clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i gdzie te foty?? obiecanki macanki a fot nie ma :mad: jak postępy z klateczką?? :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i gdzie te foty?? obiecanki macanki a fot nie ma :mad: jak postępy z klateczką?? :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Gdzie te macanki:errrr: DobereK:multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko .:multi::multi::multi:..tracąca neta :cool1:Basiu :multi::loveu::evil_lol: Trzymamy :kciuki: za dalsza klateczkową edukacje :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 a ja czekam i czekam na klatkowe fotki :cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cześć!Też chcę zobaczyć klatkę-ciekawa jestem jak wygląda... Quote
BeaC Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [COLOR=DarkRed][B].....ej gdzieś ty????? [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].....ej gdzieś ty????? [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pewnie wlazła do tej klaty i jej tam dobrze :roll: i se tam została... na wieki wieków [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pewnie wlazła do tej klaty i jej tam dobrze :roll: i se tam została... na wieki wieków [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:jAMENt:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Basia..oddaj Zuzce klatke......i dawaj foteczki...:razz: Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witamy :multi: Gdzie fotki :mad: :evil_lol: Quote
BeaC Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pewnie wlazła do tej klaty i jej tam dobrze :roll: i se tam została... na wieki wieków [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]he he he[/B] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_219.gif[/IMG] Quote
basia2202 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [COLOR=Purple][B]WITAJCIE!! jakoś mało tu ostatnio zaglądam... bo ćwiczymy z Zuzką:) a na odwiedzanie Was to już w ogóle jakoś brak czasu:( ale... jak już Zuzanka zaprzyjaźni się z klateczką, to nadrobię:) [/B][/COLOR] [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Hej Basieńko, wpadłam powiedzieć dobranoc i wpadne jutro wieczorkiem an ferbatu................ po siłowni:diabloti: Dogobranoc:loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]hej Emi:) herbatka - raz :kaffee_2: for you:)[/COLOR][/B] [quote name='agaciaaa']kiedy beda foteczki? :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]dzisiaaaaaaaaj:loveu:[/COLOR][/B] [quote name='Bzikowa']Powodzenia z klateczką! :razz: Zuz się musi nauczyć, ze klatka jest fajna bo tam zawsze mozna coś suuuuper znaleźć, jakieś zarcie albo zabawkę i w ogóle pachnie pańcią! (wrzuć tam moze jakieś szmatki pachnące domem, moze chętniej wlezie? :razz:) Dobranoc...[/quote] [B][COLOR=Purple] nie dziękujemy na wszelki wypadek:) a powiem, że idzie coraz lepiej;) i szmatki nie będą potrzebne;) zaraz wszystko opiszę:) [/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Przyszłam sie przywitać :) i miłego dnia życzyć! ;)[/quote] [B][COLOR=Purple]witajcie dziewuszki:) i wzajemnie - miłego dzionka:)[/COLOR][/B] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek nocny krążowniku ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]doberek Alutku:) mówi się Aurora:eviltong:[/COLOR][/B]:evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hej Basienko wpadlam na przywitanie i lece dalej..... [IMG]http://www.terijer.com/forum/images/smiles/bullyfeh.gif[/IMG] jak zwykle nie mam czasu.ale.czekam na fotki z klatki:diabloti: [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]hej Luśkowa:multi: czasem się nie przejmuj;) bęędą bęędą:) już zgrywam z karty:) [/COLOR][/B][quote name='evaxon']jestem jestem :multi: dog muł odmulil ciutke:cool3:[/quote] [B][COLOR=Purple]hej Effff:loveu: noo.. lepiej chodzi, to fakt:) [/COLOR][/B][quote name='diabelkowa']hej wpadlam sie przywitac :)[/quote] [B][COLOR=Purple]heloł diabełki:)[/COLOR][/B] [quote name='marzenka1985']Cześć Basiu!Gdzie się podziewasz cały dzień?Jak oko?[/quote] [B][COLOR=Purple]ano... podziewam się tu i tam;) hej Marzena:) oko.. leepiej... okłady mam ciągle i kropelki - ale widać, że pomaga :happy1:[/COLOR][/B] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć :) :multi: Basiu zrób zdjęcie klatki, jestem ciekawska jak to się prezentuje ;) :evil_lol: niby jak klatka ale co tam ;) Pozdrawiam :) i przysyłam miziaki dla Zuzki :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]hej żonkilko z salsiczką :multi: juu juu... juuu będę wklejać fotki:) buziole w nochole:loveu: [/COLOR][/B][quote name='Bzikowa']Hej :cool3: Również czekamy na foty klateczki![/quote] [B][COLOR=Purple]wieem[/COLOR][/B][I][COLOR=Purple] :oops: [/COLOR][/I] Quote
BBeta Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dzień dobry ;) Przyszłam życzyć miłego dnia :) Quote
basia2202 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i gdzie te foty?? obiecanki macanki a fot nie ma :mad: jak postępy z klateczką?? :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]foty już są na kompecku:) a co ten szatan Twój nie dba o Ciebie czy jak, że tak do macania pierwsza?;) a z klateczką supcio!! :multi: [/COLOR][/B][quote name='Medorowa']Gdzie te macanki:errrr: DobereK:multi::loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]no uderz w stół... :cool3: a nożyce się odezwą :eviltong: witaj wiedźmo ma niewyżyta :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko .:multi:..tracąca neta :cool1:Basiu :multi::loveu::evil_lol: Trzymamy :kciuki: za dalsza klateczkową edukacje :p [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :buzi: [B][COLOR=Purple]elołłłł oj no.. przyznam... coś się z necikiem nie sprawują.. kradną i oddają... kradną i oddają...:roll: a kto daje i odbiera... :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']a ja czekam i czekam na klatkowe fotki :cool3:[/quote] [quote name='marzenka1985']Cześć!Też chcę zobaczyć klatkę-ciekawa jestem jak wygląda...[/quote] [B][COLOR=Purple]spłonęłam... :onfire: ze wstydu :oops: jak mi necika znów nie ukradną, to będę zaraz wstawiać:) [/COLOR][/B][quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].....ej gdzieś ty????? [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]no jak gdzie? no tu przecież :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pewnie wlazła do tej klaty i jej tam dobrze :roll: i se tam została... na wieki wieków [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple] no a ta to zaraz wszystko wypapla :shake: i powiedz coś takiej, człowieku, w tajemnicy :diabloti: [/COLOR][/B][B][/B] Quote
basia2202 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:jAMENt:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]a druga jeszcze przytaknie :cooldevi:[/COLOR][/B] [quote name='agbar']Basia..oddaj Zuzce klatke......i dawaj foteczki...:razz:[/quote] [B][COLOR=Purple]nie zabierałam :shake: to pomówienie! :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='Anetka83']dzień dobry:)[/quote] [B][COLOR=Purple]witam serdecznie w naszych skromnych prograch :p [/COLOR][/B][quote name='luzia']Witamy :multi: Gdzie fotki :mad: :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple] eloł:) z kijem?:roll: na mniee? :placz: [/COLOR][/B][quote name='AgusiaTerierka']Przyzwyczaiłaś nas zdjęć...i co...?[/quote] [B][COLOR=Purple]i teraz odzwyczajam :evil_lol: nie nie.. żartuję...;) za troszkę będa;) [/COLOR][/B][quote name='BeaC'][B]he he he[/B] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_219.gif[/IMG][/quote] [B][COLOR=Purple]nie wiem, co tam Ci z tych oczu chlapie...:cool3: ale przyjdź mi tu teraz powycierać:diabloti::eviltong: [/COLOR][/B][quote name='BBeta']Dzień dobry ;) Przyszłam życzyć miłego dnia :)[/quote] [B][COLOR=Purple] witaj Beta:) ależ macie cudny zimowy banerek :multi: :happy1: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [COLOR=Purple][B]a teraz o Zuzce i klateczce[/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:Cool!:[/B][/COLOR] [COLOR=Purple][B] postępy są ogroooomneeeee przeogromniaste!! :sweetCyb: wczoraj od rana był bunt - nie chciała zjeść śniadania w klatce - choć już jadała... (na początku michę stawiałam przy brzegu, wczoraj była już na końcu...) - no i Zuzka się zdecydowała na strajk głodowy... usypałam ścieżkę z karmy aż do samej miski... zjadła do połowy klatki i bunt... no to trudno:cool3: ale.. po południu... jakaż odmiana!! :multi: zwabiłam ją... szynką!! (boszz... za dobra jestem.. psu taką pyszną szynkę dawać :roll: ale czego się nie robi dla sprawy :razz:) potem były jeszcze froliki... i w końcu weszła... zjadła też wszystko z michy:) ale.. oczywiście tylnych kulasów nie wsadziła do klatki - i nie wiedziałam jak ją przekonać:niewiem: Zuzka jest za długa do tej klatki (choć klatka największa!) ryjem sięga do końca klatki, tylne łapy tak wyciągnięte, że prawie by wyrżnęła, ale kulasów nie wsadzi do środka :splat:co za cykor... aale... dziś rano... niespodzianka:) postawiłam na końcu klatki śniadanko (przednie drzwiczki zamykałam, żeby wchodziła bocznymi na długość klatki;) ) i sama bez namawiania weszła i zjadła!! wczoraj nawet zaglądała sama do klatki jak nie widziałam (ale słyszałam;) i podglądałam potem po kryjomu), czy jakichś smaczków nie ma... chyba jej kocyk pachniał frolikami:evil_lol: a potem były smaczki znowu... i.. poszłam na sposób - taka żem cwana:cool3: Zuzka po smaczka, a ja z tyłu podeszłam cichutko... i siup.. jedną kulasę tylną wstawiłam do klateczki :evil_lol: siup.. i potem drugą:diabloti: Zuzka nawet nie zauważył! nie rzucała się... nie wycofywała gwałtownie, jakoś w strachu czy cuś... pełen luzik:) i co zrobiła? odwróciła się w klatce!! i wyszła pycholem przez drzwi, a nie jak poprzednio - tyłkiem :multi: potem jeszcze raz tak zrobiłam... siup.. jedna łapka, siup.. i druga... i znów się udało! :multi: nie taki durny ten mój sucz, na jakiego wygląda :eviltong: potem.. sama wrzuciła piłeczkę do klatki!! i sama ją wyciągnęła [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:Cool!: i sama wchodziła do klateczki (łapy tylne nadal na zewnątrz niestety) i łapką drapała po podłodze i sprawdzała, czy się smaczek pod kocyk nie zaplątał :evil_lol: i... najlepsze na koniec:cool3: Zuzka znowu po smaczek... bocznymi drzwiami... a ja otworzyłam przednie drzwi i mówię chodź:) strachała się trochę... miała wątpliwości... ale.. się przemogła... i przyszła do mnie po smaczka:) przeszła przez klatkę!! i potem drugi raz to samo - wlazła bocznymi, wylazła przednimi drzwiami:multi: jestem z niej dumna! :loveu: już się nie boja,że podłoga trochę brzęczy, że drzwiczki brzęczą i skrzypią i nie szczeka jak się je otwiera :multi: trzymajcie kciuki, żeby teraz się udało - żeby Zuzka sama cała wlazła do klateczki:) noo.. to tyle relacji... kończę obrabiać foteczki i będę wstawiać [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie taka głupia ta twoja sucz :diabloti: bedzie dobrze :multi::multi: pokacha sie z klateczką...i bedzie to jej azyl :multi::multi::loveu:byle jej coś nie wystraszyło :roll: chyba że któregos dnia przyjdziesz... a klatka zjedzona.. panele też :diabloti: gratulki dla Zuzki za postępy i dla Ciebie za wytrwałośc :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie taka głupia ta twoja sucz :diabloti: bedzie dobrze :multi::multi: pokacha sie z klateczką...i bedzie to jej azyl :multi::multi::loveu:byle jej coś nie wystraszyło :roll: chyba że któregos dnia przyjdziesz... a klatka zjedzona.. panele też :diabloti: gratulki dla Zuzki za postępy i dla Ciebie za wytrwałośc :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]no mam nadzieje, że Zuzka nie jest superwoman i nie umie krat rozginać :cool3:[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]GRATULACJE :multi::multi: cieszę się że Zuzka powoli przekonuje się do klatki i oby tak dalej :) trzymam mocno kciuki :cool3: Wytarmoś ją w nagrodę :) :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [COLOR=Purple][B]mam najnowsze wieści :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zuzka sama cała wlazła do klatki!! :multi: najpierw jadła obiadek, kulosy tylne na zewnątrz :cool3: to wstawiłam jej kuloski do klateczki :loveu: a potem.. za smaczkiem... samiusieńka wlazła całaaaa!! [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:sweetCyb: teraz włazi już bez strachu do klatki i skopuje kocyk w poszukiwaniu smaczków :cool3: a jak jest na zewnątrz, to drzwiczki mogę sobie otwierać 18 razy w tą i nazad... w ogóle ją to już nie rusza :evil_lol: jak jutro też będzie tak super, to zaczniemy zamykanie na chwilkę:) :cunao: :laola: [/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Jakie postępy!!! :multi: Zuzka dzielna kobita :loveu: tylko tych fotek jak nie było tak nie ma.... :cool3: Quote
basia2202 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='agaciaaa']Jakie postępy!!! :multi: Zuzka dzielna kobita :loveu: tylko tych fotek jak nie było tak nie ma.... :cool3:[/quote] [B][COLOR=Purple]bo mi ciągle necik kradną :placz: jakaś awaria podobno... co oddadzą, to znów kradną :-( się męczyłam, żeby fotki zgrać na serwer... ciągle połączenie zabierali:( może teraz się uda...[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts