hop! Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Dobre są imiona krótkie i z literką r - np. Lira. Lilka ma zdecydowany charakter i powinna mieć zdecydowane imię. Quote
Toska1 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Poker']Podoba mi się Lira[/QUOTE] mnie też :) i brzmi podobnie do Lilki Quote
hop! Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Mnie się też podoba, ale to nowa rodzina Lilki zadecyduje w sprawie imienia. :-) Quote
hop! Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Zobaczcie "pakiet startowy", który przygotowała dla Lilki Loczka... :-) [IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/532f0fe064a3.jpg[/IMG] Fajny? :lol: Quote
Yoana Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Wracam z wakacji a tu takie wiadomości :loveu: Bardzo się cieszę :multi: Quote
Romka Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 FAJNY!!!!!!:lol::lol::lol: Na marginesie,mam już telefon,poznikały kontakty...ale pracuję usilnie nad ich odzyskaniem;) Quote
docha Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Pakiet- super!!! to ja może już rozdysponuję ogłoszenia przeznaczone dla Lilki na inne psiaki. Hop, wymiziaj białasa:) Quote
magenka1 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 nasza Lilia startuje do domku w końcu białaska się doczekała kogo ona teraz będzie zaczepiała? :) Quote
zachary Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Pakiet startowy Lilki - super! No właśnie....kogo ona będzie zaczepiała?... Quote
magenka1 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 może do pakietu hop dorzuci jakiegoś łobuza :) Quote
Lida Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='magenka1']może do pakietu hop dorzuci jakiegoś łobuza :)[/QUOTE] Kofiego ;-) Quote
docha Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='Lida']Kofiego ;-)[/QUOTE] ogłaszasz Kofiego? Quote
hop! Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='magenka1']może do pakietu hop dorzuci jakiegoś łobuza :)[/QUOTE] [quote name='Lida']Kofiego ;-)[/QUOTE] Chętnie. :evil_lol: ;) Quote
Toska1 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='hop!']Mnie się też podoba, ale to nowa rodzina Lilki zadecyduje w sprawie imienia. :-)[/QUOTE] toż to oczywista oczywistość :evil_lol: [quote name='hop!']Zobaczcie "pakiet startowy", który przygotowała dla Lilki Loczka... :-) [IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/532f0fe064a3.jpg[/IMG] Fajny? :lol:[/QUOTE] full wypas :evil_lol: jak do pakietu nasza Lilka dostanie jeszcze duuużo miłości od nowej rodzinki to będzie wielce szczęśliwym psem :lol: Quote
hop! Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 My tu się cieszymy, żartujemy, a Lilka jeszcze nie pojechała do domu stałego. Sprawa adopcji rozstrzygnie się ostatecznie w sobotę. Wykąpię pannę, bo jest nieco zakurzona. ;-) Quote
Poker Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 wiem ,że hop! to wie, ale może Loczka przeczyta to co napisałam na wątku hotelikowym [B]Ładny zestaw czeka Na Lilkę ,ale myślę ,że na początek lepiej ,żeby nie prowadzili jej na automatycznej smyczy tylko na zwykłej. Automaty lubią wypadać z ręki, a wtedy pies ucieka przed potworem , który ją goni. Poza tym trzeba trochę nabrać wprawy w posługiwaniu się nią. O tym zapomniałam powiedzieć przyszłemu DS. Mam nadzieję ,że Loczka przeczyta albo hop! udzieli stosownych instrukcji. Bardzo nie chciałabym brać udziału w akcji poszukiwawczej szczególnie ,że w przyszłym tygodniu nie ma mnie we Wrocławiu. [/B] Quote
Loczka Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='Poker']wiem ,że hop! to wie, ale może Loczka przeczyta to co napisałam na wątku hotelikowym [B]Ładny zestaw czeka Na Lilkę ,ale myślę ,że na początek lepiej ,żeby nie prowadzili jej na automatycznej smyczy tylko na zwykłej. [/B][/QUOTE] W "pakiecie startowym" jest zwykła smycz i flexi. Zgodnie z Pani podpowiedzią zaczniemy od tej zwykłej. Dziękuję za wyjątkowe zaangażowanie i szczególną troskę o przyszłe losy Lilki :-) Quote
Poker Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 (edited) [quote name='Loczka']W "pakiecie startowym" jest zwykła smycz i flexi. Zgodnie z Pani podpowiedzią zaczniemy od tej zwykłej. Dziękuję za wyjątkowe zaangażowanie i szczególną troskę o przyszłe losy Lilki :smile:[/QUOTE] Cieszę się za zrozumienie. My tu wszystkie jesteśmy zakręcone :evil_lol:. Zbyt wiele razy brałam udział w poszukiwaniu psów i dlatego boję się ucieczek.A życie przynosi sytuacje jakich człowiek nie wymyśli. Edited July 24, 2014 by Poker Quote
Poker Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Ciągle zaglądam ,ale niczego nowego nie ma ....... Quote
hop! Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Lila po kąpieli... [IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea11516084f4.jpg[/IMG] [IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a64ed71a821d.jpg[/IMG] Jak zwykle humor jej dopisuje. :lol: Mam nadzieję, że jutro przyjmie gości z wielkim uśmiechem. ;-) Quote
Recommended Posts