Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Binguś został ochrzczony u nas bardzo pozytywną ksywą Pan Klucha:) Przez pierwsze dni pobytu u nas byl bardzo pobudzony, wszędzie było go pełno, na każdego psa skakał,zaczepiał , za bardzo nie przejmował się ostrzeżeniami innych psów. Po kilku dnia udało się rozładować te pokłady energii skumulowanej w schronisku i UWAGA Pan Klucha stał się nieco bardziej spokojniejszy, dużo fajniej bawi się z psami ( wcześniej każdego próbował kryć), zaczął ładnie wracać na zawołanie, a w domu ,wymęczony po całodziennych harcach , po prostu śpi. Gdy zostaje sam w domu to od razu ładuje tyłek na kanapę i schodzi z niej dopiero jak wrócimy:) Nie zdarzyło mu się załatwić w domu. Nie szczeka , ani nie niszczy. Z każdym poznanym psem dogadał się fantastycznie. Rewelacją jest również to ,że Pan Klucha wcale nie jest strasznym żarłokiem na jakiego może wyglądać. Ma długie zęby na suchą karmę , czeka aż mu ją dosmacze wtedy coś przegryzie. Jest naprawdę mega pozytywny i nie sposób patrzeć na niego i się smucić :))

Posted

Dexterko, dziękujemy za cudowne wieści! Miód na nasze serducha... :)

Mnóstwo energii musiało się kumulować w tym ciałku, nie wątpię, że u Was ma dosyć miejsca na jej spożytkowanie :) I kto by pomyślał, że taki aniołek z niego będzie... Ale u Was chyba wszystkie psiaki taką pozytywną metamorfozę przechodzą ;)

Posted

Melduję się na zaproszenie,niestety finansowo nie mogę pomóc,ogłoszenia widzę psinka ma,więc póki co rozsyłam na FB
[url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649460448453069&set=a.386567561409027.84335.100001673596130&type=1&theater[/url]

Posted

[quote name='halszka']Melduję się na zaproszenie,niestety finansowo nie mogę pomóc,ogłoszenia widzę psinka ma,więc póki co rozsyłam na FB
[URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649460448453069&set=a.386567561409027.84335.100001673596130&type=1&theater[/URL][/QUOTE]

Super! Oby go ktoś w końcu wypatrzył :)

Doszło 80 zł od Rzepek - dziękujemy :loveu: