaaaam!!:multi: dziękuję mła droga Emi za życzonka i pamięć:loveu: :calus: Imbirka napisał(a):Witaj Basiu, oderwałam się od pracy na chwilkę i przyszłam na imprezkę :p Szczęścia, zdrowia, pomyślności, nie zapomnij zaprosić mnie w gości..;):evil_lol: ooo.... mła kochana osobista kradziejka Bimberka!! :multi: witaj kochana!! :loveu: misio ślicznyyy!! i prezencik mi się tyż podobuje:) dziękuuujęęęęę :calus: clockwork napisał(a): BASIU!!! czy Ty obchodzisz imieninki?? czy Barbary raczej na śląsku sie łobchodzi z uwagi iż to patronka górników??? :razz: w razie czego obchodzę obchodzę:) u nas się obchodzi imieninki ;) dziękuję za cudną czarną różę - prosto z kopalni :multi: :loveu: czy ona z węgla jest udziergana?;) Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):Oskar ma coś dla Ciebie a może Gusti? Wszystkiego dobrego!:) cudna róża! :calus: dziękuję Wam kochani za pamięć:loveu: no... i prazede wszystkim Oskarkowi:) bo to przecież on wręczał:) P.S. sorki, że nie cytowałam zdjęć z cudnymi kwiatuszkami, ale tak szybciej było i krótsze posty;) wszystkie kwiaty i życzonka cudne i baaaardzo Wam dziękuję! :loveu: a teraz imprezka :cool3: ciacho i procenty dla wszystkich - bawmy się :cunao: :drink1: Quote
teqquila Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 a mnie olala :evil_lol: ide siem fochac jak zawsze hehehe Quote
Marzena&Gusti Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :drink1::drinka::cunao::drinking::cunao::cunao: Aż się normalnie upiłam:Djakie pyszności na stole...mniam:) Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 cholera... znowu zaślinie klawiature :shake: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 agbar napisał(a):dzien dobry Basiu wszystkiego najlepsiejszego z okazji imienin:loveu: witanko Aguś:) dziękuję Ci za pamięć:loveu: częstuj się ;) agaciaaa napisał(a):Cześć Basiu! Spełnienia marzeń życze :buzi: :Rose: dziękuję Agatko :loveu: :multi: Jak duuużo fotek :multi: tylko rzeczywiście przydałby sie im Rutinoscorbin :razz: ale nie jest źle ;) hihi.... noooo :) http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1328.jpg ta obroża jest super!!! i nawet świeci w ciemnościach :razz: :lol: Ta nowa koleżanka, to w ogóle niewyraźna.. ale fajna z niej czarna plama :loveu: :evil_lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1361.jpg świetna minka :lol: nowa koleżanka to w ogóle wyszła jakoś nie w ten czas na tych fotach :eviltong::evil_lol: miło, że rozmazane foteczki się podobały :loveu: teqquila napisał(a):BASIU WSZYSTKIEGO NAJ NAJLEPSZEGO Z OKZAJI IMIENINEK to kiedy imprezka?? :evil_lol: dziękuję Wam Tysiątka!! :calus: :loveu: a imprezka już trwaaa:) tańczymy ugi bugi... :evil_lol: :laola: i pijemy :beerchug: Quote
teqquila Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 a proszem bardzo hahaha ale taka impreke wieczorna a nie tera w dzien :evil_lol::evil_lol: ale ciasto zjem i siem napijem :evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 teqquila napisał(a):a mnie olala :evil_lol: ide siem fochac jak zawsze hehehe nie olała, nie olała.... nie rób scen :eviltong: pisałam w tym samym czasie co ty.. no ale... szybsza byłaś :evil_lol: wcinaj ciasto i się nie fochaj;) :loveu: Marzena&Gusti napisał(a)::drink1::drinka::cunao::drinking::cunao::cunao: Aż się normalnie upiłam:Djakie pyszności na stole...mniam:) smacznego i na zdrówko :loveu: tylko dziecku procentów nie dawaj :cool3: agaciaaa napisał(a):cholera... znowu zaślinie klawiature :shake: przyjadę i powycieram :p Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 teqquila napisał(a):a proszem bardzo hahaha ale taka impreke wieczorna a nie tera w dzien :evil_lol::evil_lol: ale ciasto zjem i siem napijem :evil_lol: wieczorem będzie ciąg dalszy :eviltong: :diabloti: a teraz na dobry humorek od rana... trzeba dobrze zacząć ten dzień:evil_lol: bGirl napisał(a):spełnienia marzeń Cleo & WielkoLUD dziękuję Wam biało-czarni za pamięć :loveu: :multi: pozdrawiam serdecznie:) Quote
teqquila Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 no ju wcianam wcinam i siem nie fochaj :) bo ja jestem szybcioreczka hahaha Quote
emdziolek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ciachem sie poczęstuje:D szampana wypije ale tańcować nie mogę:placz::placz::placz: Ale co tam na dogo moge tańcować: Balecik: :cunao: Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 basia2202 napisał(a):przyjadę i powycieram :p no to ruszaj w droge :razz: to ja sie napije, skoro jest okazja :drinking: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 teqquila napisał(a):no ju wcianam wcinam i siem nie fochaj :) bo ja jestem szybcioreczka hahaha no wieem wieeem... jak pędząca strzała jesteś... szybka jak błyskawica :evil_lol: emdziolek napisał(a):Ciachem sie poczęstuje:D szampana wypije ale tańcować nie mogę:placz: nie płakusiaj ;) Ale co tam na dogo moge tańcować: Balecik: :cunao: oo.. właśnie.. tu wszystko można:) cudnie mi się roztańczyłaś :loveu: mła elaboracka uczennico :p agaciaaa napisał(a):no to ruszaj w droge :razz: to ja sie napije, skoro jest okazja :drinking: jak tylko dostanę wszystkie prezenty to zaraz do Cię przylecę :evil_lol: :loveu: a muszę się pochwalić:) w pracy dostałam... kwiaty pikniutkie:) i malibuu :diabloti: mniaaammm... :chlup: :evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 basia2202 napisał(a): oo.. właśnie.. tu wszystko można:) cudnie mi się roztańczyłaś :loveu: mła elaboracka uczennico :p Już nie płakusiam:cool3: A tańczyc bude dalej:evil_lol: A eleborat zaraz napisze u Vegi na blogasiu:lol: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 agaciaaa napisał(a):to podziel sie malibu :lol: proszę bardzo:) nie wiem, jak Wy, ale ja uwielbiam z sokiem pomarańczowym :loveu: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):Ja poproszę malibu z mlekiem:) bardzo proszę:) Quote
Recommended Posts