Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia2202 napisał(a):
heloł Gosia..
a coś Ty sobie za Banderasa, czy innego jakiego przystojniaka strzeliła w avatarku? ;) :evil_lol:

Buhah :evil_lol: Moja skromna Miłość, niestety o wiele starsza ode mnie, z dziećmi i zonka....... - odbijac nie bede:razz: , bo szanse mam nikłe, ale w kąteczku sympatą darzyć zamierzam:loveu:

Posted

ok moze byc po poludniu jesli jutro macie kwilke to na 17 nam pasuje :) gi gie 2997787 ale my w dzien teraz malo jestemy dostepni lepiej smska wyslac 788535441 i gdzie dokladnie mam podjechac:) aftobusem czy tramwajkiem /?

Posted

evaxon napisał(a):
fajnie za szmata zadzialala:multi: wiesz moze byc tak ze jak szmata bedzie zasikana i calusia mokra to mała nie bedzie chciala juz na nia wchodzic i dlateg o siknie gdzie indziej , ale najwazniejsze jest ze sa postepy:multi:

no właśnie teraz jak mnie nie było, to siknęła z raz na szmatę... także nie była cała zasikana... a raz na środku przedpokoju...

oo... Zuzkę właśnie pieprzło coś w mózg:roll: :diabloti: znaczy się.. wieczorna mega totalna głupawka :wallbash: :diabloti: fruwa po pokojach ja małe rąbnięte tornado :cool3: pościągała już dywany... i w locie przywlokła mi tu swój kocyk...
no wariatka niewyżyta... z 10 razy tak przeleciała przez mieszkanie...
mam w domu totalnego crazy'ola :evil_lol:

g_o_n_i_a napisał(a):
Buhah :evil_lol: Moja skromna Miłość, niestety o wiele starsza ode mnie, z dziećmi i zonka....... - odbijac nie bede:razz: , bo szanse mam nikłe, ale w kąteczku sympatą darzyć zamierzam:loveu:

eee tam.. Gosia... rozejrzyj się za jakimiś wolnymi Banderasami ;) (choć fakt.. ten wyglada na całkiem niezłe ciacho :eviltong:)

Posted

basia2202 napisał(a):

eee tam.. Gosia... rozejrzyj się za jakimiś wolnymi Banderasami ;) (choć fakt.. te wyglada na całkiem niezłe ciacho :eviltong:)

Rozglądne się Basiu, napewno :evil_lol: Ino jest małe "ale" - jaki Banderas bedzie sie chcial za mna rozgladnać? :eviltong:
Na razie pozostaje mi gapienie w Niego :loveu: (nie Banderas, dodam skromnie) :evil_lol:

Dobranoc Zuzanki - Łobuzanki :buzi:

Posted

teqquila napisał(a):
ok moze byc po poludniu jesli jutro macie kwilke to na 17 nam pasuje :) gi gie 2997787 ale my w dzien teraz malo jestemy dostepni lepiej smska wyslac 788535441 i gdzie dokladnie mam podjechac:) aftobusem czy tramwajkiem /?

Tyśkowa.. 17 jest spoko ok :)
jak Ci pasuje, to możemy się spotkać na Żabieńcu - znaczy nie na peronie :evil_lol: tylko przed stacją... jak będziesz jechać od siebie, to przystanek tramwajowy jest zaraz za Żabieńcem i się kawałek cofniesz.. albo nie wiem... 78 chyba staje na Żabieńcu - o ile trasy nie zmienili... bo teraz to kurcze połowa komunikacji inaczej kursuje...
noo.. to przy Żabieńcu są takie jakby budki/sklepy (przy samej stacji!!) - tam jest jakaś kwiaciarnia, chyba weterynarz i coś tam jeszcze... to możemy się pod tą kwiaciarnią umówić...
na łąki jest z 10 minut, to Was wyciągnę :) i sobie paszczaki pofruwają w trawie :evil_lol:
moje gg 4418732 i tel. jakby coś... 609230875
to rozumiem, żeśmy umówione?;) jak my się nie poznamy to zapewne nasze futrzaki to zrobią ;)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Rozglądne się Basiu, napewno :evil_lol: Ino jest małe "ale" - jaki Banderas bedzie sie chcial za mna rozgladnać? :eviltong:
Na razie pozostaje mi gapienie w Niego :loveu: (nie Banderas, dodam skromnie) :evil_lol:

Dobranoc Zuzanki - Łobuzanki :buzi:

ojś tam... Gocha.. nie gadaj pierdół :cool3: znajdzie się taki - zobaczysz ;)
jak to się mówi... każda potwora znajdzie swego amatora :) ja znalazłam, a szukałam powiem Ci..uuu... ho ho...:loveu:
pogapić się można... ale to nie to samo, co mieć ciacho ;)

Posted

teqquila napisał(a):
ok wiem bom my tam kiedys do weta chadzalismy :evil_lol: :evil_lol: tam i 78 i 96 jezdzi :) tom na 17 bedziemy :):) wezme aparacik wkoncu beda zdjecia Tyska :evil_lol:

brawo za pomysl:evil_lol:

udanego spacerku:multi:

Posted

teqquila napisał(a):
ok wiem bom my tam kiedys do weta chadzalismy :evil_lol: :evil_lol: tam i 78 i 96 jezdzi :) tom na 17 bedziemy :):) wezme aparacik wkoncu beda zdjecia Tyska :evil_lol:

oo.. super!! to ja też wezmę!! postrzelamy jakie foty:multi:
to będziemy z Zuzką pod tą kwiaciarnią:)
do jutra Tyśki!! :multi: Zuzka się ucieszy, jak jej powiem :lol: teraz walnęła się w kimono po tej głupawce...
ja zrobię to samo, bo już padam pyskiem w klawiaturę...

P.S. nom, też nam się wydawa, że pomysła Tyśkowa miała nie głupiego ;) a spacerek na pewno będzie super:)

słodkich snów wszystkim!! i do juterka:)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)witanko....
o Tyskowy spotka się z Zuzą ...no no randewu:eviltong:

nom:) młodsza siostra pobryka ze starszym bratem ;)

Gosia>>>;6421278 napisał(a):
Cześć Basieńko:) Co u małej łobuziary???:cool3:

a dzisiaj to na razie jeszcze spoko;) rano była grzeczna i nic nie zmajstrowała hehe:) zobaczymy, co będzie jak wrócę:cool3:

no a potem na spotkanko z Tyśkiem :multi: :multi: :multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:a bedą jakieś fotaski...

no maaaasz...:cool3: no pewnie, że będą :p
o ile tylko uda mi się uchwycić Zuzkę z Tyśkiem w locie :evil_lol:
a Tyśkowa powiedziała, że też weźmie foto aparata;)

Posted

basia2202 napisał(a):

raany... nie strasz mnie.. bo przecież zamiast kupować małej pontonu - nowego spania (bo na swojej poduszce już się nie mieści), to kurcze nie wiem.. faktycznie będę musiała odstąpić jej wersalkę... o zgrozo!! :crazyeye:

dasz rade.... moje 60kilowe maleństwo też przejęło łóżko... ale wpuszcza nas do niego i pozwala mi spać u siebie w nogach :oops:

no to tera czekam na fotki psiowo-spacerkowe :multi:

Posted

basia2202 napisał(a):

Werka nie może pokazywać zdjęć Vectorka, bo hodowca ma jakiegoś focha...:roll: dziwne to... a my chcemy galoerii Vectorka-potworkaaa:-( :cool3:

:roll::roll::roll: Nie rozumiem :shake:

Czekamy na fotorelacje:multi::multi:

Posted

nom.. wróciłyyy!! eksta było!! :multi: mnóstwo fotów!! właśnie obrabiam :)
Tysiek jest słodki:) a Zuzka padła na ryja, jak wróciłyśmy:evil_lol:
a ja sobie stlukłam palca i mi spuuuchł :placz: walnęłam się jakoś niefortunnie :roll:teraz mam okład i zawiniętą kukiełkę... ciężko tak pisać na klawiaturze:(