Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 witajcie Zuzki:multi::multi::multi: ale sesje fotograficzną mieliście z zabaweczkami.... ekstra:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 cześć wszystkim!! :multi: :loveu: Werka... Zuzanka troszkę zazdrości Vectorkowi świniaczkowej nóżki;) Chciałam trochę poopowiadać... :cool3: no więc tak... poranny słodki aniołeczek:angel: zamienił się... w popołudniową małą diablicę :evilgrin: Zuzka zerwała dzisiaj dwie płytki pcv w przedpokoju... fakt, że od tego jej sikania na rogach zaczęły się gdzieniegdzie odklejać... widać.. uznała, że najwyższy czas wywalić to cholerstwo i położyć coś nowszego :mad: ładniejszego i bardziej praktycznego :diabloti: oczywiście wszystko było zaszczane... łącznie z kocykiem... piękną nową sznurkową kością z frędzelkami :lmaa: i również sama Zuzka waliła nieco sikami (na głowie, uszach... jakim cudem właśnie tam? ):shock:o litooościii :modla: Zuzkę trzeba było nieco wyczyścić.. ale.. stwierdziłam, że dokładniej ją przepiorę po ostatnim spacerze... może trochę się też wywietrzy na dworzu :-? no więc poleciałyśmy na spacerek... :painting: Zuzka trochę pohasała luzem po trawach... a potem poznała Teguilę:) amstafkę bardzo miłą :p ech... i co ja mam począć z taką małą diablicą? zrywać pcv już teraz, czy poczekać aż Zuzka sama obrobi cały przedpokój? :cool3: :evil_lol: gadzina mała niedobra... Quote
Gosia>>> Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ja tam bym poczekała:) Z doświadczenia wiem, że najciekawsze jeszcze hen przed Tobą:) Brutus największych zniszczeń dokonał jak miał jakieś 6 do 8 miesięcy i nie dlatego, że w tym czasie jakoś szczególnie nasiliły się jego niszczycielskie zapędy tylko dlatego, że miał większe możliwości:diabloti: pcv, drewno, plastik, cegła w ścianie itd:) przerobił wszystko, Twoja zuzka tez przerobi, bez obaw:) i mogę za to ręczyć, bo bulle to niszczyciele a nie psy i pamiętam Twoje obawy i niepokój w którymś z pierwszych postów na Wszystko o psach, juz wtedy prognozowałam, że będzie nieźle:diabloti: no cóż... Kochana wszystko można przeżyć,zaszczany przedpokój, śmierdzącego psa, zeżarte mieszkanie. Dasz radę, trzymam kciuki:cool3: Quote
Koma Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_100.jpg Widać po oczach, że to taka mała rozrabiara :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Uwaga uwaga... teatrzyk Zielona Gęś ma zaszczyt przedstawić... Wariactwa domowe Zuzki z panem - czyli... szał ciał eno.. dawaj... będziemy się siłować :eviltong: :diabloti: no na pewno się tam wepchnę... tylko zrób ciut więcej miejsca :cool3: ło matuluu.. ale mnie tarmosisz... :evil_lol: chłooopie... trochę spokojniej, bo ja się tak nie dam :evil_lol: (ale mam zębole, coo?:cool3:) no.. dawaj dawaj... bawimy się - weź no się nie chowaj :cool3: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 basia2202 napisał(a): no dobra kochani:) na dziś chyba wystarczy fotencji, bo mi oczy z orbit wyjdą :evil_lol: mamy nadzieję, że nieco monotematyczna, ale jakże słodziachna, sesja podobała się? :loveu: Podobała:p:p Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Gosia>>>;6411159 napisał(a):Ja tam bym poczekała:) Z doświadczenia wiem, że najciekawsze jeszcze hen przed Tobą:) Brutus największych zniszczeń dokonał jak miał jakieś 6 do 8 miesięcy i nie dlatego, że w tym czasie jakoś szczególnie nasiliły się jego niszczycielskie zapędy tylko dlatego, że miał większe możliwości:diabloti: pcv, drewno, plastik, cegła w ścianie itd:) przerobił wszystko, Twoja zuzka tez przerobi, bez obaw:) i mogę za to ręczyć, bo bulle to niszczyciele a nie psy i pamiętam Twoje obawy i niepokój w którymś z pierwszych postów na Wszystko o psach, juz wtedy prognozowałam, że będzie nieźle:diabloti: no cóż... Kochana wszystko można przeżyć,zaszczany przedpokój, śmierdzącego psa, zeżarte mieszkanie. Dasz radę, trzymam kciuki:cool3: Gosia... kobieto... trza mnie było załamać może chociaż po urlopie...:roll: najciekawsze hen przede mną...:roll: Zuzka ma 4 miesiące.. czyli... powinnam teraz ze 4 następne miesiące jechać na Persenie? :-o albo innym czymś na uspokojenie? :-o o dżiiiizas... przecie ja tego nie przeżyję :shake: mimo wszystko... trzymane kciuki nie napawają mnie jakoś optymistycznie... musiałabyś je cholernie mocno trzymać!:diabloti: nic innego nie robić gdzies do listopada.. tylko trzymać i trzymać :evil_lol: a zeżarty przeżyję tylko przedpokój!! mieszkania nie oddam!! :mad: :angryy: jak ruszy coś w pokojach, to.... to... to nie wiem... :evil_lol: wystrzygę jej zygzak na grzbiecie, żeby miała wstyd na osiedlu :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Koma napisał(a):http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_100.jpg Widać po oczach, że to taka mała rozrabiara :evil_lol: no właśnie... w avatarze niby takie słodkości... (wszyscy mówią, że jaka ona grzeczna!! :cool3: taa.. szkoda tylko, że na pokaz :cool3:) - taka słodka.. takie oczka.. normalnie prawie jak ten kociak ze Shreka... a w domu... mała diablica :evil_lol: :diabloti: panna Zuzka gadzinowska:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 No to widze że diabełek sieje spustoszenie :evil_lol: Widocznie uznała, że przydałby sie jakiś mały remont ;) Przyznam szczerze ze czytanie o wyczynach Zuzki podnosi mnie na duchu. Moja Sara przy niej nie jest taka zła ;) Życze duuuuuużo cieprliwości- przyda sie! :diabloti: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 a dajcie spokój... ja to się za to podłamuję, jak wszyscy mówią wkoło "mój pies to w ogóle nie broił jak był mały" - no jak tooo?? amstaff, czy bokser ine broił?? dlaczego to tak?? dlaczego tylko mój zjada mi mieszkanie?? :roll: to niesprawiedliweee:placz: może... zrobicie zrzutę na jakieś środki uspokajające? :roll: :eviltong:psychotropy? :roll: grzybki halucynogenne? :roll: :evil_lol: bo ja nie wiem, na ile mi cierpliwości starczy do tej małej diablicy:mad: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 mam piękne, zgrabne, dłuuuugie nózie:loveu: i w ogóle atrakcyjna ze mnie panienka :) to mi się normalnie klapło jakoś tak na dupkę:eviltong: po spacerku grzecznie czekam... z niewinną minką :loveu: (po lewo koło tyłka Zuzanki obgryziona listwa od boazerii - kolejne jej dzieło) a tutaj... podniebienie psa "mordercy" :cool3: takie groźne, że ło matko :cool3: bu! :cool3: :diabloti: bójta się! :evil_lol::roflt: C.D.N. Quote
agaciaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 basia2202 napisał(a):a dajcie spokój... ja to się za to podłamuję, jak wszyscy mówią wkoło "mój pies to w ogóle nie broił jak był mały" - no jak tooo?? amstaff, czy bokser ine broił?? dlaczego to tak?? dlaczego tylko mój zjada mi mieszkanie?? :roll: to niesprawiedliweee:placz: może... zrobicie zrzutę na jakieś środki uspokajające? :roll: :eviltong:psychotropy? :roll: grzybki halucynogenne? :roll: :evil_lol: bo ja nie wiem, na ile mi cierpliwości starczy do tej małej diablicy:mad: Nie łam sie, musisz jakoś to przetrwać ;) Pomyśl lepiej, że Twoja Zuzka jest wyjątkowa i jedyna. I na pewno za tą cierpliwość odpłaci ci bezgraniczną miłością :) Ja proponuje grzybobranie- może i jakieś halucynki sie znajdą :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 C.D. lubię gryźć kosteczki... i bawić się gazetą... (na górze widać nogę kurczakową, która wtedy jeszcze była w całości, czyli.. jakieś 2,5 tygodnia temu - teraz jest w strzępach) podgryzać i żuć bardzo lubię... C.D.N. Quote
Gosia>>> Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Aj Basiu jak ktoś kto ma boksia albo asta mówi, że jago pies za szczeniaka nie broi to kłamie:) Przynajmniej ja tak sobie tłumaczyłam, żeby się trochę podnieśc na duchu:evil_lol: A ja Cię wcale nie chciąłam załamywać tylko pocieszyć, że jeszcze nie jest tak źle:diabloti: Quote
teqquila Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 jejku ile fotencji :multi: :multi: :multi: sliczna jest :loveu: taka lobuziczka hehe Quote
agaciaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_117.jpg ale pozycja :loveu: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 C.D. mam kostkę, mam kostkę :multi: troszkę gracji nie zaszkodzi :loveu: uśmiech Ci posyłam :loveu: niewinna minka małego diablątka :evil_lol: ja się wstydzam... :oops: :cool3: C.D.N. Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ech... dzięki Wam wszystkim za te słowa otuchy :loveu: kochani jesteście!! C.D. ja jestem niewinna... ja nic nie zmajstrowałam... :loveu: :evil_lol: no coo.. leżę sobie przecież grzecznie :eviltong: i świecę oczami :cool3: ale o co biegaa?? bo nie kumam...;) dam Ci buzi w rączkę :loveu: zobacz.. jakie wierne mam oczka.. jakie oddane...:loveu: C.D.N. Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 C.D. umiem robić durne miny:eviltong: :loveu: głupa kleję pierwszorzędnie :loveu: :evil_lol: a w ogóle.. to ja jestem dzielna, grzeczna dziewczyyyna :cool3: jak ktoś mówi inaczej, to to ścieeema :eviltong: :evil_lol: noo.. na dzisiaj wystarczy:evil_lol: bo jeszcze Wam się znudzi i przestaniecie zaglądać do nas :loveu: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Wow, to już 16 kilo:grins::grins::grins: Aż z ciekawości zerknę, ile w tym wieku ważył Medorek:lol!: Quote
agaciaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_128.jpg o matko przecież to spojrzenie roztopi każdy lód :loveu: a mi sie tak strasznie podoba ten łaciaty pysio :loveu: cudny jest! Ściskamy i całujemy w nochala :) Quote
Gosia>>> Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Brutus w tym wieku wazył coś koło 8 kg, także zuza będzie dinozaur:P Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 agaciaaa napisał(a):http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_128.jpg o matko przecież to spojrzenie roztopi każdy lód :loveu: a mi sie tak strasznie podoba ten łaciaty pysio :loveu: cudny jest! Ściskamy i całujemy w nochala :) całusy przekazane :loveu: nochal i paszcza co prawda dzisiaj nieco walą... ale co tam... ;) Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Gosia>>>;6412223 napisał(a):Brutus w tym wieku wazył coś koło 8 kg, także zuza będzie dinozaur:P 8 kilo tylko ważył?? :-o toż to połowa Zuzanki przecież...:diabloti: a to Brutus ile teraz waży i ile ma lat? może.. on jest jakąś miniaturką? ;) :p dzisiejsza ASTka spotkana na spacerze ma jakieś.. 5 lat.. i waży ze 35 kilo :roll: Brutus był jakąś kruszynką? Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Wow, to już 16 kilo:grins::grins::grins: Aż z ciekawości zerknę, ile w tym wieku ważył Medorek:lol!: ile ważył? ilee? :) bo Brutus to był malutki chyba i leciutki... :) Quote
Recommended Posts