Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo pewnie niezwyczajna. spróbuj może dawać trochę rozmoczoną w wodzie raz z dodatkiem łychy smalcu a raz z olejem (bo różnie może lubić). albo dorzucaj do karmy jakieś resztki.
jak ludziska biorą u nas psy ze schronu to też mają trochę zamiesznia z przestawieniem ich na suche gotowe żarcie (bo w schronie jest z kotła)

Posted

Alma -rozmawialam z szefowstwem org.niemieckiej ,u ktorej byl Ciapek ,Jest jest miejsce dla Almy od niedzieli.Jest juz transport,ale prosze o zalatwienie formalnosci zwiazanych z przewozem(wscieklizna min 21 dni do przekroczenia granicy,10 szczepienia p/chorobom,paszport i czip
Bardzo wazne!!!!!!!!!

Posted

xxxx52 - :multi:
Szczepiona przeciw wściekliźnie była w grudniu. Na koncie Alma ma 144 zł. Szczepienia p/chorobom bez problemu załatwię. Nie wiem jak z paszportem i czipem, nigdy tego nie załatwiałam w Kaliszu... Dowiem się.
Na kiedy jest załatwiony transport?

Posted

pragne przypomniec ,ze piesek moze jechac w nastepna sobote lub niedziele!!!!!!Prosze byc w kontakcie z szefem !on jest dokladnie informowany.Organizacja przejmujaca pieska ma kontakt z osobami przewozacymi Alme.

Posted

plamka-ten"trop" nie zawsze do celu prowadzi,czasami sie urywa w polowie drogi.Przyczyny sa rozne:brak miejsca w organizacjach,brak transportu,brak wspolpracy i zaufania,domysly, nie przygotowany piesek ,albo zly,nie prawdziwy opis pieska itd
jest bardzo,bardzo duzo organizacji,ale jest olbrzymia konkurencja z innych panstw.Dlatego nie mozna sobie pozwolic zalatwiajac miejsce dla polskiego pieska jakiekolwiek przeoczenie,gdyz nigdy juz org.nie otworza swoich drzwi dla polskich pieskow.

Posted

volontariuszka napisał(a):
Bonsai, co miał znaczyć ten sms który od Ciebie otrzymałam?

Jaki sms ? To nie o Almie!!! :) Chodziło o mojego sąsiada... :eviltong: