Bonsai Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Trochę było zmaiesznaia, ale Alma i tak pojedzie do Niemiec. ;) Na razie jest pod dobrą opieką. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Uf Bonsai, dobrze, że udało Ci się wszystko wyprowadzić na prostą. Czy znamy już szczęśliwy termin wyjazdu? Quote
xxxx52 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 dzisiaj kolezanki odwiedzily Alme w niemieckim domu tymczasowym.Piesek jak na razie boi sie ludzi (potrzebuje czasu na przyzwyczajenie),ale chodzi sobie pewnie po duzym ogrodzie .Gdy nabedzie zaufania do nowych opiekunow uda sie do wet.na badania. Prosze podac e-mail to przesle 2 zdjecia Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Cudownie czyta się takie informacje :) Ja chcę zdjęcia! [email protected] Quote
Bonsai Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Super wieści! :) A zdjęcia poproszę ja: [email protected] :) Quote
xxxx52 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 2 zdjecia przeslalam na [email protected] Quote
Bonsai Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Dostałam zdjęcia od Pani , z którą się poprzednio kontaktowałam: Quote
Bonsai Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Jak widać warunki nieporównywalnie lepsze , a że sunia się jeszcze boi - zapewne kwestia czasu. Cieszę się bardzo, że wszystko dobrze się skończyło! Dziękuję bardzo za pomoc xxxx52 i wszystkim odwiedzającym ten wątek i hmm... przepraszam za pewne zamieszania... :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dziękuję za zdjęcia, dostałam. I co teraz? W Niemczech będą szukać jej domu? Pięknie wygląda na innym tle niż schroniskowy boks :loveu: Quote
xxxx52 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Wpierw Ema musi uzyskac zaufanie do ludzi,pozniej ta slicznosc dogowa bedzie przebadana ,a pozniej sie zobaczy :lol: najwazniejsze ,ze nikt nigdy nie zrobi jej krzywdy i bedzie zyla godnie, otoczona milosnikami, naszych braci mniejszych. Quote
Bonsai Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Wieść dnia: sunia jadła dziś po raz pierwszy jedzonko z ręki. :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Widzę, że Alma robi niewyobrażalne postępy :) Oby tak dalej! To suczka o cudownym charakterze, na pewno pokocha człowieka na nowo, trzymam kciuki :) Quote
xxxx52 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Z postepow Almy bardzo sie ucieszylam:lol: Pragne ,rowniez wszystkim osobom zaangazowanym w przygotowanie ,przewoz,zaangazowanie w umiejscowieniu Almy w tym wspanialym DT ,oraz opiekunom,serdecznie podziekowac .Mysle ,ze wkrotce naplynie wiadomosc ,ze Alma przychodzi do opiekunow na zawolanie i ze jej stan zdrowia zezwoli na adopcje. Quote
Bonsai Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 To wspaniale, że sunia przekonuje się do ludzi - zasługuje na to. :) Ja również bardzo dziękuję wszystkim zaangażowanym za pomoc! I czekamy na kolejne wspaniałe wieści. ;) Quote
MaxSta Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Wspaniałe wieści bardzo się cieszymy!!!!!!! Quote
Recommended Posts