g_o_n_i_a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 basia2202 napisał(a):heloł Gosia.. a coś Ty sobie za Banderasa, czy innego jakiego przystojniaka strzeliła w avatarku? ;) :evil_lol: Buhah :evil_lol: Moja skromna Miłość, niestety o wiele starsza ode mnie, z dziećmi i zonka....... - odbijac nie bede:razz: , bo szanse mam nikłe, ale w kąteczku sympatą darzyć zamierzam:loveu: Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ok moze byc po poludniu jesli jutro macie kwilke to na 17 nam pasuje :) gi gie 2997787 ale my w dzien teraz malo jestemy dostepni lepiej smska wyslac 788535441 i gdzie dokladnie mam podjechac:) aftobusem czy tramwajkiem /? Quote
basia2202 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 evaxon napisał(a):fajnie za szmata zadzialala:multi: wiesz moze byc tak ze jak szmata bedzie zasikana i calusia mokra to mała nie bedzie chciala juz na nia wchodzic i dlateg o siknie gdzie indziej , ale najwazniejsze jest ze sa postepy:multi: no właśnie teraz jak mnie nie było, to siknęła z raz na szmatę... także nie była cała zasikana... a raz na środku przedpokoju... oo... Zuzkę właśnie pieprzło coś w mózg:roll: :diabloti: znaczy się.. wieczorna mega totalna głupawka :wallbash: :diabloti: fruwa po pokojach ja małe rąbnięte tornado :cool3: pościągała już dywany... i w locie przywlokła mi tu swój kocyk... no wariatka niewyżyta... z 10 razy tak przeleciała przez mieszkanie... mam w domu totalnego crazy'ola :evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a):Buhah :evil_lol: Moja skromna Miłość, niestety o wiele starsza ode mnie, z dziećmi i zonka....... - odbijac nie bede:razz: , bo szanse mam nikłe, ale w kąteczku sympatą darzyć zamierzam:loveu: eee tam.. Gosia... rozejrzyj się za jakimiś wolnymi Banderasami ;) (choć fakt.. ten wyglada na całkiem niezłe ciacho :eviltong:) Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 hehe jak bym widziala moje koty oszolomy :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 basia2202 napisał(a): eee tam.. Gosia... rozejrzyj się za jakimiś wolnymi Banderasami ;) (choć fakt.. te wyglada na całkiem niezłe ciacho :eviltong:) Rozglądne się Basiu, napewno :evil_lol: Ino jest małe "ale" - jaki Banderas bedzie sie chcial za mna rozgladnać? :eviltong: Na razie pozostaje mi gapienie w Niego :loveu: (nie Banderas, dodam skromnie) :evil_lol: Dobranoc Zuzanki - Łobuzanki :buzi: Quote
basia2202 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 teqquila napisał(a):ok moze byc po poludniu jesli jutro macie kwilke to na 17 nam pasuje :) gi gie 2997787 ale my w dzien teraz malo jestemy dostepni lepiej smska wyslac 788535441 i gdzie dokladnie mam podjechac:) aftobusem czy tramwajkiem /? Tyśkowa.. 17 jest spoko ok :) jak Ci pasuje, to możemy się spotkać na Żabieńcu - znaczy nie na peronie :evil_lol: tylko przed stacją... jak będziesz jechać od siebie, to przystanek tramwajowy jest zaraz za Żabieńcem i się kawałek cofniesz.. albo nie wiem... 78 chyba staje na Żabieńcu - o ile trasy nie zmienili... bo teraz to kurcze połowa komunikacji inaczej kursuje... noo.. to przy Żabieńcu są takie jakby budki/sklepy (przy samej stacji!!) - tam jest jakaś kwiaciarnia, chyba weterynarz i coś tam jeszcze... to możemy się pod tą kwiaciarnią umówić... na łąki jest z 10 minut, to Was wyciągnę :) i sobie paszczaki pofruwają w trawie :evil_lol: moje gg 4418732 i tel. jakby coś... 609230875 to rozumiem, żeśmy umówione?;) jak my się nie poznamy to zapewne nasze futrzaki to zrobią ;) Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ok wiem bom my tam kiedys do weta chadzalismy :evil_lol: :evil_lol: tam i 78 i 96 jezdzi :) tom na 17 bedziemy :):) wezme aparacik wkoncu beda zdjecia Tyska :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Rozglądne się Basiu, napewno :evil_lol: Ino jest małe "ale" - jaki Banderas bedzie sie chcial za mna rozgladnać? :eviltong: Na razie pozostaje mi gapienie w Niego :loveu: (nie Banderas, dodam skromnie) :evil_lol: Dobranoc Zuzanki - Łobuzanki :buzi: ojś tam... Gocha.. nie gadaj pierdół :cool3: znajdzie się taki - zobaczysz ;) jak to się mówi... każda potwora znajdzie swego amatora :) ja znalazłam, a szukałam powiem Ci..uuu... ho ho...:loveu: pogapić się można... ale to nie to samo, co mieć ciacho ;) Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 teqquila napisał(a):ok wiem bom my tam kiedys do weta chadzalismy :evil_lol: :evil_lol: tam i 78 i 96 jezdzi :) tom na 17 bedziemy :):) wezme aparacik wkoncu beda zdjecia Tyska :evil_lol: brawo za pomysl:evil_lol: udanego spacerku:multi: Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 pewnie ze bedzie udany :evil_lol: :evil_lol: :) no my z Tyskiem sie doczekac nie mozemy :) Quote
basia2202 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 teqquila napisał(a):ok wiem bom my tam kiedys do weta chadzalismy :evil_lol: :evil_lol: tam i 78 i 96 jezdzi :) tom na 17 bedziemy :):) wezme aparacik wkoncu beda zdjecia Tyska :evil_lol: oo.. super!! to ja też wezmę!! postrzelamy jakie foty:multi: to będziemy z Zuzką pod tą kwiaciarnią:) do jutra Tyśki!! :multi: Zuzka się ucieszy, jak jej powiem :lol: teraz walnęła się w kimono po tej głupawce... ja zrobię to samo, bo już padam pyskiem w klawiaturę... P.S. nom, też nam się wydawa, że pomysła Tyśkowa miała nie głupiego ;) a spacerek na pewno będzie super:) słodkich snów wszystkim!! i do juterka:) Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no ja tyz lece spac juz !! trza sie wyspac wkoncu :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 witam wszystkich czule :loveu: i lekko nieprzytomnie :cool3: bośmy sobie wczoraj z Tyśkową trochę posiedziały ;) o dżiiiizaaaas.. moje oczy... :roll: :evil_lol: Quote
Ania-shira Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witam w ten słoneczmy dzień. :multi: :lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ;)witanko.... o Tyskowy spotka się z Zuzą ...no no randewu:eviltong: Quote
Gosia>>> Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Cześć Basieńko:) Co u małej łobuziary???:cool3: Quote
basia2202 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)witanko.... o Tyskowy spotka się z Zuzą ...no no randewu:eviltong: nom:) młodsza siostra pobryka ze starszym bratem ;) Gosia>>>;6421278 napisał(a):Cześć Basieńko:) Co u małej łobuziary???:cool3: a dzisiaj to na razie jeszcze spoko;) rano była grzeczna i nic nie zmajstrowała hehe:) zobaczymy, co będzie jak wrócę:cool3: no a potem na spotkanko z Tyśkiem :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 basia2202 napisał(a):nom:) młodsza siostra pobryka ze starszym bratem ;) :razz:a bedą jakieś fotaski... Quote
basia2202 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a bedą jakieś fotaski... no maaaasz...:cool3: no pewnie, że będą :p o ile tylko uda mi się uchwycić Zuzkę z Tyśkiem w locie :evil_lol: a Tyśkowa powiedziała, że też weźmie foto aparata;) Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 basia2202 napisał(a): raany... nie strasz mnie.. bo przecież zamiast kupować małej pontonu - nowego spania (bo na swojej poduszce już się nie mieści), to kurcze nie wiem.. faktycznie będę musiała odstąpić jej wersalkę... o zgrozo!! :crazyeye: dasz rade.... moje 60kilowe maleństwo też przejęło łóżko... ale wpuszcza nas do niego i pozwala mi spać u siebie w nogach :oops: no to tera czekam na fotki psiowo-spacerkowe :multi: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 basia2202 napisał(a): Werka nie może pokazywać zdjęć Vectorka, bo hodowca ma jakiegoś focha...:roll: dziwne to... a my chcemy galoerii Vectorka-potworkaaa:-( :cool3: :roll::roll::roll: Nie rozumiem :shake: Czekamy na fotorelacje:multi::multi: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 no to sie dziewczyny rozszalały....jeszcze nie wróciły ze spacerku:razz: Quote
teqquila Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 wrocily wrocily :evil_lol: bylo superowo :) co prawda Tysik Rysik jak zawsze stateczy :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 nom.. wróciłyyy!! eksta było!! :multi: mnóstwo fotów!! właśnie obrabiam :) Tysiek jest słodki:) a Zuzka padła na ryja, jak wróciłyśmy:evil_lol: a ja sobie stlukłam palca i mi spuuuchł :placz: walnęłam się jakoś niefortunnie :roll:teraz mam okład i zawiniętą kukiełkę... ciężko tak pisać na klawiaturze:( Quote
Recommended Posts